11.1.2020
Kuva Camilla Bloom
Juhlaan tarvittavan viinin määrä on helppo laskea yleisen kaavan mukaan.
–Toki tarvittavan juoman määrä on kiinni hääparin toiveista, mutta yleisesti vieraille olisi hyvä varata yksi kaato (12-16 cl) yhtä alku- tai pääruokalajia kohden, Tatu Torikka Altialta kertoo.
Tarvittavan viinin määrän voi laskea kertomalla tarjottavien juomien senttimäärän vieraiden lukumäärällä ja jakamalla lopputuloksen seitsemälläkymmenelläviidellä (75). Esim. 50*12*2/75 = 16 pulloa. Tässä laskentatavassa on 50 vierasta, joille tarjotaan 12 cl kaadot punaista ja valkoista viiniä.
Kuva Camilla Bloom
Teksti Tanja Hakala / Häät.fi
Kuvat Camilla Bloom
Lue Häät-lehden numerosta 1/2020 miten valitset täydelliset viinit juuri teidän menuun sopien.
Jaa juttu
Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi verkkosivustollamme. Osa evästeistä on välttämättömiä verkkosivuston käytön kannalta ja etenkin ostotapahtuman kannalta, osa valinnaisia: suorituskykyä seuraavat evästeet kertovat, miten käytät verkkosivustoamme ja sen ominaisuuksia; toiminnalliset evästeet muistavat mieltymyksesi.
Nämä ovat välttämättömiä sivuston toiminnan kannalta. Näitä tietoja käytetään helpottamaan verkkosivuston käyttöä ja näitä ei voi poistaa.
Markkinointievästeitä käytetään verkkosivuston kävijöiden seuraamiseen, jotta julkaisijat voivat kohdentaa markkinointiaan asiaankuuluvilla ja kävijää kiinnostavilla mainoksilla.
Keräävät tietoja verkkosivustomme käytöstä, esimerkiksi käynneistä sivuilla tai virheilmoituksista. Nämä tiedot yhdistetään ja anonymisoidaan, ja niitä käytetään verkkosivustomme kehittämiseen. Käyttämämme analytiikka-työkalut ovat Google Analytics ja Hotjar.