Kukkatehdas

Kauneus on kaikille

Kuva Heidi Väisänen

Kukkatehdas toteuttaa hääkukkanne nykyaikaisesti ja persoonallisesti, juuri teidän juhliinne sopivalla tavalla. Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä häihinne sopiva kukkakokonaisuus!

Helsingin alue

Hääkukat

Helsingin Kukkatehdas Oy

Lautatarhankatu 6
00580 Helsinki

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Kukkatehdas on tilauspohjaisesti toimiva kukkakauppa Helsingissä. Toteutamme hääkukat nykyaikaisesti ja tyylikkäästi, asiakkaan toiveita kuunnellen. Voit tilata meiltä mitä tahansa mitä kukista voidaan keksiä, morsiuskimpusta, vieheestä ja pöytäkukista näyttäviin kukkainstallaatioihin - vain mielikuvitus on rajana! Pidämme myös kukkapajoja ja kukkabrunsseja, erityisen suosittuja ovat kukkaseppelepajat polttariporukoille.

Missä?

Toiminta-alueemme on pääkaupunkiseutu, mutta matkustamme sovittaessa kauemmaskin. Studiomme sijaitsee Helsingin Kalasatamassa osoitteessa Lautatarhankatu 6 sisäpiha.

Mikä on parasta?

Parasta on, kun olemme asiakkaan kanssa samalla aaltopituudella ja täytämme, jopa ylitämme odotukset hääkukkien suhteen.

Meidän tyyli

Ajanmukainen, trendikäs, persoonallinen, rento ja näyttävä.

Vinkki!

Tärkeintä häiden suunnittelussa on, että juhlista tulee teidän näköiset. Kun kerrotte itsestänne ja toiveistanne, luotatte ammattilaisiin ja ystäviinne, voitte ottaa itse rennosti, nauttia hääpäivästä ja luottaa siihen että asiat hoituvat.