Korus Design

Upeita ja uniikkeja kihla- ja vihkisormuksia

Kuva Teemu Töyrylä

Korus Design valmistaa ammattitaitoisesti kestäviä ja persoonallisia kihla- ja vihkisormuksia. Suunnitellaan sinulle oma persoonallinen sormus.

Kaikkialla Suomessa

Vihkisormukset ja korut

Korus Design Oy

Tuomiokirkonkatu 32
33100 TAMPERE

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Valmistamme ammattitaitoisesti laadukkaita ja kestäviä kihla- ja vihkisormuksia, sekä timantti- ja jalokivikoruja. Otamme mielellämme vastaan tilaustöitä ja valmistamme sormuksia ja koruja myös asiakkaan oman idean pohjalta. Tämän lisäksi kaikkia Korus Designin valmiita malleja voidaan muokata asiakkaan toivomaan suuntaan. Voit ostaa verstasmyymälästä jonkun kultaseppien valmistamista aarteista tai teettää jotakin aivan uutta.

Missä?

Korus Designin verstas ja myymälä sijaitsevat Tampereella. Voit ostaa sormuksiamme myös verkkokaupasta tai ottaa meihin yhteyttä sormuksen suunnittelua varten. Suunnittelu onnistuu sekä paikan päällä, että virtuaalisesti.

Mikä on parasta?

Sormusmallistostamme löydät upeita ja uniikkeja timantti- ja kultasormuksia sekä kihla- ja vihkisormuksia. Voit hankkia valmiin mallin tai teettää sormuksesi tilaustyönä, jolloin suunnittelemme sinulle jotakin aivan uutta.

Meidän tyyli

yksilöllinen, persoonallinen, laadukas, kestävä, eettinen

Vinkki!

Karsi mieluummin määrästä kuin laadusta ja uskalla olla persoonallinen!