Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääkutsut ja hääkoristeet

Häiden persoonallinen tyyli syntyy ajatuksella valituilla paperituotteilla, kukilla ja hääkoristeilla.

Löydä sormus

Tytyri – Kaikkea muuta kuin tavallinen hääpaikka!

Onko Tytyrin Elämyskaivos Suomen uniikein hääpaikka? Miltä kuulostaisi hääjuhla 100 metrin syvyydessä maan alla?

Viimeisin villitys: Kerää häävieraiden onnittelut ääniviesteinä äänivieraskirjaan

Fefefone tarjoaa jännittävän vieraskirjavaihtoehdon kaikkiin juhliin. Tyylikkäällä, lainassa olevalla vintage-puhelimella häävieraat voivat tallentaa tervehdyksensä henkilökohtaisina ääniviesteinä – kynän ja paperin sijaan.

Järjestetään yhdessä unohtumattomat häät Kalastajatorpalla

Suunnittelet sitten isoja hääjuhlia tai intiimimpää tilaisuutta läheistesi kesken, tiedämme, kuinka tärkeää on, että kaikki sujuu toiveittenne mukaan. Hilton Helsinki Kalastajatorppa tarjoaa hienot puitteet juhlaan. Yhdessä teemme päivästänne unelmienne häät.

Ylläsjärven maagisten hääunelmien toteuttajat – anna Lapin taikojen tehdä tehtävänsä

Ystävysten omistama boutique-hotelli Aurora Estate hemmottelee vieraansa päästä varpaisiin. Täällä hääjuhlasta syntyy ikuisia muistoja jokaisen sydämeen, ja se jos mikä on luksusta.

Miten valita täydellinen juhlatila häihin? Kysy nämä kysymykset häätilalta!

Sopivaa häätilaa etsiessä kannattaa jo heti alussa ottaa tiettyjä asioita huomioon. Näin helpotat muuta hääsuunnittelua, kun tiedät mitä kaikkea on jo tarjolla jo tilan puolesta! Kysymällä oikeat kysymykset heti alkuun, säästytään myös myöhemmiltä yllätyksiltä ja stressiltä.

Krapi tekee hääunelmista totta – timanttinen valttikortti takaa stressittömät juhlat

Juhlahovimestari Karoliina Helenius tiimeineen tietää mitä tekee. Lukuisia häitä järjestäneellä Karoliinalla on homma hallussa ja kaiken kruununa on se, että hän todellakin pitää työstään ja tekee kaiken suurella sydämellä.

The Hotel Maria – Rakkauden luksusta hotellihäissä keskellä Helsinkiä

The Hotel Maria Helsingissä hemmottelee hääpareja tavalla, jollaista Suomessa ei ole ennen koettu. The Hotel Marialla on in-house hääsuunnittelija, joka varmistaa, että hääparin yksityiskohtaisimmatkin toiveet toteutuvat.

Arjesta poikkeava ylellinen eleganssi on luksusta häissä

Luksus ei ole enää pelkästään kallista tai överiä, vaan myös jotain harvinaista ja haluttavaa, kuten juhlallista yhdessäoloa ystävien ja läheisten kanssa. Ylellisyyttä voi olla myös järjestää häät helposti ja stressiä minimoiden.