Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Faber Art

Unelmiesi korut käsityönä!

Tule kanssamme suunnittelemaan unelmiesi korut, jotka valmistamme sinulle korkealaatuisena käsityönä. Liikkeessämme myös laaja valikoima säihkyviä jalokivikoruja ja hohtavia helmiä.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Faber Art on täyden palvelun kultasepänliike, joka tarjoaa uniikkeja kultakoruja, säihkyviä jalokiviä ja laadukkaita helmiä. Liikkeestämme löytyy runsas valikoima myös kihla- ja vihkisormuksia.

Missä?

Viihtyisässä myymälässämme Korkeavuorenkadulla on miellyttävää asioida asiantuntevan henkilökunnan opastuksella.

Mikä on parasta?

Diplomigemmologi Annamari Ettilällä on yli 25 vuoden työkokemus korkeatasoisten korujen suunnittelusta ja jalokivien arvioinnista. Hän valitsee Faber Artin koruihin käsittelemättömiä jalokiviä, jotka ovat valovoimaisia ja eettisesti kestäviä. Faber Art myös uudistaa, korjaa ja arvioi koruja, punoo helminauhoja, kaivertaa jalometallituotteita sekä tarjoaa kellosepän palveluja.

Vinkki!

Oma kotimainen valmistus sekä valikoitujen kansainvälisten koruvalmistajien tuotteiden maahantuonti tarjoavat valikoiman laadukkaita koruja juhlaan ja arkeen - aina yksilöllisesti asiakkaan toiveita kuunnellen. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan liikkeeseemme!