Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Venuu

Löydä 1700+ häätilaa Venuu.fi:stä

Häät alkavat Venuusta! Suomen parhaat tapahtumapalvelut samalta saitilta: hääpaikat, cateringit, bändit, kuvaajat sekä kalusteet ja koristeet. Selaa profiileja ja lähetä tarjouspyynnöt – ilmaiseksi!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Venuu.fi on Suomen suurin tapahtumapalveluiden varaussaitti. Venuusta löydät, kilpailutat ja varaat kaikki mitä häihisi tarvitset – aina parhaaseen hintaan! Venuusta löydät hääpaikat, cateringit, hääbändit, hääkuvaajat sekä hääsuunnittelijat. Selaa profiileita, katso kuvat, vertaile hintoja ja lähetä ketterä tarjouspyyntö – aina ilmaiseksi ilman piilokuluja.

Missä?

Ympäri Suomen

Mikä on parasta?

Paras ja laajin hääpaikkavalikoima: kuvat, arvostelut, 3D-esittelyt ja tilan speksit. Myös Suomen laajin valikoima cateringeja, esiintyjiä, valo- ja videokuvaajia, koristeita, tapahtumatarvikkeita sekä tapahtumatuottajia. Kaikki samasta paikasta, niin iisiä!

Meidän tyyli

Kaiken kattava, asiantunteva, fiilistelevä, intohimoinen, erityinen

Vinkki!

Aloita hääpaikasta – ja anna fiiliksen ja unelmien viedä!