Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Krapi tekee hääunelmista totta – timanttinen valttikortti takaa stressittömät juhlat

Mainos

Hääpari leikkaa hääkakku Krapin Mankelissa

Kun tahdot upeat, unelmien häät, on Tuusulanjärven rannalla sijaitseva Krapi oikea paikka. Mainetta niittänyt ruoka, kuvankaunis perinnemiljöö ja huippuammattilaiset tekevät hääjuhlista ikimuistoiset. Nimittäin täällä juhla toteutetaan vierasta herkästi kuunnellen avaimet käteen -tyylillä.

”Odotimme paljon ja odotuksemme ylittyivät. Varauksetta voimme suositella Krapin tapahtumajärjestäjiä myös vaativaan makuun. Tunsimme tulleemme henkilökohtaisesti palvelluiksi vailla liukuhihnameininkiä.” Riina ja Juha, häät Krapilla 3.2.2024 

Krapin Juhlahovimestari Karoliina Helenius

Juhlahovimestari Karoliina Helenius (kuvassa vas.) tiimeineen tietää mitä tekee. Lukuisia häitä järjestäneellä Karoliinalla on homma hallussa ja kaiken kruununa on se, että hän todellakin pitää työstään ja tekee kaiken suurella sydämellä.

Hääparin ei tarvitse stressata edes pienistä yksityiskohdista. Krapin juhlatiimi tarjoaa kaikki tarvittavat ratkaisut ja pitkäaikaisten yhteistyökumppaneiden verkosto täydentää Krapin palveluja tarpeen mukaan. Bändit, tekniikka, somisteet ja kukat – mitä vain tarvitaan, hoituu Karoliinan järjestämänä. 

Juhlatunnelmaa Krapilla

Täydelliset häät

– Hengittäkää syvään, nauttikaa, luottakaa. Heittäytykää hetkeen! Näin neuvoo Karoliina kaikkia hääpareja.

Ammattilaisiin luottaminen vapauttaa omat kädet ja mielen sekä antaa enemmän mahdollisuuksia fiilistelyyn.

– Usein käy niin, että ainoa asia, minkä hääpari juhlatilassamme käy tekemässä, on paikkakorttien laittaminen. Se on aika vähän. 

Karoliina hymyilee sydämellisesti kertoessaan häistä, joita on vietetty Krapin kauniissa miljöössä. Muistoja riittää satoja, mutta silti Karoliina onnistuu siinä, mikä hurmaa taatusti jokaisen hääparin.

Vieraiden aito kohtaaminen ja huolenpito ovat hänen ammattitaitoaan. Aivan kuin hyvä ystävä kulkisi rinnalla suunnittelussa auttaen ensihetkistä loppuun asti.

”Jo ensimmäinen tapaaminen herätti luottamuksemme Karoliinaan. Vaikutelma oli rautainen ammattilainen ja asiakkaistaan kiinnostunut. Asiakkaalla ei tarvitse olla suunnitelmaa valmiina. Karoliinalla on taito lukea ihmisiä ja tarjota juuri heille sopivia ratkaisuja, eikä tarjota kaikille samaa. Tapaamiset sujuivat rennoissa ja jopa hauskoissa merkeissä. Aina oli tunne, että Karoliina tiimeineen tietää, mitä tekee, vaikka itsellä ei ollut suunnitteluvaiheessa monestakaan asiasta selkeää näkemystä.” Riina ja Juha, häät Krapilla 3.2.2024 

Krapin juhlahovimestari Karoliina Helenius somistaa hääpöytää Pajassa

Luota huoletta ammattilaisiin

– Minusta on ihana olla h-hetkeen asti varmistamassa, että kaikki on juuri kuten pitää. Istahdan vieraiden pöytään ennen kuin kukaan on paikalla ja katselen ympärilleni. Varmistan miltä tila näyttää ja teen tarvittavat pienet fiksaukset, Karoliina kertoo.

Krapin tiimin hoivissa oleminen tarkoittaa siis siitä, että itselle jää tehtävää mahdollisimman vähän, jos juuri mitään. Karoliinalle vieraiden hääpäivän alku on aina yhtä merkityksellistä ja sopivalla tavalla jännittävää.

Krapin lyömätön etu ovat myös paikan täydellisesti tuntevat yhteistyökumppanit, kuten floristi ja Krapin Pajan tapahtumatuotannon ammattilaiset.

Karoliinalle häiden järjestäminen ja parin toiveiden toteuttaminen käy käden käänteessä, muttei suinkaan liukuhihnamaisella rutiinilla. Tässä työssä täytyy laittaa itsensä kokonaan likoon ja osata heittäytyä.

– Rakastan sitä, kun saan olla mukana itse juhlapäivänä ja tehdä monipuolisesti eri tehtäviä. Minut saattaa joskus löytää myös baaritiskin takaa sekoittamasta cocktaileja! Karoliina naurahtaa. 

Krapin talon omat tapahtuma-ammattilaiset

 

Teksti Tanja Hakala

Klikkaa Krapin Kohtaamisia-sivustolle!

Kohtaamisia-palvelussa voit suunnitella ja koota oman hääjuhlasi superhelposti ja jättää tarjouspyynnön.

Kohtaamisia-palvelu

Kun tarjouspyyntö on jätetty, linja on auki ja Karoliina viestittelee kanssanne! 


Lähde mukaan Krapin juhlatilakierrokselle!

Seuraavat kierrokset järjestetään 2.4.2024 ja 14.5.2024.

Ilmoittaudu Krapin sivuilla

Krapin juhlatilat ja -palvelut

Seitsemän erilaista juhlatilaa 
Yksilöllistä hääyömajoitusta 
Majoitustilaa 160 juhlavieraalle 
Kaksi tapahtumasalia 200–250 hengelle 
4 ravintolaa 
4 rantasaunaa 
10 kokoontumis- ja juhlatilaa 

Krapi.fi

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä KRAPI

Muokattu: 9.4.2024