Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Kihlasormus

Yhdistä kihlasormus ja vihkisormus kauniisti

Korkeila Helsingissä ollaan merkityksellisten korujen jäljillä
Perinteiset samanlaiset sormukset kihlaparille vaiko omannäköiset kihlasormukset?

Löydä kihlasormus

Korkeila Helsinki

Aalto

Korkeila Helsingin Aalto-sormuksessa on briljanttihiontaisia laboratoriotimantteja yhteensä 0,107 ct. Rivisormus sopii yksikivisen sormuksen viereen ja tuo uudenlaista modernia ilmettä. Saatavana myös valkokultaisena.
Hinta alkaen 1190 €.

Kultaseppä Kulmala

Paletti sinisellä safiirilla

Kultaseppä Kulmalan Paletti-sormus sinisellä 1.21 ct montanalaisella safiirilla. KIhlasormuksessa lisäksi värittömät timantit, F-G/vs 2 x 0.008 ct. 18 k Keltakultaa. Hinta 4 590 €.

Kultajousi

Timanttisormus 1,00 ct – Story of Love

Kultajousen Story of Love -sormus on valmistettu 14K palladiumvalkokullasta. Yhteiskaraattipaino on 1,00 ct, timantit ovat W/SI-laatua. Story of Love -malliston timanttisormuksille myönnämme 10 vuoden takuun. Suositushinta 3990 €.

Hae mukaan Unelmahäät-ohjelmaan!

Uskaltaisitko sinä sanoa tahdon kameroiden edessä? Hae Unelmahäiden tulevalle tuotantokaudelle. Unelmahäiden kuudetta kautta kuvataan parasta aikaa. Jaksot ovat myöhemmin katsottavissa suoratoistopalvelu discovery+:lla ja TV5:llä.

Kuinka löydän täydellisen kihlasormuksen?

Parhaan mahdollisen kihlasormuksen löytäminen voi olla haastavaa, varsinkin jos joutuu asiaa kylmiltään miettimään. Lue tästä neuvot kuinka edetä, jotta löydät parhaan mahdollisen sormuksen, joka on juuri sinua varten.

Ota Häät.fi Sormuskone avuksesi kihlasormuksen metsästykseen

Avaa Häät.fi Sormuskone ja löydät täydellisen kihla- ja vihkisormuksen helposti. Selaa tai suodata itsellesi sopiva sormus vaikkapa hinnan, merkin tai materiaalin mukaan. Kaikki sormukset ovat saatavilla Suomessa!

Pienin askelin kohti ympäristöystävällisempää, eettisesti kestävämpää ja vastuullisempaa vihkisormusta

Ekologisuus, vastuullisuus ja eettisyys ovat megatrendi juuri nyt vihkisormusmarkkinoilla koko maailmassa. Hääparit ovat yhä kiinnostuneempia sormukseensa käytettävien materiaalien alkuperästä.

Uskalla valita v-mallinen sivusormus kihlasormukseksi

Aivan viime vuosina suosiotaan ovat nostaneet v-malliset sivusormukset, jotka tunnetaan myös syleilijäsormus ja halaajasormus -nimellä. Tällaiset v-malliset sormukset on usein suunniteltu täydentämään ja istumaan täydellisesti saman malliston solitaire- tai carmosier-sormuksen viereen.

Uskalla valita v-mallinen sivusormus kihlasormukseksi
Mikä ihmeen allianssi, solitaire tai halosormus? Ota haltuun sormusmalleja kuvaavat termit

Parhaat koruliikkeet

Faber Art

Helsinki ja Uusimaa

Sormukset ja korut

Tule kanssamme suunnittelemaan unelmiesi korut, jotka valmistamme sinulle korkealaatuisena käsityönä. Liikkeessämme myös laaja valikoima säihkyviä jalokivikoruja ja hohtavia helmiä.

