Bastion Bistro

Bastion Bistro - monipuolinen bistroravintola

Jos haluat järjestää unohtumattomat häät tai juhlat ainutlaatuisessa miljöössä Suomenlinnassa, Bastion Bistro on siihen paras paikka vuoden ympäri.

Helsingin alue

Juhlatilat ja catering

Bastion Bistro, Restel Ravintolat Oy

Suomenlinna C8
00190 HELSINKI

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Historiallisessa ravintolassamme on kaunis juhlasali sekä kaksi viehättävää 12 henkilön kabinettia. Tyylikkäässä juhlasalissamme järjestät onnistuneesti herkullisen illallisen, elegantin cocktail-tilaisuuden tai kaikenlaiset juhlat. Sali sopii mainiosti pikkujouluihin, rapujuhliin, valmistujaisiin, syntymäpäiviin tai hääjuhliin. Jos suunnittelet hääjuhlia, ota huomioon että vuonna 1854 rakennettu Suomenlinnan kirkko on kätevästi aivan ravintolamme naapurissa. Monet ovatkin päättäneet järjestää ikimuistoisen vihkimisen kirkon sijaan ulkoilmassa, kauniissa puutarhassamme!

Missä?

Tervetuloa nauttimaan mutkatonta ja maistuvaa ruokaa kaikkia aisteja hellivässä, kiireettömässä miljöössä, pienen kävelymatkan päässä Suomenlinnan päälaiturista.

Palkinnot

Tiesitkö muuten, että meidät on valittu Häät-lehden ja Love Me Do -häämessujen Vuoden pitopalveluksi? Ehkä olet bongannut meidät myös TV:stä: meillä oli ilo järjestää kaikki suositun Ensitreffit alttarilla -sarjan häät Suomenlinnassa vuosina 2016–2019.