Kultasepänliike Suokko

Timantit ovat ikuisia

Kuva Iiro Suokko

Palvelemme verkossa ja myymälässä Tampereella. Valitse timantit ja runkomateriaali sormukseen useista eri laaduista. Timanttien alkuperän voit valita luonnontimanttien ja tehdasvalmisteisten väliltä.

Tampereen alue

Vihkisormukset ja korut

Kultasepänliike Suokko

Tuomiokirkonkatu 17
33100 TAMPERE

Kysymykset & vastaukset

Monipuolinen valikoima kihla- ja vihkisormuksia. Timanttisormuksemme voit räätälöidä 14- ja 18 ka kullassa valko-, kelta- ja rosakullan sävyyn tai platinaiseksi. Saat valita timanttisi kolmesta eri luonnontimanttilaadusta ja kahdesta eri Lab Grown eli tehdasvalmisteisesta laadusta. Yli 0,30 ct timanteille meille on sivullamme verkkohaku. Tutustu Suomen monipuolisimpaan valinnan mahdollisuuteen.

Kivijalkamyymälä on Tampereen keskustassa. Palvelemme verkossa koko Suomen alueella.

Piipahda myymäläämme tai lähetä WhatsApp (Kultasepänliike Suokko 0504204880). Tavoitat meidät myös sähköpostilla tai soittaen.

Timanttikorujemme laaja materiaali- ja timanttivalikoima on ainutlatuisen laaja. Voit valita isommat timantit hakukoneellamme ja vertailla hintoja laatuun sekä luonnontimanttien että tehdasvalmisteisten timanttien välillä. Hintamme saattaa olla järkyttävän edulliset, mutta muista että annamme timanteillemme kansainvälisen timanttitodistuksen. Laadun ei tarvitse maksaa liikaa.

Moderni Kestävä Hienoviritteinen Asiantunteva Palveleva

Puhdista kaikki korut ennen suurta päivää.