Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Kohinoor-timanttikorut

Kestävää ja kaunista, rakkaudella.

Kohinoor on Kultakeskuksen oma timanttikorujen tuotemerkki. Korujen suunnittelusta vastaavat kultaseppä-muotoilijat Assi Arnimaa ja Sami Laatikainen. Kestävää ja kaunista, rakkaudella.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Kultakeskuksen omat muotoilijat Assi Arnimaa ja Sami Laatikainen vastaavat Kohinoor-korujen suunnittelusta. Molempien kokemus ja vankka kultasepän ammattitaito takaavat, että jokainen korun yksityiskohta on huolella mietitty jo suunnitteluvaiheessa. Kohinoor-mallisto koostuu tuoteperheistä, joista jokainen on tyylillisesti oma kokonaisuutensa. Suunnittelussa on kuitenkin huomioitu, että eri tuoteperheiden korut on yhdisteltävissä keskenään. Kaikki valmistamamme timanttikorut ovat kierrätyskultaa ja niissä käytetään tarkasti valikoituja, laadukkaita timantteja ja jalokiviä. Kohinoor-timanttikoruille on myönnetty Avainlippu ja Design from Finland -tunnukset osoituksena suomalaisesta työstä ja muotoilusta.

Missä?

Kohinoor-timanttikorujen suunnittelu ja valmistus tapahtuu Kultakeskuksella Hämeenlinnassa. Kohinoor-timanttikorut ovat hyvin edustettuina kultasepänliikkeissä ympäri Suomen! Katso lähin jälleenmyyjäsi kotisivuiltamme ja muista myös säännöllisesti järjestettävät Kohinoor-timanttikoruesittelyt!

Mikä on parasta?

Kun jokin asia on sinulle tärkeä, teet sen rakkaudella. Meille kultakeskuslaisille on tärkeää, että valmistamamme korut tuovat iloa elämäsi tärkeimmissä hetkissä, arjessa ja juhlassa. Siksi teemme kaikkemme, jotta Kohinoor-korusi sädehtisi vuosia ja vuosikymmeniä tästä eteenpäin. Kultakeskuksen satavuotinen kokemus ja Kohinoor-timanttikorujen matka 1960-luvulta tähän päivään antavat meille ainutlaatuisen ymmärryksen ja ammattitaidon korujen valmistuksesta. Olemme nähneet monta myrskyä ja nousukautta, jotka ovat ohjanneet meitä uudistumaan pärjätäksemme muuttuvassa maailmassa. Tänä päivänä Kohinoor-korujen takaa löytyy valtava määrä perinteistä kultasepän ammattitaitoa, mutta myös uusiin teknologioihin liittyvää osaamista. Juuri monipuolinen osaaminen ja asiakkaidemme kuunteleminen ovat valttikorttejamme!

Meidän tyyli

Klassinen, hienostunut, ajaton, kestävä ja vastuullinen.

Vinkki!

Kaikista sormuksistamme on mahdollista saada valko-, kelta- tai ruusukultainen versio ja hinta pysyy samana kullan väristä riippuma. Valmistamme myös paljon yksilöllisiä koruja asiakkaiden toiveiden mukaan. Jos et löydä valmiista valikoimasta sopivaa sormusta, kannattaa harkita täysin toiveidesi mukaisen uniikkikorun teettämistä! Uniikit Kohinoor-korut valmistetan Hämeenlinnassa. Ota yhteyttä, niin luodaan sinulle sormus, joka paitsi ainutlaatuinen, myös kestävä ja taidolla valmistettu!