Kultasepät Narsakka - Sormukset ja korut - Häme

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Kultasepät Narsakka

Kultasepät Narsakka tarjoaa perinteistä ja monipuolista kultasepän palvelua vuosikymmenien kokemuksella. Uusi ateljeemme tarjoaa miellyttävän ympäristön joko tutustua valmistamaamme laajaan Festive-sormusmallistoomme tai suunnitella oma uniikki koru yhdessä kultasepän kanssa. Varaa kiireetön aikasi ja toteuta unelmiesi vihkisormus.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tarjoamme ammattitaitoista suunnittelupalvelua yksittäisille koruile tai laajemmille mallisto kokonaisuuksille. Valmistamme myös kotimaiset Festive-timanttikorut.

Missä?

Saaristenkatu 6 ( 2 krs.) 13100 Hämeenlinna. Ateljee avoinna : ma - pe klo 10-17 . Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Mikä on parasta?

Olemme keskittyneet erityisesti timanttikorujen suunnitteluun ja valmistukseen. Käytännön toteutuksesta vastaa tällä hetkellä yhdeksän ammattitaitoista kultaseppäämme.

Meidän tyyli

Kun haet koruusi jotakin yksilöllistä tai persoonallista muotoilua, niin voit yhdessä ammattitaitoisten kultaseppiemme kanssa suunnitella haluamasi kokonaisuuden valitsemistasi materiaaleista.

Vinkki!

Vanhoja korujasi voidaan myös uudistaa, entisöidä ja liittää muihin koruihisi. Esimerkiksi sormus toisen rinnalle. Arvio ja suunnitelma on aina maksuton.