Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Mainos: The Hotel Maria

The Hotel Maria – Rakkauden luksusta hotellihäissä keskellä Helsinkiä

hotellihuone Hotel Mariassa

The Hotel Maria on Preferred Hotels & Resortsin arvostetun Legend Collectionin jäsen. Tämä on brändin ensimmäinen Legend-hotelli Suomessa. Hotelli sijaitsee yhdellä Helsingin arvostetuimmista alueista lähellä tuomiokirkkoa, presidentinlinnaa, Senaatintoria ja keskustan sykettä.

The Hotel Maria Helsingissä hemmottelee hääpareja tavalla, jollaista Suomessa ei ole ennen koettu.

Morsian Hotel Marian sviitissä

Kuva Kaisa Syrjänen

Hääpari on juuri käynyt katsomassa, miten hotellin oma hääsuunnittelija tiimeineen on saanut melkein kaiken valmiiksi huomista juhlaa varten. Kattaus on kohdillaan, tuoreet kukat toiveiden mukaisia. Kaikki näyttää niin kauniilta. Tätä ennen on vietetty koskettava parituntinen harjoitusillallisen merkeissä hotellin ravintolassa läheisimpien ihmisten seurassa.

The Hotel Maria Ballroom

Anna unelmien toteutua

Upea Ballroom eli hotellin loistelias juhlasali täyttyy huomenna rakkaista ihmisistä, jotka ovat saapuneet kokemaan huikean rakkausjuhlan.

Osa vieraista on jo hotellin huomassa nauttien pitkästä hääviikonlopusta. Pari majoittuu omien seurueidensa kanssa sviiteissä päästen rentouttavan tunnelman makuun jo hyvissä ajoin ennen h-hetkeä.

Kauneushoidot ja illan samppanjat siivittävät odottavan tunnelman juhlalliseksi. Lämmin vaahtokylpy Bridal Suitessa on myös vihdoin valmis, nyt hetki ihan omaa aikaa! Miten ihanaa onkaan vain olla tässä upeassa sviitissä lähimpien ystävien kanssa yhdessä ja rauhassa valmistautua elämän yhteen tärkeimpään päivään.

Kaiken kruunaa tietenkin levolliset yöunet ilman stressiä juhlatilan koristelusta tai mistään muustakaan. The Hotel Mariassa voi vain uppoutua hetkiin ja nauttia täysillä tunnelmasta, läheisistä ihmisistä ja ohikiitävän kauniista hetkistä.

The Hotel Maria kylpyhuone

Kuva Kaisa Syrjänen

The Hotel Marian tiloissa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla vanhan maailman charmi ja moderni ylellisyys. Hotellikokonaisuus muodostuu neljästä historiallisesta rakennuksesta, jotka ovat Museoviraston suojelemia.

Huomioivaa ylellisyyttä alusta loppuun

Hääpäivän aamu alkaa rauhoittavalla pilateksella ja jatkuu herkullisella huoneeseen tuodulla aamiaisella. Lasissa kuplii kuohujuoma ja odotus alkaa toden teolla tuntumaan, kun sviitissä aloitetaan meikkien ja kampausten loihtiminen ammattilaisten toimesta. Kun viimeisetkin silaukset häälookiin on tehty, voi juhla alkaa.

Vaivatonta on se, ettei siirtymisiin tarvitse varata aikaa, saati järjestellä kyytejä, sillä kaikki tapahtuu hotellin alueella. Vihkiminen idyllisellä sisäpihalla on täynnä liikutusta ja iloa. Siirtyminen Lilja-ravintolan huomaan käy vaivattomasti cocktail-tilaisuuden kautta. Pöytiin tarjoiltu kolmen ruokalajin illallinen luo häille rennon tyylikkään ilmapiirin ja viimeiset tanssiaskeleet otetaan DJ:n tahdissa yökerhoksi muutetussa wellness-tilassa.

hotellihuone Hotel Maria

”Rakastan sinua aina”

Hääyön jälkeen heräillään sunnuntain tunnelmiin rauhassa oman rakkaan kainalossa. The Hotel Marian Junior Terrace Suite Kruununhaan kattojen yllä on timanttinen valinta aloittaa kutkuttavan ihana, uusi elämänvaihe yhdessä.

Täällä on ihastuttavaa muistella edellisen päivän huikeita hetkiä. Ja aamupäivän brunssilla kerrata vielä kerran tapahtunutta ja vaihtaa kuulumisia hotelliin majoittumaan jääneiden vieraiden kanssa.

Olivatpa hääunelmat sitten isoja tai pieniä, tässä hotellissa jokainen toive toteutuu uniikisti huippuammattilaisten käsissä.

