Atelier Eklöf

Vuoden Kultaseppä 2020

Kuva "Ellinor" Harmaa Safiirisormus

Atelier Eklöf:n kultasepät suunnittelevat ja valmistavat kihla- ja vihkisormuksia mittatilaustyönä ja koruja kaikkiin tilaisuuksiin ja tarpeisiin. Teemme korkealaatuista kultasepän- ja taidekaivertajan käsityötä 25 vuoden kokemuksella.

Helsingin alue

Vihkisormukset ja korut

Atelier Eklöf Oy

Yrjönkatu 32
00100 Helsinki

Kysymykset & vastaukset

Tarjoamme kultasepän- ja kaivertajan palvelut ilman välikäsiä: Korujen sunnittelu ja valmistus tilaustyönä, korujen uudelleen suunnittelu sekä korjauksia. Kaikenlaisia kaiverruksia käsityönä jalometalliin, teräkseen ja titaaniin, sekä lasiin. Esimerkiksi koristekaiverruksia sormuksien päälle ja häämonogrammien suunnittelu ja kaiverrus. Myös helmien punonta.

Atelier Eklöf kultasepän ja kaivertajan työhuone ja liike on Helsingin ydinkeskustassa Yrjönkadulla 32, Forumin ja Kampin välittömässä läheisyydessä.

Meitä tavoittaa ateljeessä aukiolojemme aikana, arkisin 10-17. Iltaisin klo 17 jälkeen sekä lauantaisin sopimuksen mukaan. Voit myös ottaa yhteyttä etukäteen sähköpostitse tai puhelimitse.

Kultaseppä ja kaivertaja ovat itse paikalla. Suunnittelemme ja valmistamme yksilöllisiä koruja, myös asiakkaan omasta materiaalista, yli 25 vuoden kokemuksella. Meiltä saat sekä kultasepän- että taidekaivertajan palvelut, ja teemme erittäin korkealaatuista työtä.

Korkealaatuista käsityötä asiakkaan toivomuksien mukaan, yksilöllistä, romanttista ja vintage-henkistä

Suomen Kaunein Sormus 2017 finalisti, Vuoden Kaunein Sormus 2018 finalisti, Vuoden Kaunein Sormus 2019 finalisti

Häitä suunnittelevan on hyvä muistaa että sormus on yksi niistä harvaista esineistä joka häiden jälkeen jää päivittäiseen käyttöön, ja sen pitäisi kestää kymmeniä vuosia. Siitä johtuen sen hankkimiseen kannattaa käyttää aikaa ja harkintaa. On hyvä käydä tutustumassa useamman eri kultasepän tapaan tehdä koruja.