Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Pepper Catering - Pitopalvelu

Pitopalvelua suurella sydämellä

Catering-palvelumme toimii 80 km Tampereelta.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Me Pepper Cateringilla haluamme olla mukana luomassa unohtumattomia juhlia sekä mieleenpainuvia muistoja tärkeänä päivänäsi. Toteutamme tarjoilut juhliisi ammattitaidolla ja nykyaikaisella pöhinällä.

Missä?

Yrityksemme toiminta-alue yltää 80 kilometrin päähän Tampereelta, jotta voit hyödyntää palveluitamme kauempanakin.

Mikä on parasta?

- Vastaamme jokaiseen kyselyyn yhden arkipäivän kuluessa. - Toimitus jopa 48 h sisällä vahvistetusta tilauksesta. - Vuosittain yli 800 tilausta. - 96 % asiakkaistamme suosittelee. Pitopalvelu vai tilausruoka? Meiltä voit tilata kokonaisvaltaisen pitopalvelun henkilökuntineen ja astioineen. Jos et kuitenkaan tarvitse henkilökuntaa, voit noutaa tilausruoan ja halutessasi myös astiat tuotantokeittiöltämme itse.

Meidän tyyli

Työskentelemme tehokkaasti ja ammattitaidolla unohtamatta asiakaslähtöisyyttä. Vakituisen henkilökuntamme ansiosta toimintamme pysyy laadukkaana ja tasalaatuisena vuodesta toiseen.

Vinkki!

Pitopalvelu on aina kokonaisvaltainen tilaus, jossa ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii tilauksen sujuvuudesta. Menu, astiat ja henkilökunta ovat kaikki sinun päätettävissäsi. Voit valita pitopalveluun vain kaikki suosikkiannoksesi, eikä yhtään ylimääräistä. Voit tilata kaikki astiat, tai jos haluat käyttää perintökahviastiastoasi, me tuomme loput. Et siis maksa turhasta. Myös henkilökunnan määrän voit mitoittaa täysin tilaisuuden luonteen mukaan.