Majvik kokous-ja kongressihotelli

Ikimuistoiset häät upeassa Majvikissa!

Kuva Tapani Mikkonen

Ikimuistoista hääpäivää vietetään Majvikin upeassa, merellisessä miljöössä - Jugendlinnassa tai Majvik-salissa. Olemme miettineet puolestasi valmiiksi juhlien avainasiat- tilaa valmis hääpaketti!

Helsingin alue

Juhlatilat ja catering

Majvik kokous-ja kongressihotelli

Majvikintie 1
02430 MASALA

Kysymykset & vastaukset

Tarjoamme upeat juhlatilat, kokonaisvaltaisen palvelun majoituksineen hääjuhliin ja kaikenlaisiin perhejuhliin. Valmiista hääpaketeistamme voi valita parhaiten sopivan kokonaisuuden tarjoiluineen. Majvik on kuuluisa hyvästä ruuastaan. Hotellissamme on 105 laadukasta huonetta - 6 näistä sijaitsee upeassa Jugendlinnassa.

Majvik sijaitsee pääkaupunkiseudulla, Kirkkonummen Masalassa Espoonlahden rannalla - vain 25 kilometriä Helsingin keskustasta, Kehä III:n varrella. Voisi sanoa, että olemme Länsiväylän päässä. Meille on helppo tulla ja alueellamme on reilusti ilmaista pysäköintitilaa.

Voit soittaa arkisin 9-16 välillä myyntipalveluumme p. 09-295511/ myyntipalvelu tai lähettää sähköpostia milloin vain osoitteeseen sales@majvik.fi

Historiallisen upea Jugendlinna ylhäällä mäellä on ainutlaatuinen paikka häätilaisuuteen. Linna varataan sinulle yksityiskäyttöön kaikilla palveluilla. Myös itse vihkimisen voi järjestää esim.linnan hienolla piha-alueella.

Asiakaslähtöinen, laadukas, henkilökohtainen, vieraanvarainen, luotettava

Omassa asiakastyytyväisyysmittauksessa keskiarvomme v. 2020 on 4,8/ 5.Mittauksessa arvioidaan ruoka, palvelu ja tilat.

Valmiista hääpaketista on helppo valita ja siihen kuuluu kaikki !