Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Häävieras

Kesähäiden muistot talteen älypuhelimella – Viisi vinkkiä ammattilaiselta

12 vinkkiä häävieraalle – Häät.fi kokosi yhteen vinkit hääetiketistä
Häävieras, muista nämä säännöt

Löydä ideoita juhlalookiin ja lahjoihin

Pukupalvelu Elegantti

Kaakkois-Suomi

Miesten juhlapukeutuminen

Vakuuttavat ja tyylikkäät miesten juhlapuvut häihin, vanhojentansseihin ja muihin juhliin – omaksi tai vuokralle. Soita heti!

Kavaljeeri

Pirkanmaa

Miesten juhlapukeutuminen

Miesten julhapukeutumisen erikoisliike! Palvelumme kattaa puku- ja asustevuokrauksen ja -myynnin, sekä mittatilauspuvut. Sijaitsemme näkyvästi Tampereella, osoitteessa Itsenäisyydenkatu 18.

Miesten Pukuhuone

Helsinki ja Uusimaa

Miesten juhlapukeutuminen

Modernia tyylikkyyttä perinteitä kunnioittaen. Myynti ja vuokraus

Pukuliike Veston Tampere

Pirkanmaa

Miesten juhlapukeutuminen

Pukuliike Veston on laadukkaiden miesten pukujen vuokraukseen ja myyntiin erikoistunut laajan valikoiman yritys Helsingin, Tampereen ja Kuopion keskustassa, hyvien yhteyksien varrella.

MAJ tuo palvelut luoksesi

Kaikkialla Suomessa

Kauneus ja kampaukset

Tilaa MAJ huolehtimaan juhlapäiväsi kauneusasioista. Tuomme kaikki kauneuden palvelut haluamaasi osoitteeseen, morsiammelle ja kaasoille tai koko juhlaseurueelle - aina salonkilaatuisena.

Schoffa

Helsinki ja Uusimaa

Miesten juhlapukeutuminen

Päästä varpaisiin omilla mitoilla teetetty asukokonaisuus tuo jokaisen sulhasen parhaat puolet tyylikkäästi esiin. Schoffalla toteutetaankin unelmien pukuja ja paitoja elämän tärkeimpään päivään.

Vihkisormuksesi matka vasempaan nimettömääsi on käsityön ja uuden teknologian näytös

Kiiltävät ja kauniit kultasormukset säihkyvine timantteineen vaativat valmistuakseen voimaa, rajuilta näyttäviä työkaluja ja intensiivistä kuumuutta. Lähde tutustumaan Laatukorun Hyvinkään verstaalle, näkemään kuinka vihkisormukset valmistuvat vasaroiden ja viilojen kiehtovassa maailmassa.

Sometatko sinä häissä? Muista kohteliaat säännöt!

Juhlavieraan on nykyään syytä päivittää käyttäytymisetikettiään saadessaan kutsun häihin. Kaikki eivät halua lärviään sosiaaliseen mediaan.

Hattuetiketti häävieraalle – Näin käytät sitä oikein

Moni häävieras on epävarma hattuetiketistä ja empii siksi päähineen pukemista hääjuhlaan. Kysyimme neuvoja hattujen ammattilaisilta, kuinka hattua käytetään häissä.

Anoppi ja appiukko satuhäissä Jakartassa – Katso koskettava video

Suomalaisen Tommin vanhemmat Tuula ja Kristo kokivat jännittäviä hetkiä valmistautuessaan Jakartassa vietettävään hääjuhlaan. Rakas esikoispoika oli löytänyt sielunkumppaninsa, indonesialaisen Audreyn lomaillessaan Balilla.

