Kultaseppä Kulmala

Mestarillista kauneutta

Kuva Teemu Töyrylä

Mestarillista kultasepäntyötä Helsingin Ullanlinnasta.

Helsingin alue

Vihkisormukset ja korut

Kultaseppä Kulmala

Kapteeninkatu 24
00140 HELSINKI

Kysymykset & vastaukset

Kultaseppä Kulmalalla suunnitellaan ja valmistetaan käsityönä kihla-ja vihkisormuksia sekä muita jalokivikoruja. Valikoimissa on runsaasti näyttäviä jalokivisormuksia, joista valita juuri omanlaisensa. Kulmalalla valmistetaan paljon uniikkitöitä, jolloin asiakas saa itse vaikuttaa korun suunnitteluun. Kattavasta jalokivikokoelmasta löytyy timanttien lisäksi paljon värillisiä jalokiviä.

Liike ja samassa yhteydessä toimiva verstaamme sijaitsee Kapteeninkadulla, Helsingin Ullanlinnassa. Toimitamme koruja myös Helsingin ulkopuolelle luotettavan kuriiripalvelun avulla.

Kultaseppä Kulmalalle voi tulla sovittamaan sormuksia ja ostoksille aukioloaikojen puitteissa. Voit myös varata ajan yksilölliseen sormusten suunnitteluun, jolloin voimme taata rauhallisen hetken sormusten ja jalokivien äärellä. Ajan voi varata nettisivujen yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostitse.

Kulmalalla sinua palvelee ammattitaitoinen ja perinteitä kunnioittava henkilökuntamme. Tärkeimpiä arvojamme ovat laatu ja erinomainen käsityötaito. Voimme tarjota asiakkaillemme koruja, joita ei löydy mistään muualta.

Laadukkuus, klassisuus, persoonallisuus ja aikaa kestävä muotokieli.

Vuoden Kultaseppä 2011, Vuoden Kaunein Sormus 2016 Finalisti

Ole ajoissa sormusten suunnittelussa ja varaa tapaamisaika vaikka heti. Panosta sormusten valinnassa laatuun ja taidokkaaseen käsityöhön.