Uniikki häätila haussa? Löydä Oulun seudun parhaat hääpaikat

Häät ovat parhaimmillaan, kun ne näyttävät ja tuntuvat hääparilta. Hääpaikka luo tärkeälle päivälle tyylin: maalaisromanttista, klassisen tyylikästä vai modernin kaupunkilaista? Oman näköinen häätila ja näyttävä hääpäivä takaavat unohtumattoman elämyksen kaikille. Inspiraatioavuksi kokosimme yhteen Pohjois-Pohjanmaan parhaat hääpaikat:

Uniikit hääpaikat Oulun seudulla

Lapland Hotels Oulu Kuvernoori Venuu

Lapland Hotels Oulu / Kuvernööri

Historian havinaa keskellä kaupungin sykettä! Romanttinen Kuvernöörisali on suurin perinteikkään Ynninkulman juhlahuoneiston kabineteista. Runsaan vaalea sisustus upeine kaakeliuuneineen ja valloittavine yksityiskohtineen luo tilaan arvokkuutta ja tunnelmaa. Täällä juhlakansalla toden totta riittää ihasteltavaa! 

Lue lisää Lapland Hotels Oulun Kuvernööristä Venuusta

varaa Venuusta hääpaikaksi Tapahtumakeskus Tullisali Oulu

Tapahtumakeskus Tullisali, Oulu

Suuri 1000m² sali muuntautuu helposti visiosi mukaiseksi erilaisilla kaluste- ja somisteratkaisuilla. Sali voidaan myös jakaa pienemmäksi verhojen ja siirrettävien elementtien avulla! Tullisalin yhteistyökumppaneiden avulla saat hoidettua niin häiden järjestämisen teknisen puolen kuin pitopalvelunkin – kaikki saman katon alta.

Lue lisää Tapahtumakeskus Tullisalista Venuusta

hääpaikka koitelin residenssi oulu Venuu

Koitelin Residenssi, Oulu

Miltä kuulostaisi uniikki häähuvila keskellä komeaa luontoa? Arjen kiireistä erillään oleva Koitelin Residenssi on omiaan intiimeille, pienemmille häille. Avointa oleskelutilaa ruokailulle, kookas terassi veden äärellä ja majoitusmahdollisuus – täällä on kaikki. Max. 45 hlö.

Lue lisää Koitelin Residenssistä Venuusta

hääpaikka stefan-s-steakhouse Oulu

Stefan’s Steakhouse, Oulu

Tyylikäs, mutta rento tila taipuu loistavasti myös häätilaksi. Aivan Oulun keskustassa sijaitseva ravintola on varattavissa kokonaan omaan käyttöön, jopa 140 hengelle. Tarjoilut järjestyvät näppärästi samasta osoitteesta, joten näiden suunnittelun voi jättää huoletta osaavalle henkilökunnalle.

 

Lue lisää Stefan’s Steakhouse Oulusta Venuusta

Edulliset hääpaikat Oulun seudulla

hääpaikka Oulu Suola-aitta

Suola-Aitta, Oulu

Huippupaikalla Oulun torilla sijaitseva Suola-Aitta tarjoaa sympaattisen tilan pienemmän porukan häihin. Jo vuonna 1873 pystytetty rakennus yhdistää historian havinaa moderneihin puitteisiin. Ruokailemaan paikalle sopii 34 henkeä, jonka lisäksi viihtyisää terassia on mahdollista hyödyntää kesäkaudella.

 

Lue lisää Suola-Aitasta Venuusta

Johteenhovin juhla- ja kokoustilat Venuu

Johteenhovin juhla- ja kokoustilat, Oulu

Haaveissa perinteiset maalaishäät omassa rauhassa, kuitenkin keskustan tuntumassa? Täällä se onnistuu! Punaisen juhlatalon juhlasaliin mahtuu jopa 100 häävierasta illallistamaan, tanssimaan ja pitämään hauskaa. Suuri pihapiiri, huvimaja ja oma kalustettu kesäterassi kruunaa kesähäät. Mikä parasta, stressin vieraiden majoituksesta voi unohtaa: täällä voi myös yöpyä. 

Lue lisää Johteenhovin juhla- ja kokoustiloista Venuusta

Maalaisromanttiset hääpaikat Oulun seudulla

hääpaikka oulu keltainen aitta Venuu

Keltainen Aitta, Oulu

Pieni pala maalaisunelmaa pienelle hääporukalle Oulun kauppatorilla! Yläkerran juhlatilan hirsimökkitunnelma yhdistettynä alakerran auringossa kylpeviin terasseihin on urbaanin hääparin unelma. Max. 50 hlö kesäisin.

Lue lisää Keltaisesta Aitasta Venuusta

hääpaikka oulu merilän kartano vanha pirtti Venuu

Merilän Kartano / Vanha Pirtti

Vanhan ajan kartano tunnelmallisiin häihin. Arvokas yleisilme ja antiikkisisustus laadukkaissa entisajan puitteissa ovat kuin luodut romanttisille maalaishäille. Kookas, näyttävä takka pitää juhlavieraat ja tunnelman lämpiminä. Max. 40 hlö.

Lue lisää Merilän Kartanon Vanhasta Pirtistä Venuusta

varaa hääpaikaksi Oulunsalon Nuorisoseuran talo Venuusta

Oulunsalon Nuorisoseuran talo, Oulunsalo

Idyllinen juhlatalo soveltuu erinomaisesti jopa 160 hengen tilaisuuksiin. Monipuolinen tila tarjoaa loistavat puitteet häiden viettoon. Tilavuokra sisältää 200m² juhlasalin sekä 80 hengen ravintolatilat. Suurelle piha-alueelle voi helposti pystyttää esimerkiksi juhlateltan lisätilaa halutessaan.

Lue lisää Oulunsalon Nuorisoseuran talosta Venuusta

Eikö näistä löytynyt teidän unelmien hääpaikkaa? Katso kaikki Oulun seudun hääpaikat Venuu.fi:stä:

Hääpaikat Oulu

Venuu.fi on elämäsi tapahtumien koti. Venuusta löydät hääpaikat, cateringit, kuvaajat, bändit ja esiintyjät sekä tapahtumatuottajat – kaikki samasta paikasta. Aloita unelmahäidesi suunnittelu ja löydä sekä kilpailuta kaikki toimijat näppärästi venuu.fi:ssä.


ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä VENUU


Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Hääpaikan valinta