Uniikki häätila haussa? Löydä Oulun seudun parhaat hääpaikat

Häät ovat parhaimmillaan, kun ne näyttävät ja tuntuvat hääparilta. Hääpaikka luo tärkeälle päivälle tyylin: maalaisromanttista, klassisen tyylikästä vai modernin kaupunkilaista? Oman näköinen häätila ja näyttävä hääpäivä takaavat unohtumattoman elämyksen kaikille. Inspiraatioavuksi kokosimme yhteen Pohjois-Pohjanmaan parhaat hääpaikat:

Uniikit hääpaikat Oulun seudulla

hääpaikka oulu galleria mabd Venuu

Galleria MABD, Oulu

Täällä teet hääpäivästäsi taideteoksen. Upea, vaaleapintainen ja skandinaavinen Galleria MABD muuntautuu avoimen tilansa ja vaihtelevan taidevalikoimansa ansiosta moneksi. Tilaa isoille ideoille, koristeluille ja uniikille, modernille tunnelmalle. Max. 30 hlö.

Lue lisää Galleria MABD:sta Venuusta

Hääpaikka Oulun Jazzvintti Venuu

Oulun Jazzvintti, Oulu

Hurmaavan maalaiskartanon makasiinirakennukseen on rakennettu maalaisromanttinen unelmatila valoisiin kesähäihin. Pitkien pöytien ääressä juhlakansa pysyy yhdessä, ja kauniiden lautalattioiden ja kattoparrujen katveessa valoköynnökset ja koristeet luovat taianomaisen kesätunnelman.


Lue lisää Oulun Jazzvintistä Venuusta

hääpaikka koitelin residenssi oulu Venuu

Koitelin Residenssi, Oulu

Miltä kuulostaisi uniikki häähuvila keskellä komeaa luontoa? Arjen kiireistä erillään oleva Koitelin Residenssi on omiaan intiimeille, pienemmille häille. Avointa oleskelutilaa ruokailulle, kookas terassi veden äärellä ja majoitusmahdollisuus – täällä on kaikki. Max. 45 hlö.

Lue lisää Koitelin Residenssistä Venuusta

Edulliset hääpaikat Oulun seudulla

edullinen hääpaikka Oulu Cafe Provence Venuu

Café Provence, Oulu

Kotoisa, eleettömän tyylikäs kahvila taipuu myös häätilaksi. Kahvilan herkulliset tarjoilut ovat oiva pari monikäyttöiselle tilalle, joka muuntautuu kalusteet järjestelemällä juuri oman näköiseksi hääpaikaksi. Max. 70 hlö.

Lue lisää Café Provencesta Venuusta

hääpaikka oulu Villa Lipporanta Venuu

TervaToppila / Villa Lipporanta, Oulu

Viehättävä huvila henkii entisajan charmia. Idyllinen sijainti Oulun ytimessä, ja maisemat merelle kruunaavat tunnelman. Eri huoneita yhdistelemällä tilasta syntyy juuri omiin häihin sopiva kokonaisuus. Max. 70 hlö.


Lue lisää Villa Lipporannasta Venuusta

hääpaikka jäälin maja oulu Venuu

Jäälin Maja, Oulu

Sympaattinen päärakennus järven rannalla ja piha, joka kutsuu nauttimaan kesähäistä: tilaa pienelle tanssilavalle ja teltalle ulkojuhlista nauttimiseen, sekä ihana huvimaja. Kotoisa ja yhteisöllinen häätunnelma on taattu. Max. 60 hlö.

Lue lisää Jäälin Majasta Venuusta

Maalaisromanttiset hääpaikat Oulun seudulla

hääpaikka oulu keltainen aitta Venuu

Keltainen Aitta, Oulu

Pieni pala maalaisunelmaa pienelle hääporukalle Oulun kauppatorilla! Yläkerran juhlatilan hirsimökkitunnelma yhdistettynä alakerran auringossa kylpeviin terasseihin on urbaanin hääparin unelma. Max. 50 hlö kesäisin.

Lue lisää Keltaisesta Aitasta Venuusta

hääpaikka oulu merilän kartano vanha pirtti Venuu

Merilän Kartano / Vanha Pirtti

Vanhan ajan kartano tunnelmallisiin häihin. Arvokas yleisilme ja antiikkisisustus laadukkaissa entisajan puitteissa ovat kuin luodut romanttisille maalaishäille. Kookas, näyttävä takka pitää juhlavieraat ja tunnelman lämpiminä. Max. 40 hlö.

Lue lisää Merilän Kartanon Vanhasta Pirtistä Venuusta

hääpaikka sievi urjanlinna tanssipaviljonki Venuu

Urjanlinna / Tanssipaviljonki, Sievi

Klassinen, upea tanssilava omassa rauhassa järven rannalla. Pyöreälle tanssilavalle mahtuu suurikin hääjoukko. Tilaa tanssimiseen, ruokailuun, esitysnumeroille ja ilonpidolle riittää. Max. 150 hlö.

Lue lisää Urjanlinnan Tanssipaviljongista Venuusta

Eikö näistä löytynyt teidän unelmien hääpaikkaa? Katso kaikki Oulun seudun hääpaikat Venuu.fi:stä:

Hääpaikat Oulu

Venuu.fi on elämäsi tapahtumien koti. Venuusta löydät hääpaikat, cateringit, kuvaajat, bändit ja esiintyjät sekä tapahtumatuottajat – kaikki samasta paikasta. Aloita unelmahäidesi suunnittelu ja löydä sekä kilpailuta kaikki toimijat näppärästi venuu.fi:ssä.


ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä VENUU


Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Hääpaikan valinta