Emil Lindfors Design

Emil Lindfors Design valmistaa kihla- ja vihkisormuksia mittatilauksena. Koruissamme näkyy pelkistetty luonnonläheisyys, erilaisten elementtien tasapainoinen yhteispeli ja tinkimätön laatu.

Kaikkialla Suomessa

Vihkisormukset ja korut

Emil Lindfors Design


HÄMEENLINNA

Kysymykset & vastaukset

Emil Lindfors valmistaa kihla- ja vihkisormuksia asiakkaan toiveita ammattitaitoisesti kuunnellen. Materiaaleina on kulta eri sävyissä, platina, hopea, titaani ja zirkonium. Vanhojen kultakorujen hyödyntäminen onnistuu myös. Emil rakastaa värikkäitä ja persoonallisia jalokiviä. Perinteisten timanttien vaihtoehtona löytyy myös moissaniitteja.

Pieni verstaamme sijaitsee Hämeenlinnassa, tapaamiset sovitusti. Sormuksen suunnittelu voidaan toteuttaa myös täysin etänä. Ota rohkeasti luuri käteen ja soita! Tai laita viestiä :)

Soita tai laita sähköpostia jos haluat kysyä, tilata tai tavata. Somen ja Whatsappin kautta tavoitat myös. Kerro toiveistasi ja budjetista, niin mietitään yhdessä mikä olisi sinulle sopiva ratkaisu. Hinta sovitaan aina etukäteen, joten ei tule yllätyksiä.

Minulle on tärkeää, että asiakas tulee kuulluksi ja saa toiveidensa mukaisen sormuksen laadukkaasti, kauniisti ja kestävästi valmistettuna.

Tyylikäs, tasapainoinen, luonnonläheinen, siro, vahva, värikäs

Vuoden Kaunein Sormus 2020 -finalisti, Aeterna sormus.

Aina kannattaa kysyä! Viestin laittaminen ei sido mihinkään. Kihla- ja vihkisormuksia hankkiessa kannattaa panostaa laatuun, sillä sormus on harvoja hankintoja, joita tulet käyttämään päivittäin vuodesta toiseen. Annan mielelläni ammattilaisen näkökulmia valintaan, ota rohkeasti yhteyttä!