Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Kiviojan Helmi

Rakkaudesta maaseutuun iloon ja ihmiseen

Olemme häiden ja muiden suurten kesäjuhlien järjestäjän unelma - juhlatilamme, lato, navetan vintti sekä katettu patio mahdollistavat yhdessä jopa 100 hengen ikimuistoiset juhlat.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Kiviojan Helmen korkeatasoiset tilat kruunaavat juhlat, kokoukset ja yritystilaisuudet ympäri vuoden. Juhla- ja kokoustila Wanha Parsi on n. 60-paikkainen tila, joka on kunnostettu vanhasta navetasta 2019. Wanhan Parren tilat, sali, salahuone, lato, navetan vintti sekä katettu patio mahdollistavat yhdessä jopa 100 hengen juhlat kesäaikaan. Vihkimisen voi järjestää maalaisromanttisessa miljöössämme. Asiakas voi valita pitopalvelukumppaneistamme mieleisensä, joka huolehtii kaikesta tarvittavasta sovitusti. Meiltä voit vuokrata pöytä- ja lautasliinat ja lainata juhlapäivääsi monia erilaisia somisteita. Varusteluna on mm. salin äänentoistolaitteet, wi-fi, tv-näyttö, piano sekä riittävästi pysäköintitilaa. Saunatupa saunoineen, oman lammen rannalla mahdollistaa yöpymistilat kahdeksalle. Kesäaikaan löytyy myös aittamajoitus n. 10 hengelle.

Missä?

Kiviojan Helmi Tampereen Teiskossa, Kaanaassa, odottaa sinua - juhlija, kokoustaja tai lomailija. Olemme hyvien kulkuyhteyksien varrella n. 50 km Tampereen keskustasta.

Mikä on parasta?

Olemme maaseutumatkailun helmi sinua varten. Palvelemme ympäri vuoden - lämmöllä ja täyden palvelun periaatteella. Tilamme on valmiina teitä varten ja osaltamme teemme päivästänne ikimuistoisen.

Meidän tyyli

Olemme luoneet modernit puitteemme rakkaudella, vanhaa kunnioittaen, ympäristön ehdoilla. Juhlatila Wanha Parsi on tyyliltään maalaisromanttinen, uniikki ja tunnelmallinen.

Palkinnot

Vuoden hääyritys 2023 - juhlatila kategorian voittaja

Vinkki!

Miltä kuulostaisi häiden tai merkkipäivän vietto stressaamatta aikatauluista? Vuokraa koko viikonlopuksi Wanha Parsi ja Saunatupa. - Perjantaina hoidat koristelut ja valmistelut, - lauantaina keskityt juhlimaan ja - sunnuntaille jää rauhassa jälkien korjaus ja tavaroiden pois vienti.