Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Lindroos Kämp Galleria

Lindroos Kämp Galleria on täyden palvelun kulta- ja kelloliike Helsingin keskustassa. Meiltä löydät kihla- ja vihkisormukset, korut, kellot sekä hopeatuotteet. Myös kultasepän yksilölliset tilaustyöt.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Koru- ja kelloalan tuotteet ja palvelut. Kotimaisista korumerkeistä mm. Sandberg, Design Lancetta, Saurum, Kalevala ja Tillander. Muita korumerkkejä mm. Georg Jensen, Ole Lynggaard, Bvlgari, Chopard, Dulong ja Fope. Kultaseppämme valmistaa myös koruja tilaustyönä. Sovi tapaaminen, niin suunnittelemme ja valmistamme juuri sinulle yksilöllisen korun. Sveitsiläiset laadukkaat kellomerkit: Omega, Bvlgari, Chopard, Longines, Baume&Mercier, Rado, Zenith, Tag Heuer ja Raymond Weil. Lahja ja hopeatuotteet. Tervetuloa! Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee sinua mielellään.

Missä?

Lindroos Kämp Gallerian liike sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Kämp Gallerian talossa Mikonkadulla. Palvelemme myös verkkokaupassa osoitteessa: Lindroos.fi

Mikä on parasta?

Parasta palvelua ammattitaidolla. Etsit sitten vihkisormusta, huomenlahjaa tai rippiristiä, ammattitaitoinen henkilökuntamme on auttamassa sinua. Meillä on laaja valikoima laadukkaita kotimaisia ja eurooppalaisia koruja ja kelloja.

Meidän tyyli

Asiantunteva, laadukas, ystävällinen, ajaton, monipuolinen.

Vinkki!

Hanki sormukset ja huomenlahjat ajoissa, niin on yksi huoli vähemmän häiden kynnyksellä.