Emil Lindfors Design

Emil Lindfors Design valmistaa kihla- ja vihkisormuksia mittatilauksena. Koruissamme näkyy pelkistetty luonnonläheisyys, erilaisten elementtien tasapainoinen yhteispeli ja tinkimätön laatu.

Kaikkialla Suomessa

Vihkisormukset ja korut

Emil Lindfors Design


Hämeenlinna

Kysymykset & vastaukset

Emil Lindfors valmistaa kihla- ja vihkisormuksia asiakkaan toiveita ammattitaitoisesti kuunnellen. Materiaaleina on kulta eri sävyissä, platina, hopea, titaani ja zirkonium. Vanhojen kultakorujen hyödyntäminen onnistuu myös. Rakastan värikkäitä ja persoonallisia jalokiviä. Perinteisten timanttien vaihtoehtona löytyy myös moissaniitteja.

Pieni verstaamme sijaitsee Hämeenlinnassa, tapaamiset sovitusti. Sormuksen suunnittelu voidaan toteuttaa myös täysin etänä.

Ota yhteyttä sähköpostilla info@emillindforsdesign.fi jos haluat kysyä, tilata tai tavata. Kerro toiveistasi ja budjetista, niin mietitään yhdessä mikä olisi sinulle sopiva ratkaisu. Hinta sovitaan aina etukäteen, joten ei tule yllätyksiä.

Minulle on tärkeää, että asiakas tulee kuulluksi ja saa toiveidensa mukaisen sormuksen, laadukkaasti ja kestävästi valmistettuna.

Tyylikäs, tasapainoinen, luonnonläheinen, omanlainen, värikäs

Vuoden Kaunein Sormus 2020 -finalisti

Aina kannattaa kysyä! Viestin laittaminen ei sido mihinkään. Kihla- ja vihkisormuksia hankkiessa kannattaa panostaa laatuun, sillä sormus on harvoja hankintoja, joita tulet käyttämään päivittäin vuodesta toiseen. Annan mielelläni ammattilaisen näkökulmia ideasi onnistuneeseen toteutukseen.