Andreasen

Elämäsi Sormus - Made in Tampere

Kuva Studio Töyrylä

Olemme tamperelainen kultasepänliike, jonka tiloissa toimii myymälän lisäksi kultasepänpaja. Valmistamme kaikki sormusmallimme tilauskohtaisesti asiakkaan mittojen mukaisesti. Sormusmallistossamme yhdistyy skandinaavinen klassinen ja ajaton kauneus nykypäivän muotoiluun.

Tampereen alue

Vihkisormukset ja korut

Kultasepät Andreasen Oy

Hämeenkatu 30
33200 TAMPERE

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Myymme omaa vihki- ja kihlasormusmalliastoamme. Teemme kaikki sormuksemme tilauskohtaisesti asiakkaan mittojen ja toiveiden mukaisesti räätälöiden. Sormustilaukset valmistuvat sesongista riipuen 3-6 viikossa.Lisäksi meiltä onnistuu muun muassa uniikkikorutilaukset sekä korujen korjaustyöt ja huollot.

Missä?

Liikkeemme sijaitsee Tampereen keskustassa Hämeenkadulla Hämeenpuiston päädyssä.

Mikä on parasta?

Tule liikkeeseemme ja asioi kultasepänalan ammattilaisten palvelemana. Meille on kunnia-asia palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla.Käytämme koruissamme parhaita materiaaleja ja tarkoin valikoituja laadukkaita timantteja ja jalokiviä.

Meidän tyyli

Ammattitaitonen, asiakaslähtöinen, lämminhenkinen ja idearikas.

Palkinnot

Vuoden Kaunein Sormus 2011 (Tulppaani-timanttisormus)

Vinkki!

Toteutamme myös uniikkityöt ammattitaidolla yhdessä asiakkaan kanssa suunnitellen.Onko sinulla vanhoja koruja jotka haluat saada käyttöön? Voimme muokata, uudistaa tai käyttää asiakkaan vanhoja koruja uuden materiaalina.