Kihla- ja vihkisormuksia jotka sopivat niin miehelle kuin naiselle

Vielä 2010-luvun taitteessa Suomessa ajateltiin, että kihlasormuksen tulisi olla kivetön ja yksinkertainen. Tämä selviää vuonna 2009 Häät.fin tekemästä kyselystä, jossa peräti 42,2 % peräänkuulutti nimenomaan vaatimattomuutta. Turhaan ei siis sanota, että suomalaiset ovat vaatimatonta kansaa.

Tosin perusteluksi kävi myös paljon maalaisjärkisempi ajatus:
"Yksinkertaiseen kihlaan on helpompi sitten jonakin päivänä liittää kaunis ja kallis vihkisormus. Muutenkin näyttää kauniimmalta ja tyylikkäämmältä, kun vain vihkisormus on kivellinen."

Aivan viime vuosina kihla- ja vihkisormusmallistoihin on tullut enenevässä määrin ns. unisex-sormuksia. Ne sopivat ikään tai sukupuoleen katsomatta. Unisex-sormukset puhuttelevat erityisesti modernista ja minimalistisesta tyylistä pitäviä ja hääpareja, jotka etsivät samanlaisia sormuksia.

Unisex-sormukset ovat usein kivettömiä, mutta yhä useammin saatavissa on myös ns. samissormuksia. Morsian voi valita mallistosta saman sormuksen kivellisen version ja sulhanen kivettömän version.

KATSO KUVAT SUUREMPINA JA TUOTETIEDOT KUVIA KLIKKAAMALLA

ARTIKKELISSA ON MAINOSSISÄLTÖÄ

 

Löydä unelmavihkisi Sormuskoneesta!

Avaa Häät.fi Sormuskone ja löydät täydellisen kihla- ja vihkisormuksen helposti. Selaa tai suodata itsellesi sopiva sormus vaikkapa hinnan, merkin tai materiaalin mukaan. Kaikki sormukset ovat saatavilla Suomessa!

>> Sormuskoneeseen täältä

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Vihkisormukset