Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Mainos: Laatukoru

Vihkisormuksen ostaminen verkkokaupasta yleistyy Suomessa – se on helppoa ja turvallista

timanttisormus halosormus Laatukoru verkkokauppa

Hääparit etsivät tänä päivänä kihla- ja vihkisormusta yhä useammin netistä. Koko häiden suunnittelu on monilta osin siirtynyt nettiin jo vuosia sitten. Ja kun verkossa on helppo tutustua eri sormusvalmistajien mallistoihin, inspiraatiota löytyy melkein loputtomasti ja vertailu eri sormusvaihtoehtojen välillä on todella vaivatonta, ostoksetkin on helppo tehdä verkossa.

Yhä useamman sormusvalmistajan timanttisormuksia, vihkisormuksia ja kihlasormuksia voikin ostaa kätevästi ja turvallisesti suoraan kotimaisten koruvalmistajien ja jälleenmyyjien verkkokaupoista.

5 vinkkiä vihkisormuksen löytämiseksi netistä!

Sormuksen verkkokauppaostoon pätee samankaltaiset neuvot ja säännöt kuin mihin tahansa muuhun verkkokauppaosteluun. Laatukorun verkkokauppaliiketoiminnasta vastaava Henri Silván listaa viisi asiaa, joihin timanttisormuksen ostajan olisi hyvä kiinnittää huomiota ja selvittää itselleen ennen ostoskorin aktivoimista.

neljä timanttisormusta vertailussa

1. Tyyli ja mieltymykset

– Ensimmäisenä kannattaa miettiä, minkälaisista sormuksista tykkäät. Haluatko näyttävää ja isoa? Esimerkiksi suuren yksikivisen mallin tai ns. halomallisen sormuksen vai haluatko sirompaa vintagetyyliä? Käytännössä pitää hahmottaa sormuksen rungon mallia ja yleistä tyyliä, Henri neuvoo.

Helpoiten omien mieltymysten selvittäminen käy vaikka Laatukorun verkkokauppassa tutustumalla sen valikoimaan. Silván-timanttikorujen valikoimassa on monenlaisia timanttisormuksia, muiden brändien sormuksista löydät vaikkapa Kalevala-klassikoita.

Selaillessasi kiinnitä huomiota siihen, millaiset sormukset vangitsevat katseesi. Tutkiessasi valikoimaa alkaa aika nopeasti hahmottua, innostutko useammin valko-, kelta- vai rosekultaisista eli punakultaisista sormuksista ja puhutteleeko sormuksessa isot timantit, paljon pieniä vai muut, ehkä värilliset jalokivet.

– Laatukorun verkkokaupan valikoima on laaja ja monipuolinen, ja sieltä löytyy lähtökohtaisesti jokaiselle jotakin. Ja jos tuntuu, ettei täydellistä löydy, toteutamme toki muokkauksia oman mallistomme sormuksiin sekä teemme myös ihan kokonaan uniikkeja sormuksia tilauksesta, Henri vinkkaa.

timanttisormus solitaire sormus Laatukoru

2. Sopiiko sormus sinun arkeesi?

Vihkisormuksen valinnassa täytyy pohtia myös käytännöllisyyttä ja kuinka se sopii omaan arkeen. Me suomalaiset useimmiten haluamme käyttää vihkisormusta joka paikassa ja kaikissa askareissa, joten mm. timanttien istutusten korkeuteen kannattaa kiinnittää huomiota, ja sormusten runkojen tulee olla tarpeeksi tukevia kestääkseen elämää.

– Kaikki Laatukorun Silván-timanttisormukset suunnitellaan ja valmistetaan hyvin kestäviksi ja tehdään laadukkaista materiaaleista. Mutta silti mekaaninen kuormitus, vaikkapa fyysisestä työstä johtuva, saattaa vahingoittaa sormusta, muistuttaa Henri.