 

The Hotel Maria pähkinänkuoressa

  • Sijaitsee Kruununhaassa Helsingissä
  • Avautunut joulukuussa 2023
  • 117 huonetta, joista sviittejä 38
  • Ballroom valmiina toukokuussa 2024
  • In-house hääsuunnittelija
  • The Maria Spa
  • Wellness Club
  • Kaksi ravintolaa
  • Kaksi baaria
  • Kappeli

 

Hotelmaria.fi
Instagram @thehotelmariahelsinki

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä THE HOTEL MARIA

 

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 1/2024.

Teksti Tanja Hakala

Osta Häät-lehden digitaalinen versio Issuu.comista

Häät-lehden voi lukea ja tutustua sisältöön kätevästi näköislehtenä Issuu.comissa.


Muokattu: 7.6.2024

Lue lisää samasta aiheesta

Häät ulkona - kahdeksan vinkkiä telttahäihin

Ulkona juhlittavissa häissä on monta erityispiirrettä, joita ei sisätiloissa juhliessa tarvitse edes...

Tytyri – Kaikkea muuta kuin tavallinen hääpaikka!

Onko Tytyrin Elämyskaivos Suomen uniikein hääpaikka? Miltä kuulostaisi hääjuhla 100 metrin syvyydess...

Järjestetään yhdessä unohtumattomat häät Kalastajatorpalla

Suunnittelet sitten isoja hääjuhlia tai intiimimpää tilaisuutta läheistesi kesken, tiedämme, kuinka ...

Ylläsjärven maagisten hääunelmien toteuttajat – anna Lapin taikojen tehdä tehtävänsä

Ystävysten omistama boutique-hotelli Aurora Estate hemmottelee vieraansa päästä varpaisiin. Täa...

Miten valita täydellinen juhlatila häihin? Kysy nämä kysymykset häätilalta!

Sopivaa häätilaa etsiessä kannattaa jo heti alussa ottaa tiettyjä asioita huomioon. Näin helpotat mu...

Krapi tekee hääunelmista totta – timanttinen valttikortti takaa stressittömät juhlat

Juhlahovimestari Karoliina Helenius tiimeineen tietää mitä tekee. Lukuisia häitä järjestäneellä Karo...

Mainos: Visit Lohja

Tytyri – Kaikkea muuta kuin tavallinen hääpaikka!

Tytyrin Elämyskaivos juhlapöytä

Onko Tytyrin Elämyskaivos Suomen uniikein hääpaikka? Miltä kuulostaisi hääjuhla 100 metrin syvyydessä maan alla?

Hääjuhlien järjestäminen on yksi elämän suurimmista tapahtumista, ja monilla hääpareilla on visio unelmahäistään jo pitkään ennen suuren päivän saapumista. Haluaisitko kuitenkin ravistella hieman tätä visiota?

Tytyrin Elämyskaivos sali

Kaikkea muuta kuin tavalliset ja helposti unohdettavat häät

Hääjuhlien avainelementti on kiistatta ainutlaatuinen ja mieleenpainuva ympäristö. Lähes 100 metrin syvyydessä maan alla sijaitseva Tytyrin Elämyskaivos tarjoaa kaikkea muuta kuin tavallisen ja helposti unohdettavan miljöön.

Maanalaiset tilat luovat tunnelmallisen ja mystisen ilmapiirin, joka erottuu varmuudella perinteisistä juhlapaikoista. Kaivos symboloi vahvasti kestävää rakkautta tehden siitä myös symbolisesti täydellisen paikan hääjuhlille.

Lisäksi, hääjuhlien vieraat voivat hyödyntää kaivoksen kokonaistarjontaa sillä kaivoksessa on juhlatilan ohella upea taidegalleria, kaivoshistoriallinen näyttely sekä jännittävä lapsiperheille suunnattu teemaluola.

Upea kuvauksellinen miljöö

Kuvittele siis kuinka hääpari sanoo tahdon erittäin kuvauksellisen ja jylhän kallioseinämän tai tippukivien edessä samalla kun häävieraista pienemmät seikkailevat jännittävässä peikkoluolassa.

Tunnelmallinen valaistus varmistaa, että kuvat onnistuvat ja miljöö ei varmasti unohdu yhdeltäkään häävieraalta. Juhlatilaan pääsee järjestelyiden helpottamiseksi kätevästi autolla ja muutoin lämmitetyssä juhlatilassa on kaikki juhlaan tarvittava valmiina.

Tunnelmallisesti valaistu Tytyri-Sali vanhassa kalkkikaivoksessa vain 30 minuuttia Helsingistä voisi siis olla jotain hyvin uniikkia ainutlaatuisen hääjuhlan järjestämiseksi enintään 100 hengelle.

Tytyri Elämyskaivos

Kuilukatu 42, LOHJA
044 369 1309
tourist@lohja.fi
 
Tytyri.fi

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä VISIT LOHJA

Muokattu: 7.6.2024