Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Emil Lindfors Design

Emil Lindfors Design valmistaa kihla- ja vihkisormuksia tilaustyönä. Koruissamme näkyy pelkistetty luonnonläheisyys, erilaisten elementtien tasapainoinen yhteispeli ja tinkimätön laatu.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Emil Lindfors valmistaa kihla- ja vihkisormuksia asiakkaan toiveita ammattitaitoisesti kuunnellen. Materiaaleina on kulta eri sävyissä, platina, hopea, titaani ja zirkonium. Vanhojen kultakorujen hyödyntäminen onnistuu myös. Emil rakastaa värikkäitä ja persoonallisia jalokiviä. Perinteisten timanttien vaihtoehtona löytyy myös moissaniitteja.

Missä?

Pieni verstaamme sijaitsee Hämeenlinnassa, tapaamiset sovitusti. Sormuksen suunnittelu voidaan toteuttaa myös täysin etänä. Ota rohkeasti luuri käteen ja soita! Tai laita viestiä :)

Mikä on parasta?

Minulle on tärkeää, että asiakas tulee kuulluksi ja saa toiveidensa mukaisen sormuksen laadukkaasti, kauniisti ja kestävästi valmistettuna.

Meidän tyyli

Tyylikäs, tasapainoinen, luonnonläheinen, siro, vahva, värikäs

Palkinnot

Vuoden Kaunein Sormus 2020 -finalisti

Vinkki!

Aina kannattaa kysyä! Viestin laittaminen ei sido mihinkään. Kihla- ja vihkisormuksia hankkiessa kannattaa panostaa laatuun, sillä sormus on harvoja hankintoja, joita tulet käyttämään päivittäin vuodesta toiseen. Annan mielelläni ammattilaisen näkökulmia valintaan, ota rohkeasti yhteyttä!