Myös kolahdukset ja eri kemikaalit, esimerkiksi rasvat, hikoilu, parfyymit jne. ovat haasteita sormuksille.

timanttisormus halosormus sivusormus Laatukoru

3. Istuuko suosikkisormus kihlasormuksesi viereen?

Nykypäivänä mietitään melko paljon jo kihlasormusta ostaessa sormusyhdistelmää ja syntyvää kihlasormus-vihkisormus -kokonaisuutta. Kannattaa silti muistaa huomioida vihkisormusta valitessa, sopiiko vihkisormus nykyisen kihlasormuksen rinnalle.

– Laatukorulla suunnittelemme omat Silván-sormuksemme niin, että ne istuvat valtaosin nätisti yhteen. Kokonaisuudesta saa harmonisen, kun sormussettiä rakentaessa huomioi rungon muodon ja leveyden. Olisi siis pyrittävä valitsemaan sormusrungon osalta keskenään samantyyliset sormukset. Myös istutuksen korkeus vaikuttaa, eli toisen sormuksen kannattaa olla mielellään ”yksinkertaisempi”, kuten perinteinen rivisormus, ja toinen sormus sitten korkeampi ja näyttävämpi, Henri neuvoo.

– Laatukorun Silván-mallistossa on myös erikseen sivusormuksia tai ”halaajia” timanttisormuksiin. Tutustu täällä Silván-sivusormuksiin. Nämä sormukset on suunniteltu sopimaan hyvin Laatukorun omien Silván-halosormusten viereen. Verkkokaupan tuotekuvauksissa on myös mainittu, millaisen mallin viereen sormus sopii kaikista parhaiten, vinkkaa Henri.

timanttisormukset Laatukoru

4. Kysy jos mietityttää!

Kesken sormuksen valintaprosessin aina mahdollista keskustella asiantuntijan kanssa! Niin kivijalkamyymälässä kuin verkkokaupassakin asiantuntijalta saat vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

– Laatukorun verkkokaupassa asiakaspalvelu palvelee puhelimitse ja sähköpostitse sekä myös Facebook Messengerin kautta. Vastaukset saat puhelimitse numerosta 0400 110045 arkisin klo 9–16 välillä. Sähköpostitse kysymyksiä voit lähettää osoitteeseen laatukoru.verkkokauppa(a)laatukoru.fi. Myös verkkokaupan usein kysytyt kysymykset -sivulta löytyy vastaus useimpiin ns. yleisiin kysymyksiin, Henri tietää.

halosormus ja rivisormus Laatukoru

5. Onko sovittaminen mahdollista ja mistä tiedän sormuksen oikean koon?

Erillistä ”sovituspalvelua” Laatukorun verkkokauppa ei tarjoa.

– Verkkokauppaostaminen Laatukorulla on kuitenkin huoletonta, koska tarjoamme 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Käytännössä siis asiakas voi tilata sormuksen verkkokaupastamme ja mikäli se ei olekaan mieluisa tai koko on väärä, niin ostoksen voi vaihtaa tai palauttaa koko tilauksen.

Sormuksen koko, tai riittävän tarkka arvio siitä, on mahdollista saada selville helposti Laatukorun verkkokaupasta tilattavalla ilmaisella sormusmitalla tai kotikonsteinkin mittaohjeilla. Myös jo oikean kokoiseksi tiedetyn sormuksen mittaaminen on helppoa ja mittaa voi verrata kokotaulukkoon, joka myös löytyy Laatukorun sivuilta.

– Mikäli sormuksen koko ei ole tiedossa tai on epävarma, se ei ole este tilaukselle. Laatukorun verkkokaupasta voi tilata ilmaisen sormusmitan tai verrata oikean kokoisen sormuksen mittaa mittataulukkoon, Henri neuvoo.

