Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Sandberg-timanttikorut

Sandberg - Ajatus on timantti.

Sandberg-timanttikorut suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa pienissä tuotantoerissä, perinteisin käsityömenetelmin. Näin kultaseppämestareidemme persoonallinen työpanos ja kädenjälki pääsevät parhaiten oikeuksiinsa. Kaikki korumme ovat saatavina niin kelta- kuin valkokultaisina.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Sandberg-timanttikorujen valikoimaan kuuluvat kihla- ja vihkisormukset sekä muut korut. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme! Sandberg on suomalainen perheyritys. Tuotteemme täyttävät tiukatkin laatukriteerit ja seisomme kaikissa tilanteissa henkilökohtaisesti laatumme takana.

Missä?

Sandberg-timanttikorujen jälleenmyyjät kautta maan löydät nettisivuiltamme. Myymälässä voit tutustua Sandberg-koruun rauhassa ja saat asiantuntevaa palvelua. Pääset myös kokemaan aitojen timanttien loiston ja tunnet tuotteissa oikean kullan painon. Sandberg-koru on aina aito – ei epäaidoista materiaaleista mallikappaleeksi tehty jäljitelmä.

Mikä on parasta?

Sandberg-timantit ovat huippuunsa hiottuja - ne ovat myös hionnan laadultaan korkealuokkaisia, aivan pienimmistä kokoluokista aina isoihin jalokiviin asti. Korujemme laatu syntyy määrätietoisesta panostuksesta valmistusprosessin kaikkiin osa-alueisiin raaka-aineiden valinnasta alkaen. Käyttämämme timantit on hankittu luotettavista lähteistä ja niiden mukana on toimitettu takuutodistus timanttien konfliktivapaasta ja laillisesta alkuperästä. Valkokullassa kuten kaikissa muissakin metalliseoksissa käytämme vain puhtaimpia seoslaatuja.

Meidän tyyli

Luotettava, korkealuokkainen, innovatiivinen, edelläkävijä

Palkinnot

Vuoden Hääyritys 2016 yleisöäänestysvoittaja.

Vinkki!

Jälleenmyyjämme luona tutustut koruun rauhassa, pääset kokemaan aitojen timanttien loiston ja tunnet tuotteiden painon.