Kultaseppä Kulmala - Sormukset ja korut - Helsinki ja Uusimaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Kultaseppä Kulmala

Laadukkaat kihla- ja vihkisormukset käsityönä

Kultaseppä Kulmala tunnetaan laadukkaista ja näyttävistä jalokivikoruista. Kulmalalle jokainen sormus on yksilö, jonka mittasuhteet, jalokivet, kivenistutukset ja värisävyt harkitaan hyvin tarkasti.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Kultaseppä Kulmalalla suunnitellaan ja valmistetaan käsityönä kihla-ja vihkisormuksia sekä muita jalokivikoruja. Valikoimissa on runsaasti näyttäviä jalokivisormuksia, joista valita juuri omanlaisensa. Kulmalalla valmistetaan paljon uniikkitöitä, jolloin asiakas saa itse vaikuttaa korun suunnitteluun. Kattavasta jalokivikokoelmasta löytyy timanttien lisäksi paljon värillisiä jalokiviä.

Missä?

Liike ja samassa yhteydessä toimiva verstaamme sijaitsee Kapteeninkadulla, Helsingin Ullanlinnassa. Toimitamme koruja myös Helsingin ulkopuolelle luotettavan kuriiripalvelun avulla.

Mikä on parasta?

Kulmalalla sinua palvelee ammattitaitoinen ja perinteitä kunnioittava henkilökuntamme. Tärkeimpiä arvojamme ovat laatu ja erinomainen käsityötaito. Voimme tarjota asiakkaillemme koruja, joita ei löydy mistään muualta.

Meidän tyyli

Laadukkuus, klassisuus, persoonallisuus ja aikaa kestävä muotokieli.

Palkinnot

Vuoden Kultaseppä 2011, Vuoden Kaunein Sormus 2016 Finalisti

Vinkki!

Ole ajoissa sormusten suunnittelussa ja varaa tapaamisaika vaikka heti. Panosta sormusten valinnassa laatuun ja taidokkaaseen käsityöhön.