Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Helin Matkat

Ihanien muistojen häämatkat

Helin Matkat järjestää häämatkat Intian valtameren paratiisisaarille ja Karibialle sekä Aasiaan, Afrikkaan, Eurooppaan, Australiaan, Uuteen-Seelantiin ja Yhdysvaltoihin.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Helin Matkat tekevät räätälöityjä häämatkoja. Häämatka voi olla kaupunkiloma, rantaloma paratiisissa, upea kiertomatka tai vaikka safari Karen Blixenin hengessä. Häämatka voi olla myös yhdistelmämatka, vai miltä kuulostaisi häämatka, johon sisältyvät safari Afrikassa ja rantaloma Seychellien paratiisisaarilla?

Missä?

Matkaesimerkkeihin voit tutustua sivustolla helinmatkat.fi.

Mikä on parasta?

Häämatkat ovat Helin ominta aluetta! Perustajamme Heli Rajamäki toi (tosi kauan sitten) häämatkakonseptin Suomeen ja nykyinen häämatkavalikoimamme on todella upea. Taitavat matkasuunnittelijamme pystyvät luomaan sinulle ja rakkaallesi sopivan häämatkapaketin. Meillä on erittäin laaja kohdetuntemus ja huikea osaaminen kansainvälisistä lennoista. Lisäksi käytössäsi on 24 h hätänumero matkasi ajan.

Meidän tyyli

Ystävällinen Laadukas Ammattitaitoinen Huolellinen Taitava

Palkinnot

Helin Matkat on kutsuttiin ensimmäisenä suomalaisena matkanjärjestäjänä mukaan kansainväliseen luksusmatkailun verkostoon, Serendipians, vuonna 2013.

Vinkki!

Häämatka kannattaa suunnitella siten, että matkapaketti sisältää kaikki tärkeimmät palvelut eli vähintään kuljetukset, majoituksen ja ateriat. Häämatkan ajoitus on tärkeä osa suunnittelua. Jos voitte lähteä häämatkalle hotellien edullisimpina hintakausina, saatte edullisemman hinnan lisäksi myös nauttia rauhallisesta kohteesta. Häämatkasuunnittelussa voi tulla yllätyksenä se, että esim. häämatkat Euroopassa ovat kalliimpia kuin kaukokohteissa tai että lentoyhteyksien takia matka johonkin kohteeseen on hankala. Suunnitteluvaiheessa kannattaakin tutustua ainakin kahteen eri kohteeseen. Budjetin määrittely on tärkeätä ennen häämatkatarjouksen pyytämistä. Helin Matkojen matkasuunnittelijoilla on pääsy hotellien tarjouksiin ja tieto parhaimmista lentoreiteistä. Kun matkasuunnittelijamme tietää budjettinne, pystyy hän suunnittelemaan teille sopivan täydellisen häämatkan. Häämatka, johon sisältyy all-inclusive ja mahdollisesti erityispalveluja hääparille maksaa alkaen 2500 € henkilöä kohden.