Tapahtumaravintola Töölö

Cityhäät ainutlaatuisessa miljöössä.

Loistoa ja juhlavuutta huokuvassa tapahtumaravintola Töölössä maan kulttuurihistoria kohtaa modernin kaupungin rytmin.

Helsingin alue

Juhlatilat ja catering

Kanresta Oy

Runeberginkatu 14-16
00100 Helsinki

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tapahtumaravintolaamme mahtuu jopa 120 henkilöä. Ravintolasalin yhteydessä on myös kabinetti kahdeksalle henkilölle. Ravintolan ulkopuolella Töölön sydämessä on terassi ja upea, historiallinen lippakioski, joka on myös varattavissa käyttöönne. Ravintolasta löytyy oma sisäänkäynti, naulakko ja baari. Tanssilattia onnistuu ja tilaan on mahdollista rakentaa myös pieni lava esiintyjille. Suuremmassa juhlasalissamme on mahdollista järjestää häät jopa 450 vieraalle, kysythän lisää myynnistämme.

Missä?

Woldemar Baeckmanin ja Hugo Harmian suunnittelema ikoninen rakennus Aalto-yliopisto Töölö sijaitsee Runeberginkadulla Helsingin Etu-Töölössä erittäin keskeisellä paikalla. Rakennus on toiminut pitkään Kauppakorkeakouluna. Rakennus entisöitiin vuonna 2020 Museoviraston johdolla. Meille on helppo tulla julkisilla kulkuneuvoilla. Kamppi on nurkan takana ja rautatieasemalle on vain viiden minuutin kävelymatka! Myös bussit ja raitiovaunut pysähtyvät talomme edessä. Autot voi kätevästi jättää Arkadiankadun Aimo parkkiin.

Mikä on parasta?

Haaveiletko tyylikkäistä Cityhäistä keskellä Helsinkiä? Meillä on kaikki tarvittava onnistuneeseen juhlaan. Terassi ja historiallinen lippakioski tarjoavat ainutlaatuisia mahdollisuuksia esimerkiksi hääkuvaukseen ja upean juhlatunnelman luomiseen. Toinen vaihtoehtomme Juhlasali on glamouria huokuva tila, joka soveltuu erinomaisesti suuremmallekin vierailijamäärälle.

Meidän tyyli

Ammattimainen, asiakasta kuunteleva, tyylikäs, glamouria huokuva.

Vinkki!

Upeita hääkuvia ajatellen toisen kerroksen ylälämpiössämme on uskomattoman hieno miljöö! Myös glamouria tihkuva juhlasalimme toimii ihastuttavana hääkuvauspaikkana.