Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Mainos: Venuu

10 x hääpaikat joissa onnistuu omat juomat & ruuat

Etsittekö hääpaikkaa, jonne saisi viedä omat juomat ja tarjoilut? Siinä tapauksessa, katse tänne! Tähän listaan on kerätty kymmenen upeaa ja uniikkia hääpaikkaa ympäri Suomen, joissa omat juomat on sallittu. Lue lisää ja löydä unelmienne hääpaikka!

Juhlapaikka Pirunkirkon Juhlasali Helsinki Suomenlinna

1. Suomenlinna / Pirunkirkon Juhlasali, Helsinki

Suomenlinna on tunnelmallinen kohde niin kesä- kuin talvihäille. Pirunkirkon Juhlasalilla on pitkä historia: se on toiminut kauan sitten luterilaisena kirkkona. Nykyisin se on yksin Helsingin suosituimmista hääpaikoista, jossa myös omat ruoat ja juomat on sallittu. Jykevät lankkulattiat, seinämaalaukset ja holvikaaret luovat tilaan ainutlaatuisen tunnelman.

Lue lisää Pirunkirkon juhlasalista Venuusta

Juhlapaikka Pirkan Pirtti Pirkkala Tampereen seutu

2. Pirkan Pirtti, Pirkkala

Juhlatalo Pirkan Pirtti sopii jopa 100 hengen kotoisan tunnelmallisiin hääjuhliin. Tämä juhlatila sijaitsee Pirkkalassa, jonne ei Tampereeltakaan ole kuin 15 minuutin ajomatka. Kesällä juhlat jatkuvat pihapiirissä, jonne voi pystyttää myös erillisen ulkokatoksen tai -teltan.

Lue lisää Pirkan Pirtistä Venuusta

hääpaikka Tanhuanpään tilan Juhlasali Hämeenlinna Venuu

3. Tanhuanpään tila / Juhlasali, Hämeenlinna

Vehreän luonnon ympäröimä Tanhunpään tila ja sen juhlasali ovat nappivalinta hääjuhliin. Tuo omat tarjoilut, koristele tilan upeat tiiliseinät oman maun mukaan ja nauti juuri oman näköisistä, ikimuistoisista juhlista! Paikalle mahtuu jopa 90 henkeä ja sään salliessa juhlaa voi levittää myös pihapiiriin.

Lue lisää Tanhuanpään tilan juhlasalista Venuusta

Juhlapaikka Manilla - vanha viinatehdassa Turussa

4. Manilla / Vanha Viinatehdas, Turku

Vanhaan viinatehtaaseen kunnostettu industrial-henkinen valoisa hääpaikka Turun keskustassa. Tilan erikoisuutena on lasinen parvi ja osittain lasitettu lattia, josta paljastuu yllätys! Juhlapaikassa ei ole anniskeluoikeuksia, joten omat juomat ja ruoat on sallittu.

Lue lisää Manillasta Venuusta

Juhlapaikka Espoon Kartano pääkaupunkiseutu

5. Espoon Kartano, Espoo

1700-luvulla rakennettu historiallinen Espoon Kartano tarjoaa näyttävät puitteet hääjuhliin. Kartanoa ympäröi kaunis pihapiiri, jonne häät kauniina kesäpäivänä levittäytyvät. Catering järjestyy tarvittaessa tilan kautta, mutta myös omat tarjoilut ja juomat on täällä sallittu.

Lue lisää Espoon Kartanosta Venuusta

Juhlapaikka Kreivilän Kivinavetta Turku

6. Kreivilän Kivinavetta, Turku

110 vuotta vanhaan navettaan kunnostettu ihanan tunnelmallinen hääpaikka Turussa. Kreivilän Kivinavetassa mahtuu tanssimaan jopa 150 vieraan häät, mutta se on tunnelmallinen pienempiikin hääjuhliin. Tilasta löytyy esiintymislava, äänentoisto, mikrofoni sekä erillinen tila ruoan kylmävalmisteluun Tilaa vuokrataa vain kesäkaudella toukokuusta syyskuuhun.

Lue lisää Kreivilän Kivinavetasta Venuusta

Juhlapaikka Etu-Koskela Kärkölä

7. Etu-Koskela, Kärkölä

Ikimuistoiset häät vietetään maalaismaisemissa Etu-Koskelan tilalla Kärkölässä lähellä Lahden kaupunkia. Etu-Koskela räätälöi tialisuuden hääparin toiveiden mukaan ja auttaa myös järjestelyssä. Tilaan voi tuoda haluamansa catering-toimijan sekä omat juomat. Äänenstoisto järjestyy tarvittaessa  tilan puolesta. 


Lue lisää Etu-Koskelasta Venuusta

Hääpaikka Fiskarsin Ruukki Tammisaari Raseborg

8. Fiskarsin Ruukki / Kuparipajan Musta Sali, Raasepori

Kauniin Fiskarsin alueen keskellä, kosken äärellä sijaitsee tämä industrial-henkinen juhlasali. Musta Sali muuntautuu monen tyylisiin hääjuhliin. Salin isot ikkunat tekevät tilasta ihanan valoisan. Omien juomien ja ruokien tuominen on sallittu, mutta tarjoilut voi myös halutessaan tilata näppärästi myös tilalta. Tilaa vuokrataan lokakuusta huhtikuuhun.

Lue lisää Mustasta Salista Venuusta

Hääpaikka Villa Ruths Kouvola

9. Villa Ruths, Kouvola

Kauniin puistomaisella piha-alueella sijaitsee vuonna 1914 rakennettu Villa Ruths. Villa Ruthsin vuokraa sisältyy kaksi suurta salia, uudistettu keittiö, aula sekä keittiö. Myös piha-alueen rakennukset voi vuokrata tarvittaessa. Kesäisin pihalle voi myös pystyttää juhlateltan tai vaikkapa lavan. 