Jos puolestaan haluaa mitata koon kotikonstein, on myös mahdollista ottaa käyttöön verkkokaupan printattava sormusmitta.

vihkisormukset hääkutsun päällä Laatukoru

Timanttisormusten ja korujen verkkokauppaostamisen etuja Suomessa

  • Ostamisen helppous, tuotteiden selailu ja vertailu rauhassa. Voit etsiä täydellistä sormusta vaikkapa mökiltä käsin, olohuoneen sohvalla vailla kiirettä ja niin monta kertaa kuin haluat.
  • Tuotteiden vaihto- ja palautusoikeus. Laatukoru tarjoaa verkkokaupassa 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Lakisääteisesti verkkokaupan palautus- ja vaihto-oikeus on vain 14 päivää, kivijalkamyymälässä sitä ei useinkaan ole, ellei tuote ole virheellinen.
  • Todella laaja valikoima. Laatukorun Silván-timanttikorujen verkkokaupassa on tällä hetkellä 449 erilaista mallia.
    – Vastaavan kokoinen valikoima löytyy vain Laatukoru-myymälöistä, joissa erityisen iso valikoima. Pääset siis verkkokaupassa selaamaan koko Laatukorun valikoimaa, ja valitsemaan itsellesi juuri haluamasi, tarkentaa Henri Silván.
  • Nettikauppa on jokaisen käden ulottuvilla! Unelmien sormuksen saaminen on mahdollista vaikka Laatukoru-myymälää ei olisikaan sopivan matkan päässä.
  • Timanttikorun aitoustodistus kuuluu jokaiseen timanttikoruun ja tulee aina Laatukorusta ostetun Silván-timanttikorun mukana.

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä LAATUKORU

Muokattu: 7.6.2024

Lue lisää samasta aiheesta

Mitä eroa on laboratoriotimantilla ja luonnontimantilla?

Laboratoriotimantti eli teollisesti valmistettu timantti on hyvä vaihtoehto silloin, kun koruun halu...

Tutustu kevään 2024 suosituimpiin kihla- ja vihkisormuksiin

Häät.fin Sormuskoneen kevään 2024 suosituimmat vihkisormukset, timanttisormukset ja myös miesten vih...

Kultaseppämestari Pekka Kulmala suunnittelee koruja vastuullisesti ja perinteitä kunnioittaen

Kultaseppä Kulmalan sormukset ja korut suunnitellaan ja valmistetaan suurella ammattitaidolla ja rak...

Kotimainen kihla- ja vihkisormus pääsee pisimmälle eettisyydessä ja ekologisuudessa

Voit käyttää kihlasormusta ja vihkisormustasi sekä muita koruja hyvillä mielin, kun valitset Suomess...

Valitse kaunein Olli Johan Lindroos Uniikkisormus

Häämessut netissä -tapahtuman pääkilpailussa voit voittaa huikean OJL-uniikkisormuksen. Osallistu ma...

Unelmien sormus verkkokaupasta – Sormusostoksilla kiireettömästi netissä

Kihla- tai vihkisormuksen on tietenkin oltava huolella valittu ja juuri se oikea. Vaikka et tietäisi...

Mainos: Keskisen Kello

Unelmien sormus verkkokaupasta – Sormusostoksilla kiireettömästi netissä

kihlasormus morsiamen nimettömässä sulhsen käsipuolessa

Odotatko kosintaa vai menitkö juuri kihloihin? Kihla- ja vihkisormuksen hankintaan liittyy suuria tunteita, sillä kutkuttava hääsuunnittelu voi vihdoin alkaa.

Jos nimettömässä säihkyy jo puolison valitsema tai yhdessä hankittu kihlasormus, seuraavaksi onkin vihkisormuksen etsinnän vuoro. Mutta mistä ihmeestä aloittaa? Entä jos kaiken voisi hoitaa rennosti kotisohvalta käsin ilman painetta ostamisesta?

miehen kihlasormus sulhanen pitää morsianta kädestä

Minulleko sormus verkkokaupasta?

Sormusten maailma on yhtä aikaa sädehtivän upea ja hengästyttävän valtava. Jopa koko elämän tärkeimmän korun on tietenkin oltava huolella valittu ja juuri se oikea. Vaikka et tietäisi sormuksista yhtään mitään, se ei haittaa. Sillä nimenomaan verkossa pääset ilman myyjän ohjailua tiettyyn suuntaan sukeltamaan korujen maailmaan omilla ehdoillasi. 