Pirkan Kello

Pirkanmaa

Sormukset ja korut

Pirkan Kello on laadukkaiden korujen, kellojen ja lahjaesineiden tamperelainen kultasepänliike. Pirkan Kello palvelee monipuolisesti ja osaavasti asiakkaitaan Kuninkaankadun kävelykadulla Tampereella.

Timanttiset

Kaikkialla Suomessa

Sormukset ja korut

Timanttisilta löydät Romanssi-timanttikorut, jotka on suunniteltu ja valmistettu Suomessa ja niille on myönnetty Avainlippu. Romanssi-korut löydät ainoastaan Timanttisilta.

Au3 Kultasepät

Kaikkialla Suomessa

Sormukset ja korut

Au3 Kultasepät toteuttaa laadukkaita koruja tinkimättömällä ammattitaidolla ja rakkaudella! Meiltä löydät tuoreet sormusideat ja kauniit klassikot. Kaikki korut on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Kalevala

Helsinki ja Uusimaa

Sormukset ja korut

Valitse sormus, joka on ikuiseksi tehty. Kihla- ja vihkisormuksemme ovat 100 % kierrätettyä kultaa. Kaikki Kalevala-korut tehdään käsityönä tehtaallamme Helsingissä tuulen ja auringon voimalla.

Kultaseppä Kulmala

Helsinki ja Uusimaa

Sormukset ja korut

Kultaseppä Kulmala tunnetaan laadukkaista ja näyttävistä jalokivikoruista. Kulmalalle jokainen sormus on yksilö, jonka mittasuhteet, jalokivet, kivenistutukset ja värisävyt harkitaan hyvin tarkasti.

Kultasepänliike Suokko

Pirkanmaa

Sormukset ja korut

Palvelemme verkossa ja myymälässä Tampereella. Valitse timantit ja runkomateriaali sormukseen useista eri laaduista. Timanttien alkuperän voit valita luonnontimanttien ja tehdasvalmisteisten väliltä.

Saarikorpi Design

Helsinki ja Uusimaa

Sormukset ja korut

Saarikorpi Designin sormusmallistot ovat kultaseppämestari Kristian Saarikorven ja muotoilija Kirsti Doukasin käsialaa. Kaikki sormukset suunnitellaan ja valmistetaan idyllisessä Fiskarsin Ruukissa.

Aito Helsinki

Helsinki ja Uusimaa

Sormukset ja korut

AITO Helsinki on moderni korumuotoilustudio Helsingin keskustassa, jossa toteutetaan laadukkaita ja uniikkeja koruja sekä pienesineitä. Kaikki tuotteet ovat suunniteltu ja valmistettu suomessa.

Olli Johan Lindroos

Helsinki ja Uusimaa

Sormukset ja korut

OJL Originals koru on valinta Sinulle, poikkeuksellisuuden ihailijalle joka arvostat kauneutta puhtaimmillaan.

Malmin Korupaja

Helsinki ja Uusimaa

Sormukset ja korut

Korupaja on pääkaupunkiseudulla toimiva suomalainen perheyritys. Yrityksemme on tunnettu laadukkaista, käsintehdyistä vihki- ja timanttisormuksistaan.

Laatukoru

Kaikkialla Suomessa

Sormukset ja korut

Laatukorun oma kotimainen Silván–timanttikorumallisto pitää sisällään yli 300 korumallia. Valmistamme korut Hyvinkäällä Laatukorun omalla Kultasepän verstaalla.

Annette Tillander

Helsinki ja Uusimaa

Sormukset ja korut

Annette Tillander - Tunnettu omasta tyylistään! Annette Tillander Wedding Collection - Naiselliset ja kauniit kihlasormukset ja vihkisormukset.

