Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Häät-lehden ja Häät.fin arvot

Häät-brändiä on jo 30 vuoden ajan rakennettu maanläheisten, päätoimittajallemme Sari Yli-Salomäelle ja koko Häät-tiimille tärkeiden arvojen päälle. Meille tärkeitä peruskiviä ovat muun muassa:

Valinnan vapaus

Te yhdessä päätätte, millainen on teidän rakkaustarinanne ja millaiset häät haluatte järjestää. Ei ole olemassa oikeaa ja väärää tapaa, eikä kenelläkään ole oikeutta arvostella teidän valitsemaanne tietä.

Tasa-arvo

Rakkaus kuuluu kaikille ikään, sukupuoleen, ihonväriin tai mihin tahansa ihmisen ominaisuuteen katsomatta. Me juhlimme yhdessä kaikkien rakastuneiden kanssa.

Kestävä kehitys

Kaikilla valinnoillamme on merkitystä maapallon tulevaisuudelle eikä häät tee siitä poikkeusta. Mieti, voitko jollain valinnalla suojella planeetta maata, mutta ole toisaalta armollinen – häitä juhlitaan ehkä vain kerran elämässä.

Jotta voit nauttia Häät-lehdistä puhtain mielin ilman ilmastohäpeää, olemme vuodesta 2020 alkaen hyvittäneet lehden hiilijalanjäljen puolestasi. Lue kompensoinnista lisää täällä.

Häät-tiimi pyrkii arjessaan kierrättämään niin paljon kuin mahdollista, printtaamaan vähemmän ja lajittelemaan toimiston roskat pieteetillä. Pyrimme minimoimaan muovin käyttöä. Kävelemme palavereihin tai käytämme julkisia liikennevälineitä mahdollisimman paljon. Häät-lehden lukija voi valita paperilehden tai korvata sen sähköisellä näköislehdellä.

Suomalainen työ

Suomalaiset tuotteet ja brändit ovat lähellä sydäntämme, olemmehan me sellainen itsekin. Häät-lehdelle ja Häät.fille on myönnetty Avainlippu jo vuonna 2006.

Nostamme esille alalle nousevia yrittäjiä mm. myöntämällä Häät PRO Stipendejä alle kolme vuotta toimineille hääalalla toimiville yrityksille.

Suomalaisissa häissä näkyy monien pienten yritysten tarjoamien palveluiden ja tuotteiden lopputulos, ja näiden ostoista kertyvistä veroista muodostuu vuositasolla iso potti suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan kannattelemiseksi. Sillä on siis merkitystä, ostatko Suomesta vai ulkomailta.