Kulta-alan innovatiivisimmat verkkokaupat tekevät vihkisormuksen ostamisen helpoksi

Verkkokauppa tekee kohinalla tuloaan myös perinteiselle ja kivijalkaliikkeisiin nojanneelle koru- ja sormusalalle. Tänä päivänä kihla- ja vihkisormuksetkin on helppoa ja kätevää ostaa verkosta kotisohvalta käsin.

Osa kuluttajista vielä miettii, uskaltaako ostaa parhaimmillaan tuhansien eurojen sormuksia verkkokaupasta. Alan innovatiivisimmat toimijat kuitenkin tarjoavat koko ajan verkkokaupoissaan lisää palveluita ja ominaisuuksia, joiden avulla korujen ostaminen riskittömästi ja joustavasti näkemättä lopullista tuotetta ennakkoon. Samaan aikaan verkosta tilataan jo kymmenien tuhansien arvoisia kelloja, laukkuja ja autoja silmää räpäyttämättä.

Joka paikassa verkkokaupalla on päästy vähintään siihen, että valikoima on laajempi ja kattavampi, kuin mihin kivijalkaliikkeessä on koskaan mahdollista yltää. Kaiken kaikkiaan kulta-alan palvelut ovat nyt parempia kuin ennen verkkokauppamullistusta.

Häät.fi tutustui muutamiin innovatiivisiin kotimaisiin sormusverkkokauppoihin. Lue lisää!

vihkisormukset hääparin käsissä

Kuva Samantha Gades / Unsplash

Sovita kotona -palvelu tekee sormusvalinnasta mutkatonta

Karaat Jewelryn pohjoismaisille asiakkaille suunnatusta palvelusta voi tilata kihla- ja vihkisormusmallistosta mitkä tahansa 1–3 sormusta kotiin sovitettavaksi viikon ajaksi.

Sovituspaketissa on asiakkaan valitsemien sormusten lisäksi simppelit sormukset keltakullan ja rosekullan väreissä vertailtavaksi valkokullan väristen sovitusmallien lisäksi. Sovittamiseen tarkoitetut kihla- ja vihkisormukset ovat valkokultaisen väristä metalliseosta ja timanttien tilalla on Swarovski-kristalleja. Sovita kotona -paketin voi tilata kotiin hintaan 100 euroa, jonka asiakas saa paketin palautettuaan lahjakorttina kihla- tai vihkisormusostosta varten. Oman täydellisen vihkin tai kihlan valitseminen ei voisi juuri olla helpompaa.

Karaat Jewelryn palvelu sopii parhaiten sille, joka kaipaa helppoutta ja haluaa sovittaa tuotetta ennen ostopäätöstä.

Festiven verkkokauppa helpottaa materiaalien ja hintojen vertailua

Hämeenlinnalaisen Festiven verkkokaupassa eri jalometallivaihtoehtojen vaikutusta sormuksen ulkonäköön ja timanttien laadun vaikutusta sormuksen lopulliseen hintaan on erinomaisen helppoa verrata. Lisäksi sormusmallien 3D-mallinnoksista pääsee pyörittelemään tuotteita joka suunnalta laadukkaiden 360-asteen kuvien avulla. Verkkokauppa tarjoaa erittäin hyvän kuvan siitä, millainen tuote on oikeasti.

Festiven palvelu sopii parhaiten sille, joka haluaa vertailla materiaalien vaikutusta lopulliseen hintaan ennen ostopäätöstä.

timanttisormus punaisten ruusujen päällä

Kuva Esther Tuttle / Unsplash

Suunnittele oma sormuskokonaisuus OJL Digital Show RoomissaOlli Johan Lindroos on synnyttänyt näyttävän verkkokaupan, jossa rakennat oman sormuskokonaisuuden. Valitse OJL Original -mallistoista mieleinen ja lähde rakentamaan itsellesi sormuskokonaisuutta täydellisesti toisiinsa sopivista solitaire- ja halaajasormuksista.

Mallinnetut sormuskuvat helpottavat erilaisten kokonaisuuksien vertailua. Ja kun täydellinen kokonaisuus löytyy, ei kun ostoskorin kautta odottamaan täydellisen sormuskokonaisuuden saapumista kotiin.