Lue lisää Villa Ruhtsista Venuusta

Hääpaikka Villa Furuvik Helsinki

10. Villa Furuvik, Helsinki

Merellisessä Jollaksesa sijaitseva Villa Furuvik tarjoaa viehättävän huvilamiljöön ikimuistoisiin hääjuhliin. Villa Furuvik koostuu vehreästä pihapiiristä, historillisesta huvilasta, uniikista rantasaunasta, pihasaunasta sekä grillikatoksesta. Omat juomat ja ruoat on täällä sallittu, mutta maittavat tarjoilut järjestyvät myös tilan catering-palvelun kautta.

Lue lisää Villa Furuvikista Venuusta

Jos näistä ei vielä löytynyt teidän häihin sopivaa vaihtoehtoa, käy tutustumassa Venuu.fi:n kattavaan häätilatarjontaan:

Katso kaikki uniikit häätilat

Venuu.fi on elämäsi tapahtumien koti. Venuusta löydät hääpaikat, cateringit, kuvaajat, bändit ja esiintyjät sekä tapahtumatuottajat – kaikki samasta paikasta. Aloita unelmahäidesi suunnittelu ja löydä sekä kilpailuta kaikki toimijat näppärästi venuu.fi:ssä.ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä VENUU

Muokattu: 7.6.2024

Lue lisää samasta aiheesta

Häät ulkona - kahdeksan vinkkiä telttahäihin

Ulkona juhlittavissa häissä on monta erityispiirrettä, joita ei sisätiloissa juhliessa tarvitse edes...

Tytyri – Kaikkea muuta kuin tavallinen hääpaikka!

Onko Tytyrin Elämyskaivos Suomen uniikein hääpaikka? Miltä kuulostaisi hääjuhla 100 metrin syvyydess...

Järjestetään yhdessä unohtumattomat häät Kalastajatorpalla

Suunnittelet sitten isoja hääjuhlia tai intiimimpää tilaisuutta läheistesi kesken, tiedämme, kuinka ...

Ylläsjärven maagisten hääunelmien toteuttajat – anna Lapin taikojen tehdä tehtävänsä

Ystävysten omistama boutique-hotelli Aurora Estate hemmottelee vieraansa päästä varpaisiin. Täa...

Miten valita täydellinen juhlatila häihin? Kysy nämä kysymykset häätilalta!

Sopivaa häätilaa etsiessä kannattaa jo heti alussa ottaa tiettyjä asioita huomioon. Näin helpotat mu...

Krapi tekee hääunelmista totta – timanttinen valttikortti takaa stressittömät juhlat

Juhlahovimestari Karoliina Helenius tiimeineen tietää mitä tekee. Lukuisia häitä järjestäneellä Karo...

Mainos: Visit Lohja

Tytyri – Kaikkea muuta kuin tavallinen hääpaikka!

Tytyrin Elämyskaivos juhlapöytä

Onko Tytyrin Elämyskaivos Suomen uniikein hääpaikka? Miltä kuulostaisi hääjuhla 100 metrin syvyydessä maan alla?

Hääjuhlien järjestäminen on yksi elämän suurimmista tapahtumista, ja monilla hääpareilla on visio unelmahäistään jo pitkään ennen suuren päivän saapumista. Haluaisitko kuitenkin ravistella hieman tätä visiota?

Tytyrin Elämyskaivos sali

Kaikkea muuta kuin tavalliset ja helposti unohdettavat häät

Hääjuhlien avainelementti on kiistatta ainutlaatuinen ja mieleenpainuva ympäristö. Lähes 100 metrin syvyydessä maan alla sijaitseva Tytyrin Elämyskaivos tarjoaa kaikkea muuta kuin tavallisen ja helposti unohdettavan miljöön.

Maanalaiset tilat luovat tunnelmallisen ja mystisen ilmapiirin, joka erottuu varmuudella perinteisistä juhlapaikoista. Kaivos symboloi vahvasti kestävää rakkautta tehden siitä myös symbolisesti täydellisen paikan hääjuhlille.

Lisäksi, hääjuhlien vieraat voivat hyödyntää kaivoksen kokonaistarjontaa sillä kaivoksessa on juhlatilan ohella upea taidegalleria, kaivoshistoriallinen näyttely sekä jännittävä lapsiperheille suunnattu teemaluola.

Upea kuvauksellinen miljöö

Kuvittele siis kuinka hääpari sanoo tahdon erittäin kuvauksellisen ja jylhän kallioseinämän tai tippukivien edessä samalla kun häävieraista pienemmät seikkailevat jännittävässä peikkoluolassa.

Tunnelmallinen valaistus varmistaa, että kuvat onnistuvat ja miljöö ei varmasti unohdu yhdeltäkään häävieraalta. Juhlatilaan pääsee järjestelyiden helpottamiseksi kätevästi autolla ja muutoin lämmitetyssä juhlatilassa on kaikki juhlaan tarvittava valmiina.

Tunnelmallisesti valaistu Tytyri-Sali vanhassa kalkkikaivoksessa vain 30 minuuttia Helsingistä voisi siis olla jotain hyvin uniikkia ainutlaatuisen hääjuhlan järjestämiseksi enintään 100 hengelle.

Tytyri Elämyskaivos

Kuilukatu 42, LOHJA
044 369 1309
tourist@lohja.fi
 
Tytyri.fi

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä VISIT LOHJA

Muokattu: 7.6.2024