Keskisen Kellon verkkokaupassa korun ostaminen käy kiireettä, asiakaspalvelun opastuksella itselle sopivana aikana. Hinta- ja budjettipaine on tiessään, sillä hinnat on suoraan ilmoitettu, vaikka tarjousta voi toki aina pyytää asiakaspalvelusta.

Toinen toistaan kauniimpien korujen säihkeeseen on kiva uppoutua ja samalla oppia erilaisista sormusmalleista yhä enemmän. Tämä osa häiden suunnittelusta muuttui kertaheitolla ikimuistoisen helpoksi.

Katso Keskisen Kelllo-sormuksia Häät.fin Sormuskoneesta

Keskisen Kellon sormusvalikoima

Löydä Keskisen Kellon verkkokaupasta oma unelmasormuksesi

Keskisenkello.fi

Suomalaisten rakastamat sormusbrändit

Valikoimista löytyvät kaikki suomalaisten rakastamat brändit, kuten Kohinoor ja Festive sekä Lykka. Asiakaspalvelu vastaa kysymyksiin kätevästi chatin kautta tai puhelimitse iltakahdeksaan asti ja verkkokaupasta voi tilata maksuttoman sormusmitan. Mitta kertoo tarkasti oman koon eikä sitä tarvitse lähteä kivijalkaliikkeeseen tarkistuttamaan.

Verkkokaupassa olevien tarkkojen kuvien avulla pääsee fiilistelemään, miltä sormus näyttää käytössä ja mikä parasta, toimitusaika on vain 1–3 päivää. Kaiken lisäksi korulla on jopa 60 päivän palautusoikeus, ellei kyseessä ole tilaustuote tai kaiverruksen kanssa ostettu.

Kohonoor-kihlasormus morsiamen sormusessa

Unelmien sormus ilman stressiä

Sen sijaan, että yrittäisi sovitella aikatauluja yhteen ja viettää sormusliikkeissä jopa tuntikaupalla aikaa etsien sopivaa yksilöä, voi sormuksia fiilistellä sopivina hetkinä rakkaan kanssa kotona.

Kaataa vaikka laseihin kuohuvaa ja miettiä rauhassa millaiset korut sopisivat juuri teille. Samalla voi selailla muitakin koruja häälookeihin sopien. Stressiä vie harteilta pois melkoisesti sekin, ettei myyjälle tarvitse sanoa missään vaiheessa ei. Verkkokaupassa ostopäätöstä saa miettiä ilman epämukavaa oloa juuri niin kauan kuin tarvitsee.

Elämän tärkein koru kotimaiselta perheyritykseltä

Valikoima on todella laaja ja sormuksia voi selailla kätevästi tyylin, hinnan ja materiaalin mukaan. Ilahduttavaa on se, että täältä löytyy ihan jokaisen budjettiin sopiva sormus. Ja koska ollaan ainutlaatuisen ja tunteita herättävän aiheen äärellä, vaikutuksen tekee myös Keskisen Kellon perheyritystausta.

Vuonna 1982 Alavuden Tuurissa perustettu yritys myy vain aitoja tuotteita kotimaisilta valmistajilta sekä Suomen virallisilta maahantuojilta. Tämä kaikki takaa sen, että sormusten aitouteen voi luottaa sataprosenttisesti. Hääpäivänä nimettömässä kimaltelee siis takuuvarmasti aito ja yhdessä rakkaudella valittu yksilö.

morsian hymyilee pitäessään sulhasen kasvoista

Keskisen Kello

Sähköposti asiakaspalvelu@keskisenkello.fi

Verkkokauppa

Keskisenkello.fi

Facebook Keskisen Kello Oy

Instagram @keskisenkello

Keskisen Kellon edustamat kotimaiset brändit

Kohinoor

Festive

Lykka

Katso kaikki Keskisen Kellon

Kihlasormukset

Vihkisormukset

 

Teksti Tanja Hakala

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä KESKISEN KELLO

Muokattu: 7.6.2024