Au3 Kultasepät

Au3 Kultasepät toteuttavat koru-unelmia!

Kuva Julia Weckman / Au3 Kultasepät

Au3 Kultasepät toteuttaa designkoruja tinkimättömällä ammattitaidolla ja intohimolla! Meiltä löydät tuoreet ideat ja kauniit klassikot. Kaikki korut on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Helsingin alue

Vihkisormukset ja korut

Au3 Kultasepät

Unioninkatu 27
00170 HELSINKI

Kysymykset & vastaukset

Au3 Kultasepät suunnittelevat ja valmistavat laadukkaita, ajattomia ja tyylikkäitä korumalleja alusta alkaen itse. Vihkisormuksia teemme eniten, mutta meiltä ostetaan ja tilataan myös muita koruja. Au3:n omien mallistokorujen lisäksi toteutamme uniikkeja laatukoruja tilaustyönä ja otamme asiakkaiden toiveet ja mieltymykset huomioon. Mallistokorut ja osa uniikkikoruista on esillä tunnelmallisessa putiikissamme. Meiltä saat myös lahjakortit.

Au3 Kultaseppien putiikki sijaitsee keskellä vanhan kaupungin tunnelmallista miljöötä, Torikortteleissa, osoitteessa Unioninkatu 27, Helsinki. Putiikki on auki ma-pe klo 11-18 ja la klo 11-16. Keto korumalliston jälleenmyyjinä toimivat myös Oulun Koru, Oulussa ja Timanttiset Ratina Tampereella.

Soita meille: 09 436 50090 tai laita sähköpostia: au3@au3.fi, voit myös tietysti tulla käymään: Unioninkatu 27, Hki. Kun haluat selailla koruvalikoimaamme verkossa: www.au3.fi ja somessa: @au3kultasepat

Au3 Kultasepät edustaa suomalaisen korumuotoilun kärkeä. Modernit korumallimme ovat klassisen kauniita ja kestävät aikaa. Valikoima on monipuolinen ja kiinnostava. Laatu on yksi tärkeimmistä kriteereistämme ja omistautumisemme näkyy jokaisen korun pienimmässäkin yksityiskohdassa. Käytämme aina korkealaatuisia materiaaleja, jotka hankimme eettisesti ja vastuullisesti toimivilta toimittajilta.

Tyylimme on skandinaavinen, tyylikäs, rikas, hersyvä, leikkisä, joskus viileän eleetön. Tämän monipuolisuuden mahdollistavat taitavat ja kokeneet kultaseppämme, joilla jokaisella on oma tinkimätön muotokielensä. Kaikessa mitä teemmekin, on laatu aina kohdallaan.

Vuoden Kaunein Sormus 2017, voittaja, Keto-sormus, design Jussi Louesalmi ja Vuoden Kaunein Sormus 2008, voittaja, Ornamentti-sormus, design Tero Hannonen. Kultaseppämme ovat olleet sormuksineen useasti Vuoden kaunein sormus -kisan finaalissa.

Kun suunnittelet kosintaa, tule Au3 Kultasepille. Kultaseppämme kanssa käyt yhdessä läpi kaikki kihla- ja vihkisormuksiin liittyvät asiat materiaaleista muotoiluun ja aikatauluihin. Vihkisormus-asialla kannattaa tulla katsastamaan sormusvalikoimaamme viimeistään n. 3-6kk ennen häitä. Sormusasioinnin päätteeksi voit käydä nauttimassa juhlan kunniaksi lasin kuohuvaa naapurimme Sofia Bistron viinibaarissa..