Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

OZ Jewel

Kauniimman ja kestävämmän maailman puolesta.

Olemme moderni kotimainen koruliike ja oman koru-/sormusmallistomme lisäksi valmistamme yksilöllisiä tilaustöitä. Koruissamme yhdistyy pitkä kultasepänalan traditio, innovatiivinen muotoilu ja uusin teknologia sulassa sovussa. Koruisamme käytettävä jalometalli on lähes 100 % kierrätettyä ja jalokivet hankimme luotettavilta ja vastuullisilta toimittajilta. OZ Jewel haluaa olla osallisena ihmisten tärkeissä hetkissä ja mielestämme korujen kauneus on ensisijaisesti tarkoitettu palvelemaan niiden kantajaa. Korut ovat juuri niitä tunteita, muistoja, tärkeitä päätöksiä, joita haluamme kantaa esillä. OZ Jewel on toiminut Unioninkadulla Helsingissä jo vuodesta 1997 ja Tiina Arkon ja Vesa Nilssonin käsissä on syntynyt lukemattomia sormuksia. Yrityksemme tunnetaan selkeästä ja omaperäisestä muotoilusta, vahvasta ammattitaidosta ja ennen kaikkea erinomaisesta asiakaspalvelusta.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Yksilölliset kihla- ja vihkisormukset, korut, kultasepänpalvelut. Valmiin mallistomme lisäksi valmistamme myös tilaustöitä.

Missä?

OZ Jewel on myymälän ja oman pajan yhdistelmä joka sijaitsee lähellä kauppatoria Unioninkadulla, Helsingissä.

Mikä on parasta?

Pitkä kokemus alalla on hionut meitä lukemaan asiakkaiden toiveita. Meillä on laaja kanta-asikaskunta ja olemme tunnettuja luotettavasta, ammattitaitoisesta ja ystävällisestä palvelusta.

Meidän tyyli

Selkeä, omaperäinen, innovatiivinen, taidokas, yksilöllinen.

Palkinnot

Vuonna 2007 Suomen Kultaseppien Liitto valitsi Tiina Arkon vuoden kultasepäksi. Vesa Nilssonin suunnittelimia sormuksia on valittu Vuoden kaunein sormus finalistien joukkoon useita kertoja.

Vinkki!

Sormusten ei tarvitse olla kummallekin puolisolle samanlaiset. Tärkeää on, että saat juuri sellaisen sormuksen, jossa itse viihdyt.