Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Kultajousi

Princess & Story of Love -timanttisormukset

Kultajousessa on laaja valikoima upeita, säihkyviä, kauniita ja ajattomia timanttisormuksia, jotka soveltuvat kihlasormuksiksi sekä vihkisormuksiksi. Materiaaleina on käytetty 14 ja 18 karaatin keltakultaa sekä palladiumvalkokultaa. Story of Love sekä kotimaiselta Princess -timanttikorubrändiltä löytyy myös korvakoruja sekä riipuksia.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Kihlasormukset, vihkisormukset, timanttikorut, kultakorut ja hopeakorut sekä arkeen että juhlaan. Myös kellot, lahjatavarat sekä suosituimmat muotimerkit Kalevala Koru ja Lumoava ja Suomen itsenäisyyden juhlavuoden korusarja Monument näppärästi Kultajousen verkkokaupasta ja myymälöistä ympäri Suomea.

Missä?

Löydät kaikkien myymälöidemme yhteystiedot nettisivuiltamme!

Mikä on parasta?

Story of Love ja kotimaisesta Princess-mallistosta löydät upeat, ajattomat timanttisormukset. Meiltä myös trendikkäät kulta- ja hopeakorut, kellot ja lahjat.

Meidän tyyli

Laaja-alainen, monipuolinen, idearikas ja kestävä.

Vinkki!

Kultajousi-tili on helppo ja joustava maksutapa. Voit maksaa ostosi kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden.