Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Ota Häät.fi Sormuskone avuksesi kihlasormuksen metsästykseen

Sormuskone Häät.fissä

Millaisia kihla- ja vihkisormuksia Suomessa on saatavilla? Millainen on valikoima timanttisormuksissa ja kivettömissä vihkisormuksissa, romanttisissa ja pelkistettyissä? Millaisia vihkisormuksia on saatavilla sulhaselle? Mitä kihlasormus maksaa?

Häät.fin Sormuskone on vastaus hakuihisi! Avaa Häät.fi Sormuskone ja löydät täydellisen kihla- ja vihkisormuksen helposti. Selaa tai suodata itsellesi sopiva sormus vaikkapa hinnan, merkin tai materiaalin mukaan. Kaikki Sormuskoneen sormukset ovat saatavilla Suomessa!

>> SIIRRY HÄÄT.FI SORMUSKONEESEEN

Olipa ajatuksissasi siro kihlasormus, timanttisormus naiselle, kihlasormus naiselle, vihkisormus miehelle, 
vihkisormus valkokultaa tai unisex-sormus, löydät sen Häät.fin Sormuskoneesta.

Häät.fin Sormuskone ei ole sormusten verkkokauppa, mutta kuten nettikaupassa, voit selata ja suodattaa kotimaassa myytäviä sormuksia ja ottaa mieleiset tuotteet ja niiden lisätiedot lähempään tarkasteluun.

Ota hakukriteereiksi kivet (kirkkaat timantit, värilliset timantit, laboratoriotimantit, muita kivä, ei kivä), metalli (valkokulta, keltakulta, muu kulta, platina, hopea, muut metallit), tyyli (klassinen, boheemi, moderni, vintage, uniikki) kenelle (morsian, sulhanen, unisex) tai hinta ja näiden yhdistelmät, ja löydät hyviä vaihtoehtoja.

Häät.fi Sormuskone - tuotekortti

Kun olet klikannut auki yhden sormuksen tiedot ja näet kuvan tuotteesta suurempana. Isosta osasta sormuksia on saatavissa useampia kuvia. Samalle sivulle aukeaa myös joukko saman merkin sormuksia sekä muita malleja, jotka valintasi perusteella saattaisivat kiinnostaa sinua.

 

Häät.fi Sormuskone - lisää sormuksia

Häät.fi Sormuskoneessa surffailu on hauskaa ja helppoa, ja kun olet löytänyt mieleisesi sormuksen, voit jatkaa helposti matkaa merkin omille nettisivuille, selvittämään missä pääset sovittamaan sormusta ja mistä sen voi ostaa.

Unelmasormuksen lisääminen omaan Pinterest-kansioon on myös helppoa.

>> SIIRRY HÄÄT.FI SORMUSKONEESEEN

Sormuksen sivulta löydät myös Jälleenmyyjät lähelläsi -linkin niiltä merkeiltä joilla on jälleeenmyyjä verkosto.

Muokattu: 9.4.2024