Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Mistä löydän häihin kakuntekijän ja hääauton? Hääpalveluhakemistosta löytyy!

Mistä löydän hääpalvelut

Kuva Štefan Štefančík / Unsplash

Häitä järjestäessäsi joudut todennäköisesti ensimmäistä kertaa elämässäsi miettimään, mistä hääpuku kannattaa ostaa tai millaisia vaihtoehtoja on valittavissa juhlapaikaksi. Kukahan osaisi tehdä upean hääkakun? Mistä löytää hääauton?

Google on tässä hommassa oiva apu, mutta joskus se myös eksyttää etsijän läpipääsemättömältä tuntuvaan viidakkoon. Vaihtoehtojen klikkauluun saa kulumaan aikaa, ja paljon.

Häähakemisto auttaa

Kaikista parhaiten yritysten löytämistä häiden järjestelyihin helpottavat hääpalveluhakemistot. Niistä löytyvät helposti aktiivisimmat ja ammattimaisimmat yritykset ja toimijat. Niiden joukosta on helppoa valita vaitoehtoja ja rajata 3-5 hyvältä kuulostavaan vaihtoehtoon.

Tämän vaiheen jälkeen on usein viisasta listata vaihtoehtojen plussia ja miinuksia tutkiessaan yrityksen nettisivuja, somekanavia ja mahdollisesti keskusteluryhmistä ja -palstoilta sekä blogeista löytyviä vertaiskokemuksia.

Tutustu myös palvelusta tai tuotteesta saatavissa oleviin mielipiteisiin mahdollisuuksien mukaan omassa lähipiirissä. 

Tarjouspyyntöjä ja vierailuja paikan päällä kannattaa harkita vasta kun vaihtoehtoja on riittävän vähän.

Häät.fin Hääpalveluhakemisto >>

Löydät Häät.fin Hääpalveluhakemistosta kategorioittain eri puolella Suomea sijaitsevat yli 1000 hääalan ammattilaista ja heidän palvelunsa yhteystietoineen.

Älä hätiköi tarjouspyyntöjen kanssa! Pyydä tarjouksia vasta kun pystyt kertomaan yrittäjälle häistänne ja niiden yksityiskohdista. Lue ammattilaisen vinkit Häät.fistä, kuinka varmistat että tarjouspyyntöösi vastataan.

Muokattu: 18.12.2023