Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Häämessut ja häätapahtumat Suomessa

Häämessut tulvivat ihanaa häähumua, ja Suomessa järjestetään monia hurmaavia häätapahtumia vuosittain. Tarjolla on myös sijainnista riippumattomia online-häätapahtumia.

KLIKKAAMALLA tapahtuman korttia saat lisätietoa tapahtumasta.

SYKSY 2024

Häätapahtumia LOKAKUU 2024

TALVI–KEVÄT 2025

Häätapahtumia TAMMIKUU 2025

Häätapahtumia HELMIKUU 2025

Muita häätapahtumia

Hää- & juhlatapahtuma

Hää & juhla-aiheinen tapahtuma Kajaanissa Honkatiloissa 13.4 alkaen klo 10.00 Tapahtumaan ovat lämpimästi tervetulleita kaikki, jotka suunnittelevat juhlia tai ovat muuten kiinnostuneita juhlista.

Lue lisää

Lähelläsi Juhla ja Häämessut

Tervetuloa Lähelläsi Juhla - ja Häämessuille Kotkaan 17.2.2024 Messut järjestetään lauantaina 17.2.2024 Kotkassa ja paikkana toimii Savotta (Mussalontie 428, 48310 Kotka)

Lue lisää

For You -häätapahtuma

Ihanan lämminhenkinen FOR YOU-häätapahtuma järjestetään jälleen kauniissa talvisissa tunnelmissa upealla Kasarmiklubilla 13.1.2024 klo 14-18.

Lue lisää

Häämessut Ideaparkissa

Häämessut Ideaparkissa jälleen 27.1.2024. Kyseessä on ilmaiset häämessut Lempäälän Ideaparkissa, jossa tarjolla on upea kattaus näytteilleasettajia, muotinäytöksiä, ja Vuoden koru-kilpailun voittaja!

Lue lisää

Häämessut netissä

Ihanaa hääiloa helposti verkossa! Löydä maksuttomasta verkkotapahtumasta häätuotteita ja -palveluita sekä seuraa HäämessuTV:n ohjelmaa ja osallistu arvontoihin.

Lue lisää

Sveitsin Häät & Polttarit

Sveitsin Häät & Polttarit tarjoaa yleisölle valikoiman häihin, polttareihin ja juhliin liittyviä tuotteita ja palveluita. Tapahtumaan VAPAA PÄÄSY!

Lue lisää

Häätapahtuma Hello Love

Häätapahtuma Hello Love // Rento häätapahtuma Mansen nurkilla 6.4.2024

Lue lisää

Lakeuden häämessut

Uusilta Lakeuden häämessuilta saat paljon ideoita ja vinkkejä häihin sekä muihin juhliin. Tule nauttimaan monipuolisesta messuohjelmasta Seinäjoen Wiihde Areenalle 8.10.2022!

Lue lisää

OnnenAika

Onnenaika on hää- ja juhla-alan yritysten markkinointi ja media, joka tuo yhteen hää- ja juhlapalvelutoimijat. Onnenaika järjestää vuosittain suositut hää- ja juhlamessut Kuopiossa.

Lue lisää

Jos listaltamme puuttuu jokin sinua lähellä oleva häätapahtuma, älä arkaile ilmoittaa siitä meille. Ilmoita tapahtumasta sähköpostilla: haat@editus.fi.

Oletko häätapahtuman järjestäjä?

Tapahtumasi pääsee mukaan häämessulistalle, kun luot tapahtumalle Häät.fi-yrityssivun.

Luo tili