Yhdistä kihlasormus ja vihkisormus kauniisti

Jo kihlasormusta naiselle valitessa olisi hyvä miettiä, millainen vihkisormus rinnalle jonain päivänä tulee. Kun asiaa pohtii heti alkuunsa, pääsee usein huomattavan paljon helpommalla.

Paras sormusyhdistelmä syntyy, kun sormukset ovat profiililtaan samankaltaiset ja tyyliltään yhteneväiset. Tässä insipiraatioksesi neljä kaunista sormusyhdistelmää.

Unelmien sormusyhdistelmä löytyy myös Häät.fin Sormuskoneesta

Erilainen & näyttävä

Romanttisen ja erilaisen sormusparin salaisuus piilee sormusten saumattomassa yhteistyössä. Yhdistämällä yksinkertainen solitaire-sormus, eli yksitimanttinen sormus, halaajaan, kehyssormuskeen, sivusormukseen, syntyy tasapainoinen kokonaisuus kihlasormuksesta ja vihkisormuksesta.

Kummatkin sormukset erottuvat edukseen. Sormukset ovat kauniita myös erillään kannettuna, ja kehyssormusten määrää voi vuosien kuluessa lisätä vielä toisella, vaikkapa vuosipäivä lahjana.

KATSO KUVAT JA SORMUSTEN TIEDOT KUVIA KLIKKAAMALLA!

Valko- ja punakultaa hillitysti

Valko- ja punakultaa voi huoletta yhdistellä toisiinsa! Tasapainoisessa kokonaisuudessa punakultaisia sormuksia on kaksi, yksi kummallakin puolella. Yhdistelmä toimii myös yhdellä punakultaisella sormuksella.

KATSO KUVA JA SORMUKSEN TIEDOT KUVAA KLIKKAAMALLA!

Timantti oikeuksiinsa

Sormusyhdistelmän taika piilee yhdistelmässä, jonka tarkoitus luodat kaunis tausta näyttävimmälle sormukselle. Yhdistelmä voi sisältää halo- tai solitairesormuksen, jonka rinnalla vähäeleisempi rivisormus tai sitten vain yksinkertaisen sileän sormuksen yhdistäminen koristeelliseen timanttirivisormuskseen.

KATSO KUVA JA SORMUKSEN TIEDOT KUVAA KLIKKAAMALLA!

Prinsessan eleganssia

Carmosier-sormukset tunnetaan Suomessa nimellä halosormukset, ja myöskin Diana-sormuksina. Prinsessa Dianan timantein ympäröity sininen safiirisormus on yksi maailman tunnetuimpia kihlasormuksia. Mm. tästä syystä carmosier-malli yhdistetään ylelliseen eleganssiin ja on näyttävänä sormuksena erinomainen valinta kihla- tai vihkisormukseksi.

Vaikka halosormus on itsessään näyttävä sormus, ei vihkisormus-kihlasormus -yhdistelmästä tule liian raskas, kun rinnalle valitaan yksinkertaisen kaunis sormus, jossa on timantteja.

KATSO KUVA JA SORMUKSEN TIEDOT KUVAA KLIKKAAMALLA!

ARTIKKELISSA ON MAINOSSISÄLTÖÄ.

Jatka unelmiesi sormuksen metsästystä Häät.fi Sormuskoneessa

Sormuskoneeseen >

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Vihkisormukset