Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Häiden jälkeen

Nautitaan rakkauskuplasta häiden jälkeen

Kreikka houkuttelee häämatkalaisia vuodesta toiseen – tiesitkö näistä kohteista?

Tuttujen kohteiden lisäksi Kreikasta löytyy lukematon määrä paikkoja, joissa voi viettää unohtumattoman häämatkan.

Hyvää hääpäivää rakas!

Keskellä vilkasta pääkaupunkiamme Helsinkiä sijaitseva Marski by Scandic on tyylikäs sekoitus romantiikkaa, yllätyksellisyyttä ja moderneja makumaailmoja.

Matkatoimisto on porttisi häämatkojen ihmeelliseen maailmaan

Jokaisen hääparin unelmien häämatkan tulisi olla viimeistä yksityiskohtaa myöten rakkaudella suunniteltu ja juuri parin näköinen. Vuonna 1986 perustetun suomalaisen Aktiv-Resorin ammattitaitoisen matkaspesialistin avulla tärkeä matka muovautuu helposti unelmianne vastaavaksi ja voitte matkustaa huoletta ja laadukkaasti.

Lumoava häämatka Kreikkaan! 6 x rakkautta tihkuva saari

Mietitkö jotain todella uniikkia kohdetta honeymoonille? Uppoudu näiden pienten saarten viehätysvoimaan, et takuulla pety.

5 romanttisinta häämatkaa maailman merillä

Oletko koskaan ajatellut, että häämatkaa voisi lähteä viettämään myös risteillen? Risteily on ihana tapa nähdä monta kohdetta samalla matkalla – ja nauttia samalla hotellitasoisen majoituksesta ja palvelusta. Valitsimme tuhansien vaihtoehtojen joukosta viisi romanttisinta risteilyä.

Romanttinen häämatkaristeily syntyy näistä aineksista

Risteily on kenties yksi romanttisimmista tavoista viettää häämatkaa. Laivan lipuessa meren aalloilla keskittyä täysillä kumppaniisi ja luoda yhdessä muistoja, jotka muistatte loppuelämänne. Meren siniset aallot rauhoittavat mielen. Kohdesatamissa koetaan yhdessä ikimuistoisia hetkiä.

Selaa palveluita hääpäivien viettoon

Etsi ideoita hääpäivälahjoihin kultasepänliikkeistä

Luetuimmat