OJL Digital Show Roomin palvelu sopii parhaiten sille, joka haluaa muodostaa täydellisen ja näyttävän sormuskokonaisuuden, jota voi täydentää myöhemminkin.

Löydä oikea koko mittasormuksien avulla

Oikean sormuskoon löytäminen ja mittaaminen ei ole aivan yksiselitteinen asia. Vuorokauden- ja vuodenajat vaikuttavat osalla ihmisistä paljonkin sormien kokoon, eikä sormusrunkojen erilaiset mallit ja leveydetkään tee asiaa yhtään helpommaksi. Suokko Timanttikorut tarjoaa helpostusta ongelmaan. Sormuksen ostaja voi tilata ilmaiset mittasormukset kotiinsa ja testata rauhassa oikeaa kokoa arjessa.

Suokko Timanttikorujen mittasormuspalvelu sopii parhaiten sille, joka haluaa varmistua, että sormus on varmasti oikean kokoinen.

timanttisormus morsiusharson vieressä

Kuva Leah Kelley / Pexels

Eettiset ja konfliktivapaat timanttikorut verkkokaupasta

Macor Jewellery (ent. Korkeila Jewellery) on kotimainen, kokonaan laboratoriotimantteihin erikoistunut verkkokauppa. Mallistosta löytyy vain synteettisistä timanteista valmistettuja moderneja ja vähäeleisiä timanttikoruja. Ja tietysti, koska tehdasvalmisteisen timantin hinta on huomattavan huokea luonnosta louhittuun verrattuna, korut ovat kohtuullisen hintaisia.

Macor Jewelleryn timanttikorut sopii parhaiten sille, joka ehdottomasti haluaa synteettisiä timantteja sormukseensa. 

Tilaa ensin ja päätää ostaa vasta valmiin nähtyäsi

Helsinkiläinen Malmin Korupaja haluaa helpottaa uniikkisormuksen tilaajan epäilyksiä siitä, syntyykö mittatilauksena "täydellistä". Korupajan toimintamallissa ajatus on, että vaikka tilaisit yksilöllisesti teetetyn sormuksen, sinulla ei ole ostopakkoa. Ostopäätöksen saat siis tehdä vasta nähtyäsi valmiin sormuksen!

Sormuksen hinta päätetään aina ensin, jotta sormukseen tulee varmasti valittua asiakkaan budjettiin sopivat kivet ja materiaalit.

Malmin Korupajan palvelu sopii parhaiten sille, joka haluaa tilata uniikkikorun mahdollisimman pienellä riskillä.

kihlasormukset pensaan lehdillä

Kuva Tiago Felipe Ferreira / Unsplash

Pantista voi löytää kierrätyskoruja edullisesti

Panttilainaamoista voi tehdä jopa vintagekorulöytöjä edullisesti. Helsingin pantti on vienyt korujen myynnin verkkokauppaan ja tehnyt käytettyjen sormus- ja koruaarteiden löytämisestä todella helppoa.

 Hintakaan ei ole usein kovin korkea, sillä hinnat määräytyvät lähinnä jalometallien arvon mukaan.

Helsingin pantin verkkokauppa sopii parhaiten sille, joka etsii oikeasti huokeaa korua ja arvostaa kierrätystä.

Kaikki korut helposti ja luottavasti Laatukorun verkkokaupasta

Hyvinkääläinen Laatukoru tarjoaa verkkokaupassaan suosituimpien merkkien lisäksi omaa timanttikorumallistoaan, Silván timanttikoruja. Mallistosta löytää kihla- ja vihkisormuksien lisäksi korvakoruja ja riipuksia. Valikoima verkkokaupassa on kattava.

Lisäksi Laatukorun verkkokauppa tarjoaa hyvät työkalut sormuskoon mittaamiseen kotikonstein. Kaupasta löytyy printattavat mittaohjeet sekä jo oikean kokoiseksi tiedetyn sormuksen mittaamiseen tehdyt kokotaulukot. Laatukorulta on tietenkin tilattavissa myös ilmainen sormusmitta.

Laatukorun verkkokauppa palvelee luotettavasti kaikkia koruasiakkaita.

Häät.fin Sormuskoneesta löydät tärkeimmät kotimaiset vihki- tai kihlasormusmerkit ja niiden suosituimmat sormukset. Lähde etsimään omaa unelmaasi!

Jaa juttu