Upeat alusvaatteet ovat itsevarman ja sädehtivän morsiamen valttikortti, Ida alusasuliike Deva Lingeriestä tietää
Kultaseppämestari Pekka Kulmala suunnittelee koruja vastuullisesti ja perinteitä kunnioittaen
Tytyri – Kaikkea muuta kuin tavallinen hääpaikka!
Viimeisin villitys: Kerää häävieraiden onnittelut ääniviesteinä äänivieraskirjaan
RingTailorilla kihla- ja vihkisormusunelmat tulevat todeksi

RingTailorin avulla kihla- ja vihkisormuksia etsivä pariskunta voi nähdä heti yksilölliset toiveet täyttävän sormuksen laadukkaan ja todentuntuisen 3D-kuvan ja sormuksen lopullisen hinnan.

Mikä ihmeen allianssi, solitaire tai halosormus? Ota haltuun sormusmalleja kuvaavat termit

Tässä sormus–suomi-sanakirja sinulle, joka kaipaat ymmärrettäviä termejä, vaikkapa googlettamisen helpottamiseksi. Sanojen taustalla on ammattitermit ja nimitykset, jotka kertovat sormuksen mallista tai designista sormusammattilaiselle paljon.

Suomalainen kihlasormusperinne on maailmalla erikoinen

Naisilla meillä on enemmän sääntö kuin poikkeus käyttää kahta sormusta. Monissa muissa maissa kaksi sormusta on leskeyden merkki. 


Kihla- ja vihkisormuksia jotka sopivat niin miehelle kuin naiselle

Aivan viime vuosina saataville on tullut enenevässä määrin ns. unisex-sormuksia, jotka sopivat ikään tai sukupuoleen katsomatta. Nämä sormukset puhuttelevat erityisesti modernista ja minimalistisesta tyylistä pitäviä.

Uutta Häät.fissä

Mitä eroa on laboratoriotimantilla ja luonnontimantilla?

Laboratoriotimantti eli teollisesti valmistettu timantti on hyvä vaihtoehto silloin, kun koruun halutaan näyttävyyttä isoilla timanteilla mutta hinnasta pihistäen.

Tutustu kevään 2024 suosituimpiin kihla- ja vihkisormuksiin

Häät.fin Sormuskoneen kevään 2024 suosituimmat vihkisormukset, timanttisormukset ja myös miesten vihkisormukset ovat hyvin moninaisia. Valkokulta on saanut väistyä valta-asemastaan, sillä suosituimpien joukossa on niin kelta- kuin punakultaakin.

Kultaseppämestari Pekka Kulmala suunnittelee koruja vastuullisesti ja perinteitä kunnioittaen

Kultaseppä Kulmalan sormukset ja korut suunnitellaan ja valmistetaan suurella ammattitaidolla ja rakkaudella pienen pieniä yksityiskohtia myöten.

Kotimainen kihla- ja vihkisormus pääsee pisimmälle eettisyydessä ja ekologisuudessa

Voit käyttää kihlasormusta ja vihkisormustasi sekä muita koruja hyvillä mielin, kun valitset Suomessa valmistettuja jalometallikoruja, sillä silloin teet vastuullisen valinnan. Miksi näin, lue Häät.fistä.

Valitse kaunein Olli Johan Lindroos Uniikkisormus
Unelmien sormus verkkokaupasta – Sormusostoksilla kiireettömästi netissä...
Löydä oma suosikki timanttisormus – Silván-mallistosta löydät vaihtoehtoja ...
Kihla- ja vihkisormusyhdistelmät kuin luodut toisilleen
Uniikin sormuksen tilaamisesta muodostui kohtalon johdatuksesta ystävyyssuhd...
Vihkisormuksesi matka vasempaan nimettömääsi on käsityön ja uuden teknologia...

Lue lisää kihlasormuksista

Yhden timantin hurmaa morsiamen vihkisormuksessa
Koristeellisen timanttisormuksen tarinan päähenkilö on Aino Ackte
Suomessa voi kultasormusten aitouteen luottaa
Kultaseppä on usein ainoa, joka tietää kosinnasta etukäteen

Lisää sormuksista