Faber Art

Unelmiesi korut käsityönä!

Tule kanssamme suunnittelemaan unelmiesi korut, jotka valmistamme sinulle korkealaatuisena käsityönä. Liikkeessämme myös laaja valikoima säihkyviä jalokivikoruja ja hohtavia helmiä.

Helsingin alue

Vihkisormukset ja korut

Faber Art

Korkeavuorenkatu 3
00140 HELSINKI

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Faber Art on täyden palvelun kultasepänliike, joka tarjoaa uniikkeja kultakoruja, säihkyviä jalokiviä ja laadukkaita helmiä. Liikkeestämme löytyy runsas valikoima myös kihla- ja vihkisormuksia.

Missä?

Viihtyisässä myymälässämme Korkeavuorenkadulla on miellyttävää asioida asiantuntevan henkilökunnan opastuksella.

Mikä on parasta?

Diplomigemmologi Annamari Ettilällä on yli 25 vuoden työkokemus korkeatasoisten korujen suunnittelusta ja jalokivien arvioinnista. Hän valitsee Faber Artin koruihin käsittelemättömiä jalokiviä, jotka ovat valovoimaisia ja eettisesti kestäviä. Faber Art myös uudistaa, korjaa ja arvioi koruja, punoo helminauhoja, kaivertaa jalometallituotteita sekä tarjoaa kellosepän palveluja.

Vinkki!

Oma kotimainen valmistus sekä valikoitujen kansainvälisten koruvalmistajien tuotteiden maahantuonti tarjoavat valikoiman laadukkaita koruja juhlaan ja arkeen - aina yksilöllisesti asiakkaan toiveita kuunnellen. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan liikkeeseemme!