Au3 Kultasepät

Au3 Kultasepät toteuttavat koru-unelmia!

Au3 Kultasepät toteuttaa designkoruja tinkimättömällä ammattitaidolla ja intohimolla! Meiltä löydät tuoreet ideat ja kauniit klassikot. Kaikki korut on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Helsingin alue

Vihkisormukset ja korut

Au3 Kultasepät

Unioninkatu 27
00170 HELSINKI

Kysymykset & vastaukset

Au3 Kultasepät suunnittelevat ja valmistavat laadukkaita, ajattomia ja tyylikkäitä korumalleja alusta alkaen itse. Vihkisormuksia teemme eniten, mutta meiltä ostetaan ja tilataan myös muita koruja. Koruvalikoimissamme on kihla- ja vihkisormusten lisäksi myös ihania huomenlahjoja. Au3:n omien mallistokorujen lisäksi toteutamme uniikkeja laatukoruja tilaustyönä ja otamme asiakkaiden toiveet ja mieltymykset huomioon. Mallistokorut ja osa uniikkikoruista on esillä kauniissa koruliikkeessämme Helsingissä.

Au3 Kultaseppien koruliike sijaitsee keskellä vanhan kaupungin tunnelmallista miljöötä, Torikortteleissa, osoitteessa Unioninkatu 27, Helsinki. Koruliike on avoinna ma-pe klo 11-18 ja la klo 11-16. Keto korujen jälleenmyyjät löytyvät Suomen suurimmista kaupungeista: Turusta, Lahdesta, Tampereelta, Jyväskylästä, Kuopiosta, Joensuusta ja Oulusta. Tarkemmat tiedot sekä myös Keto korujen esittelypäivät löydät sivuiltamme www.au3.fi.

Kun haluat tutustua valikoimiimme ja sovitella kihla- ja vihkisormuksia, tule käymään! Olet lämpimästi tervetullut koruliikkeeseemme. Jos haluat keskustella kultasepän kanssa, voit halutessasi varata ajan puhelimitse, sähköpostitse tai laita viestiä somekanaviemme kautta. Puh: 09 436 50090 / Sähköposti: au3@au3.fi / Somekanavat Instagram ja Facebook: @au3goldsmiths Kun haluat selailla koruvalikoimaamme verkossa: www.au3.fi Au3 verkkokaupan löydät osoitteesta: shop.au3.fi

Au3 Kultasepät edustaa suomalaisen korumuotoilun kärkeä. Modernit korumallimme ovat klassisen kauniita ja kestävät aikaa. Valikoima on monipuolinen ja kiinnostava. Laatu on yksi tärkeimmistä kriteereistämme ja omistautumisemme näkyy jokaisen korun pienimmässäkin yksityiskohdassa. Käytämme aina korkealaatuisia materiaaleja, jotka hankimme eettisesti ja vastuullisesti toimivilta toimittajilta.

Tyylimme on skandinaavinen, tyylikäs, rikas, hersyvä, leikkisä, joskus viileän eleetön. Tämän monipuolisuuden mahdollistavat taitavat ja kokeneet kultaseppämme, joilla jokaisella on oma tinkimätön muotokielensä. Kaikessa mitä teemmekin, on laatu aina kohdallaan.

Vuoden Kaunein Sormus 2017, voittaja, Keto-sormus, design Jussi Louesalmi ja Vuoden Kaunein Sormus 2008, voittaja, Ornamentti-sormus, design Tero Hannonen. Kultaseppämme ovat olleet sormuksineen useasti Vuoden kaunein sormus -kisan finaalissa. Niin myös vuonna 2021!

Kun suunnittelet kosintaa, tule Au3 Kultasepille. Kultaseppämme kanssa käyt yhdessä läpi kaikki kihla- ja vihkisormuksiin liittyvät asiat materiaaleista muotoiluun ja aikatauluihin. Vihkisormus-asialla kannattaa tulla katsastamaan sormusvalikoimaamme viimeistään n. 3-6kk ennen häitä. Sormusasioinnin päätteeksi voit käydä nauttimassa juhlan kunniaksi lasin kuohuvaa naapurimme Sofia Bistron viinibaarissa..