The Hotel Maria – Rakkauden luksusta hotellihäissä keskellä Helsinkiä

hotellihuone Hotel Mariassa

The Hotel Maria on Preferred Hotels & Resortsin arvostetun Legend Collectionin jäsen. Tämä on brändin ensimmäinen Legend-hotelli Suomessa. Hotelli sijaitsee yhdellä Helsingin arvostetuimmista alueista lähellä tuomiokirkkoa, presidentinlinnaa, Senaatintoria ja keskustan sykettä.

The Hotel Maria Helsingissä hemmottelee hääpareja tavalla, jollaista Suomessa ei ole ennen koettu.

Morsian Hotel Marian sviitissä

Kuva Kaisa Syrjänen

Hääpari on juuri käynyt katsomassa, miten hotellin oma hääsuunnittelija tiimeineen on saanut melkein kaiken valmiiksi huomista juhlaa varten. Kattaus on kohdillaan, tuoreet kukat toiveiden mukaisia. Kaikki näyttää niin kauniilta. Tätä ennen on vietetty koskettava parituntinen harjoitusillallisen merkeissä hotellin ravintolassa läheisimpien ihmisten seurassa.

The Hotel Maria Ballroom

Anna unelmien toteutua

Upea Ballroom eli hotellin loistelias juhlasali täyttyy huomenna rakkaista ihmisistä, jotka ovat saapuneet kokemaan huikean rakkausjuhlan.

Osa vieraista on jo hotellin huomassa nauttien pitkästä hääviikonlopusta. Pari majoittuu omien seurueidensa kanssa sviiteissä päästen rentouttavan tunnelman makuun jo hyvissä ajoin ennen h-hetkeä.

Kauneushoidot ja illan samppanjat siivittävät odottavan tunnelman juhlalliseksi. Lämmin vaahtokylpy Bridal Suitessa on myös vihdoin valmis, nyt hetki ihan omaa aikaa! Miten ihanaa onkaan vain olla tässä upeassa sviitissä lähimpien ystävien kanssa yhdessä ja rauhassa valmistautua elämän yhteen tärkeimpään päivään.

Kaiken kruunaa tietenkin levolliset yöunet ilman stressiä juhlatilan koristelusta tai mistään muustakaan. The Hotel Mariassa voi vain uppoutua hetkiin ja nauttia täysillä tunnelmasta, läheisistä ihmisistä ja ohikiitävän kauniista hetkistä.

The Hotel Maria kylpyhuone

Kuva Kaisa Syrjänen

The Hotel Marian tiloissa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla vanhan maailman charmi ja moderni ylellisyys. Hotellikokonaisuus muodostuu neljästä historiallisesta rakennuksesta, jotka ovat Museoviraston suojelemia.

Huomioivaa ylellisyyttä alusta loppuun

Hääpäivän aamu alkaa rauhoittavalla pilateksella ja jatkuu herkullisella huoneeseen tuodulla aamiaisella. Lasissa kuplii kuohujuoma ja odotus alkaa toden teolla tuntumaan, kun sviitissä aloitetaan meikkien ja kampausten loihtiminen ammattilaisten toimesta. Kun viimeisetkin silaukset häälookiin on tehty, voi juhla alkaa.

Vaivatonta on se, ettei siirtymisiin tarvitse varata aikaa, saati järjestellä kyytejä, sillä kaikki tapahtuu hotellin alueella. Vihkiminen idyllisellä sisäpihalla on täynnä liikutusta ja iloa. Siirtyminen Lilja-ravintolan huomaan käy vaivattomasti cocktail-tilaisuuden kautta. Pöytiin tarjoiltu kolmen ruokalajin illallinen luo häille rennon tyylikkään ilmapiirin ja viimeiset tanssiaskeleet otetaan DJ:n tahdissa yökerhoksi muutetussa wellness-tilassa.

hotellihuone Hotel Maria

”Rakastan sinua aina”

Hääyön jälkeen heräillään sunnuntain tunnelmiin rauhassa oman rakkaan kainalossa. The Hotel Marian Junior Terrace Suite Kruununhaan kattojen yllä on timanttinen valinta aloittaa kutkuttavan ihana, uusi elämänvaihe yhdessä.

Täällä on ihastuttavaa muistella edellisen päivän huikeita hetkiä. Ja aamupäivän brunssilla kerrata vielä kerran tapahtunutta ja vaihtaa kuulumisia hotelliin majoittumaan jääneiden vieraiden kanssa.

Olivatpa hääunelmat sitten isoja tai pieniä, tässä hotellissa jokainen toive toteutuu uniikisti huippuammattilaisten käsissä.

 

The Hotel Maria pähkinänkuoressa

  • Sijaitsee Kruununhaassa Helsingissä
  • Avautunut joulukuussa 2023
  • 117 huonetta, joista sviittejä 38
  • Ballroom valmiina toukokuussa 2024
  • In-house hääsuunnittelija
  • The Maria Spa
  • Wellness Club
  • Kaksi ravintolaa
  • Kaksi baaria
  • Kappeli

 

Hotelmaria.fi
Instagram @thehotelmariahelsinki

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä THE HOTEL MARIA

 

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 1/2024.

Teksti Tanja Hakala

Osta Häät-lehden digitaalinen versio Issuu.comista

Häät-lehden voi lukea ja tutustua sisältöön kätevästi näköislehtenä Issuu.comissa.


Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Hääpaikan valintaHääyö