Vaatesuunnittelijan vinkit äitien pukeutumiseen

Vaatesuunnittelija Titvi Ikäheimo-Hall on erikoistunut omalla tuotemerkillään aikuisten naisten pukeutumiseen jo vuodesta 1978. Valikoimista löytyy monikäyttöisiä asuja sekä ihastuttavia asusteita, joilla voi piristää ja juhlistaa jo olemassa olevaa asuakin. Suunnittelija kartoittaa ensin asiakkaansa toiveet ja tarjoaa sitten ratkaisuja pukeutumisongelmiin.

Mitä häälahjaksi? Kerää ideat talteen!
Näin pidät ja kirjoitat mieleenpainuvan hääpuheen
Upeat alusvaatteet ovat itsevarman ja sädehtivän morsiamen valttikortti, Ida alusasuliike Deva Lingeriestä tietää
Kultaseppämestari Pekka Kulmala suunnittelee koruja vastuullisesti ja perinteitä kunnioittaen
Tytyri – Kaikkea muuta kuin tavallinen hääpaikka!
Viimeisin villitys: Kerää häävieraiden onnittelut ääniviesteinä äänivieraskirjaan

Löydä sormus

Korkeila Helsinki

Aalto

Korkeila Helsingin Aalto-sormuksessa on briljanttihiontaisia laboratoriotimantteja yhteensä 0,107 ct. Rivisormus sopii yksikivisen sormuksen viereen ja tuo uudenlaista modernia ilmettä. Saatavana myös valkokultaisena.
Hinta alkaen 1190 €.

Kultajousi

Timanttisormus 1,00 ct – Story of Love

Kultajousen Story of Love -sormus on valmistettu 14K palladiumvalkokullasta. Yhteiskaraattipaino on 1,00 ct, timantit ovat W/SI-laatua. Story of Love -malliston timanttisormuksille myönnämme 10 vuoden takuun. Suositushinta 3990 €.

Kultaseppä Kulmala

Paletti sinisellä safiirilla

Kultaseppä Kulmalan Paletti-sormus sinisellä 1.21 ct montanalaisella safiirilla. KIhlasormuksessa lisäksi värittömät timantit, F-G/vs 2 x 0.008 ct. 18 k Keltakultaa. Hinta 4 590 €.

Uutta Häät.fissä

Kultaa kalliimpi kaaso – hääperinteet ja kaason tehtävät nykyhäissä

Kaaso on morsiamen uskottu henkilö ja avustaja häihin liittyvissä asioissa, ja siksi tehtävään valitaan yleensä morsiamen sisar tai paras ystävä. Nykyään kaasoja voi olla häissä useampi tai vaihtoehtoisesti ei yhtään. Myös mies voi toimia kaasona. Ennen kriteerit olivat tiukemmat.

Bestmanin muistilista

Bestmanilta odotetaan paljon, eikä tehtävä ole välttämättä aivan helppo, varsinkaan jos ei ole aiempaa kokemusta. Hyvä bestman on luotettava ja vakuuttava, esiintymishaluinen, jämäkkä ja järjestelmällinen.

Kaason muistilista

Häät.fi keräsi pienen muistilistan kaason ja morsiamen avuksi. Lista on suuntaa antava keskustelun lähtökohta. Morsiamen ja kaaso(je)n on hyvä sopia yhdessä, mihin tehtäviin morsian apua ja tukea haluaa, ja mitä kaaso haluaa ja pystyy tekemään. Tärkeää muistaa myös jaksaminen!

11 x parhaat ohjelmaideat polttareihin

Puuttuvatko ideat polttariohjelmaan? Ei hätää, keräsimme Venuulla yhteen parhaimmat ideat polttareihin jokaiselle päivänsankarille!

Hääparin luottotyypit – isoveli ja suunnannäyttäjä bestmanina
Hääparin luottotyypit – Helmi nautti olostaan kaason kengissä
Millainen polttarityyppi sinä olet?
Bestman on sulhasen luottomies
Vinkkejä morsiussaunaa suunnitteleville
Vinkit kaasolle ja muille polttarijärjestäjille – huomioikaa ainakin nämä as...