OZ Jewel

Kauniimman ja kestävämmän maailman puolesta.

Olemme moderni kotimainen koruliike ja oman koru-/sormusmallistomme lisäksi valmistamme yksilöllisiä tilaustöitä. Koruissamme yhdistyy pitkä kultasepänalan traditio, innovatiivinen muotoilu ja uusin teknologia sulassa sovussa. Koruisamme käytettävä jalometalli on lähes 100 % kierrätettyä ja jalokivet hankimme luotettavilta ja vastuullisilta toimittajilta. OZ Jewel haluaa olla osallisena ihmisten tärkeissä hetkissä ja mielestämme korujen kauneus on ensisijaisesti tarkoitettu palvelemaan niiden kantajaa. Korut ovat juuri niitä tunteita, muistoja, tärkeitä päätöksiä, joita haluamme kantaa esillä. OZ Jewel on toiminut Unioninkadulla Helsingissä jo vuodesta 1997 ja Tiina Arkon ja Vesa Nilssonin käsissä on syntynyt lukemattomia sormuksia. Yrityksemme tunnetaan selkeästä ja omaperäisestä muotoilusta, vahvasta ammattitaidosta ja ennen kaikkea erinomaisesta asiakaspalvelusta.

Helsingin alue

Vihkisormukset ja korut

OZ Jewel

Unioninkatu 15
00130 HELSINKI

Kysymykset & vastaukset

Yksilölliset kihla- ja vihkisormukset, korut, kultasepänpalvelut. Valmiin mallistomme lisäksi valmistamme myös tilaustöitä.

OZ Jewel on liikkeen ja pajan yhdistelmä ja sijaitsee lähellä kauppatoria Unioninkadulla, Helsingissä.

Meihin voi ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai tulla käymään. Kaikki tuotteet eivät näy nettisivuilamme, joten paikapäällä pääset tutustumaan koko mallistoomme.

Pitkä kokemus alalla on hionut meitä lukemaan asiakkaiden toiveita. Meillä on laaja kanta-asikaskunta ja olemme tunnettuja ammattitaitoisesta ja ystävällisestä palvelusta.

Selkeä, omaperäinen, innovatiivinen, taidokas, hyvän makuinen : )

Vuonna 2007 Suomen Kultaseppien Liitto valitsi Tiina Arkon vuoden kultasepäksi. Vesa Nilssonin suunnittelimia sormuksia on valittu Vuoden kaunein sormus finalistien joukkoon useita kertoja.

Sormusten ei tarvitse olla kummallekin puolisolle samanlaiset. Tärkeää on, että saat juuri sellaisen sormuksen, jossa itse viihdyt.