Bastion Bistro - Juhlatilat ja catering - Helsinki ja Uusimaa,Savo-Karjala

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Bastion Bistro

Bastion Bistro - monipuolinen bistroravintola

Jos haluat järjestää unohtumattomat häät tai juhlat ainutlaatuisessa miljöössä Suomenlinnassa, Bastion Bistro on siihen paras paikka vuoden ympäri.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Historiallisessa ravintolassamme on kaunis juhlasali sekä kaksi viehättävää 12 henkilön kabinettia. Tyylikkäässä juhlasalissamme järjestät onnistuneesti herkullisen illallisen, elegantin cocktail-tilaisuuden tai kaikenlaiset juhlat. Sali sopii mainiosti pikkujouluihin, rapujuhliin, valmistujaisiin, syntymäpäiviin tai hääjuhliin. Jos suunnittelet hääjuhlia, ota huomioon että vuonna 1854 rakennettu Suomenlinnan kirkko on kätevästi aivan ravintolamme naapurissa. Monet ovatkin päättäneet järjestää ikimuistoisen vihkimisen kirkon sijaan ulkoilmassa, kauniissa puutarhassamme!

Missä?

Tervetuloa nauttimaan mutkatonta ja maistuvaa ruokaa kaikkia aisteja hellivässä, kiireettömässä miljöössä, pienen kävelymatkan päässä Suomenlinnan päälaiturista.

Palkinnot

Tiesitkö muuten, että meidät on valittu Häät-lehden ja Love Me Do -häämessujen Vuoden pitopalveluksi? Ehkä olet bongannut meidät myös TV:stä: meillä oli ilo järjestää kaikki suositun Ensitreffit alttarilla -sarjan häät Suomenlinnassa vuosina 2016–2019.