Hotelli Korpilampi - Juhlatilat ja catering - Helsinki ja Uusimaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hotelli Korpilampi

Hotelli Korpilammella on tarjota kaikki, mitä tarvitset täydellisiin juhliin. Korpilampi sijaitsee nimensä mukaisesti upealla, luonnonkauniilla paikalla erämaajärven rannalla.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Koko paketti toiveidenne mukaan toteutettuna! Hääjuhlien järjestelyssä helpottaa, että saat kaikki palvelut yhdestä paikasta ja pitkällä kokemuksella. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa häiden suunnit- telussa, ja tarvittaessa järjestää esimerkiksi ohjelmapalveluja hotellin oman yhteistyöverkoston kautta.

Missä?

Meillä olet kaukana arjesta ja silti sujuvien liikenneyhteyksien päässä, vain reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta.

Mikä on parasta?

Herkullista juhlaruokaa ja iloista iltaohjelmaa Hotelli Korpilammen ravintolassa voi järjestää juhlat jopa yli 300 vieraalle. Tasokas keittiömme tarjoaa juhlaan sopivat buffetherkut tai pöytiin tarjoiltavat juhlamenut kauden parhaista raaka-aineista. Iltaravintolassamme voi järjestää yksityistilaisuuden 50–150 vieraalle. Tilassa on äänentoistojärjestelmä, värivalot, diskopallo ja täysin varustettu baari. Ravintolasta on suora käynti lammen rannalla sijaitsevalle terassillemme. Iltaravintolaan on mahdollista tilata esiintyjäksi esim. orkesteri, DJ, stand up -koomikko, taikuri tai vaikkapa karaoken vetäjä.

Vinkki!

Majoitu mukavasti ja nauti juhlista! Kenenkään ei tarvitse lähteä juhlista kesken kaiken, kun majoitusmahdollisuuksia on tarjolla moneen eri lähtöön. Häävieraille uudet Premium –huoneet, Comfort –huoneet ovat hyvä valinta lapsiperheille, ja hääparin valinta on luonnollisesti ylellinen vuonna 2017 uusittu Suite.