Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hyvä Häät.fi-palvelun käyttäjä,

Kiitos että perehdyt tällä sivulla oleviin Häät.fi Käyttöehtoihin! Palvelua käyttäessäsi sitoudut palvelulle määriteltyihin ehtoihin. Tänne kannattaa myös palata silloin tällöin, sillä saatamme päivittää käyttöehtoja, kun toiminnassamme, tietosuojaperiaatteissa tai lainsäädännössä tapahtuu muutoksia. 

Turvallisia hetkiä häiden suunnittelun parissa,

Sari

Päivitetty viimeksi 1.4.2024

Häät.fi-palvelun käyttöehdot

Ottamalla Häät.fi-palvelun käyttöösi vakuutat tutustuneesi palvelun tietosuojaselosteeseen ja näihin käyttöehtoihin sekä sitoudut noudattamaan niitä. Palvelun käytön aloittaminen muodostaa käyttöehtojen mukaisen sopimuksen Häät.fi-palvelun ja sinun välille. Jos et hyväksy käyttöehtoja tai tietosuojaselostetta tai niissä tapahtuvia muutoksia, sinun tulee lopettaa palvelun käyttö välittömästi ja poistaa omatoimisesti ja viiveettä palvelussa mahdollisesti avaamasi tili ja sen kautta jakamasi tiedot ja sisältö.

Tietojen säilyttäminen ja varmuuskopiot

Häät.fi-palvelulla on oikeus poistaa käyttäjän tuottama ja tallentama sisältö palvelusta milloin tahansa. Säännönmukaisesti tiedot poistetaan, jos edellisestä kirjautumisesta on kulunut enemmän kuin vuosi. Käyttäjän kannattaa säilyttää tiedoistaan varmuuskopio aina myös muualla kuin Häät.fi-palvelussa.

Palveluntarjoajan oikeudet ja vastuu

Häät.fi pyrkii tarjoamaan mahdollisimman luotettavan ja toimintavarman palvelun, mutta ei takaa sen saatavuutta, keskeytyksetöntä toimintaa tai palvelun ominaisuuksia. Palvelun käyttäminen tapahtuu aina käyttäjän omalla vastuulla.

Jos Häät.fi-palvelu tai sen osia aiotaan suunnitellusti muuttaa tai ottaa pois käytöstä esimerkiksi teknisen kehittämisen tai muun välttämättömän syyn vuoksi, pyritään palvelussa kertomaan tästä käyttäjille kohtuullisessa ajassa etukäteen. Palvelu ei kuitenkaan vastaa mahdollisesta sisällön muuttumisesta tai katoamisesta näiden tilanteiden johdosta. Palvelulla on myös milloin tahansa myös oikeus lopettaa palvelun tarjoaminen käyttäjälle osittain tai kokonaan ilman erillistä ilmoitusta.

Häät.fi-palvelu ei vastaa kirjautumattomalle tai kirjautuneelle käyttäjälle tai kolmannelle osapuolelle mahdollisista virheistä tai puutteista palvelun sisällössä, tiedon katoamisesta tai palvelun keskeytyksistä tai lopettamisesta aiheutuvista välittömistä tai välillisistä aineettomista tai taloudellisista vahingoista.  

Häät.fi-käyttöehtojen voimassaolo

Käyttöehdot ovat voimassa toistaiseksi ja Häät.fi-palvelulla on oikeus tarvittaessa päivittää käyttöehtoja. Palvelussa voidaan siirtää aiemmin esteettömässä käytössä olleita osia rekisteröitymistä edellyttäviksi tai päinvastoin ja aiemmin maksuttomia palveluita maksullisiksi tai päinvastoin. Jatkamalla käyttöä hyväksyt myös mahdolliset käytön aikana tehdyt muutokset käyttöehtoihin.

Tutustu myös: Häät.fi Tietosuojaselosta