11.1.2020
Kuva Camilla Bloom
Juhlaan tarvittavan viinin määrä on helppo laskea yleisen kaavan mukaan.
–Toki tarvittavan juoman määrä on kiinni hääparin toiveista, mutta yleisesti vieraille olisi hyvä varata yksi kaato (12-16 cl) yhtä alku- tai pääruokalajia kohden, Tatu Torikka Altialta kertoo.
Tarvittavan viinin määrän voi laskea kertomalla tarjottavien juomien senttimäärän vieraiden lukumäärällä ja jakamalla lopputuloksen seitsemälläkymmenelläviidellä (75). Esim. 50*12*2/75 = 16 pulloa. Tässä laskentatavassa on 50 vierasta, joille tarjotaan 12 cl kaadot punaista ja valkoista viiniä.
Teksti Tanja Hakala / Häät.fi Kuvat Camilla Bloom
Lue Häät-lehden numerosta 1/2020 miten valitset täydelliset viinit juuri teidän menuun sopien.
Kuva Camilla Bloom
Jaa juttu