Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Sormukset

Kimallusta kihla- ja vihkisormusten parissa!

Löydä kihla- ja vihkisormuksia

Kultaseppämestari Pekka Kulmala suunnittelee koruja vastuullisesti ja perinteitä kunnioittaen

Kultaseppä Kulmalan sormukset ja korut suunnitellaan ja valmistetaan suurella ammattitaidolla ja rakkaudella pienen pieniä yksityiskohtia myöten.

Kotimainen kihla- ja vihkisormus pääsee pisimmälle eettisyydessä ja ekologisuudessa

Voit käyttää kihlasormusta ja vihkisormustasi sekä muita koruja hyvillä mielin, kun valitset Suomessa valmistettuja jalometallikoruja, sillä silloin teet vastuullisen valinnan. Miksi näin, lue Häät.fistä.

Unelmien sormus verkkokaupasta – Sormusostoksilla kiireettömästi netissä

Kihla- tai vihkisormuksen on tietenkin oltava huolella valittu ja juuri se oikea. Vaikka et tietäisi sormuksista yhtään mitään, se ei haittaa. Keskisen Kellon verkkokaupassa pääset ilman myyjän ohjailua tiettyyn suuntaan sukeltamaan korujen maailmaan omilla ehdoillasi.

Löydä oma suosikki timanttisormus – Silván-mallistosta löydät vaihtoehtoja omaan tyyliisi

Laatukorulla on pitkä kokemus siitä millaisia sormuksia suomalaiset morsiamet haluavat. Katso muutaman viimeisen vuoden aikana suuressa suosiossa olleet sormusmallit ja löydä oma täydellinen vihkisormuksesi tai kihlasormuksesi näiden suosikkien ja klassikoiden joukosta.

Korkeila Helsingissä ollaan merkityksellisten korujen jäljillä

Kultasepän liikkeeseen voi olla vähän jännittävääkin astua sisään. Korkeila Helsingin liikkeeseen menoa ei tarvitse miettiä liikoja. Heillä on aina, tietenkin, aikaa asiakkaille ja kuulemme mielellämme heidän tarinansa ja toiveensa.

Kihla- ja vihkisormusyhdistelmät kuin luodut toisilleen

Millaisen sormusyhdistelmän rakentaisit kihlasormuksesta ja vihkisormuksesta? Tyylistä riippumatta on kauneuden ja kestävyyden kannalta tärkeää, että kihla- ja vihkisormuksen rungot sopivat hyvin yhteen.

Uniikin sormuksen tilaamisesta muodostui kohtalon johdatuksesta ystävyyssuhde

Pirittan uniikkisormukseen sisältyy mieletön matka, joka jatkuu edelleen. Sormuksen sisäpintaan on istutettu vaaleanpunainen timantti kertoen tarinaa siitä, miten elämä voi hetkessä heitellä. Piritta sai keväällä rintasyöpädiagnoosin, vain kuukausia häiden jälkeen.

Vihkisormuksesi matka vasempaan nimettömääsi on käsityön ja uuden teknologian näytös

Kiiltävät ja kauniit kultasormukset säihkyvine timantteineen vaativat valmistuakseen voimaa, rajuilta näyttäviä työkaluja ja intensiivistä kuumuutta. Lähde tutustumaan Laatukorun Hyvinkään verstaalle, näkemään kuinka vihkisormukset valmistuvat vasaroiden ja viilojen kiehtovassa maailmassa.

Selaa kultasepänliikkeitä