Atelier Eklöf - Sormukset ja korut - Helsinki ja Uusimaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Atelier Eklöf

Vuoden Kultaseppä 2020

Atelier Eklöf:n kultasepät suunnittelevat ja valmistavat kihla- ja vihkisormuksia mittatilaustyönä ja koruja kaikkiin tilaisuuksiin ja tarpeisiin. Teemme korkealaatuista kultasepän- ja taidekaivertajan käsityötä 25 vuoden kokemuksella.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tarjoamme kultasepän- ja kaivertajan palvelut ilman välikäsiä: Korujen sunnittelu ja valmistus tilaustyönä, korujen uudelleen suunnittelu sekä korjauksia. Kaikenlaisia kaiverruksia käsityönä jalometalliin, teräkseen ja titaaniin, sekä lasiin. Esimerkiksi koristekaiverruksia sormuksien päälle ja häämonogrammien suunnittelu ja kaiverrus. Myös helmien punonta.

Missä?

Atelier Eklöf kultasepän ja kaivertajan työhuone ja liike on Helsingin ydinkeskustassa Yrjönkadulla 32, Forumin ja Kampin välittömässä läheisyydessä.

Mikä on parasta?

Kultaseppä ja kaivertaja ovat itse paikalla. Suunnittelemme ja valmistamme yksilöllisiä koruja, myös asiakkaan omasta materiaalista, yli 27 vuoden kokemuksella. Meiltä saat sekä kultasepän- että taidekaivertajan palvelut, ja teemme erittäin korkealaatuista työtä.

Meidän tyyli

Korkealaatuista käsityötä asiakkaan toivomuksien mukaan, yksilöllistä, romanttista ja vintage-henkistä.

Palkinnot

Suomen Kaunein Sormus 2017 finalisti, Vuoden Kaunein Sormus 2018 finalisti, Vuoden Kaunein Sormus 2019 finalisti, Vuoden Kaunein Sormus 2021 finalisti, Vuoden koru 2021 finalisti, Vuoden koru 2022 finalisti

Vinkki!

Häitä suunnittelevan on hyvä muistaa että sormus on yksi niistä harvaista esineistä joka häiden jälkeen jää päivittäiseen käyttöön, ja sen pitäisi kestää kymmeniä vuosia. Siitä johtuen sen hankkimiseen kannattaa käyttää aikaa ja harkintaa. On hyvä käydä tutustumassa useamman eri kultasepän tapaan tehdä koruja.