Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Kultasepänliike Suokko

Unelmat todeksi-rakkautta kipinöivät timantit

Palvelemme verkossa ja myymälässä Tampereella. Valitse timantit ja runkomateriaali sormukseen useista eri laaduista. Timanttien alkuperän voit valita luonnontimanttien ja tehdasvalmisteisten väliltä.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Monipuolinen valikoima kihla- ja vihkisormuksia. Timanttisormuksemme voit räätälöidä 14- ja 18 ka kullassa valko-, kelta- ja rosakullan sävyyn tai platinaiseksi. Saat valita timanttisi kolmesta eri luonnontimanttilaadusta ja kahdesta eri Lab Grown eli tehdasvalmisteisesta laadusta. Yli 0,30 ct timanteille meille on sivullamme verkkohaku. Tutustu Suomen monipuolisimpaan valinnan mahdollisuuteen.

Missä?

Kivijalkamyymälä on Tampereen keskustassa. Palvelemme verkossa koko Suomen alueella.

Mikä on parasta?

Timanttikorujemme laaja materiaali- ja timanttivalikoima on ainutlatuisen laaja. Voit valita isommat timantit hakukoneellamme ja vertailla hintoja laatuun sekä luonnontimanttien että tehdasvalmisteisten timanttien välillä. Hintamme saattaa olla järkyttävän edulliset, mutta muista että annamme timanteillemme kansainvälisen timanttitodistuksen. Laadun ei tarvitse maksaa liikaa.

Meidän tyyli

Moderni Kestävä Hienoviritteinen Asiantunteva Palveleva

Vinkki!

Puhdista kaikki korut ennen suurta päivää.