Majvik kokous-ja kongressihotelli

Ikimuistoiset häät Majvikin linnassa!

Kuva Tapani Mikkonen

Majvikin merellinen ympäristö luo upeat puitteet hääjuhlaanne.Ylväs Jugendlinna on ainutlaatuinen hääpaikka max 90 hengen juhliin. Isompiin häihin max 200 hlöä,sopii hotellin viihtyisä Ravintolasali.

Helsingin alue

Juhlatilat ja catering

Majvik kokous-ja kongressihotelli

Majvikintie 1
02430 Masala

Kysymykset & vastaukset

Tarjoamme upeat juhlatilat, kokonaisvaltaisen palvelun majoituksineen hääjuhliin ja kaikenlaisiin perhejuhliin. Valmiista hääpaketeistamme voi valita parhaiten sopivan kokonaisuuden tarjoiluineen. Majvik on kuuluisa hyvästä ruuastaan. Hotellissamme on 105 laadukasta huonetta - 6 näistä sijaitsee upeassa Jugendlinnassa.

Majvik sijaitsee pääkaupunkiseudulla, Kirkkonummen Masalassa Espoonlahden rannalla - vain 25 kilometriä Helsingin keskustasta, Kehä III:n varrella. Voisi sanoa, että olemme Länsiväylän päässä. Meille on helppo tulla ja alueellamme on reilusti ilmaista pysäköintitilaa.

Voit soittaa arkisin 9-16 välillä myyntipalveluumme p. 09-295511/ myyntipalvelu tai lähettää sähköpostia milloin vain osoitteeseen sales@majvik.fi

Historiallisen upea Jugendlinna ylhäällä mäellä on ainutlaatuinen paikka häätilaisuuteen. Linna varataan sinulle yksityiskäyttöön kaikilla palveluilla. Myös itse vihkimisen voi järjestää esim.linnan hienolla piha-alueella.

Asiakaslähtöinen, laadukas,henkilökohtainen, kodikas, luotettava

Omassa asiakastyytyväisyysmittauksessa keskiarvomme v. 2018 on 4,8/ 5.Mittauksessa arvioidaan ruoka, palvelu ja tilat.

Valmiista hääpaketista on helppo valita ja siihen kuuluu kaikki !