Majvik kokous-ja kongressihotelli

Ikimuistoiset häät upeassa Majvikissa!

Kuva Tapani Mikkonen

Ikimuistoista hääpäivää vietetään Majvikin upeassa, merellisessä miljöössä - Jugendlinnassa tai Majvik-salissa. Olemme miettineet puolestasi valmiiksi juhlien avainasiat- tilaa valmis hääpaketti!

Helsingin alue

Juhlatilat ja catering

Majvik kokous-ja kongressihotelli

Majvikintie 1
02430 MASALA

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tarjoamme upeat juhlatilat ja kokonaisvaltaisen palvelun majoituksineen hääjuhliin ja kaikenlaisiin perhejuhliin. Valmiista hääpaketistamme voitte valita teille mieluisimman kokonaisuuden tarjoiluineen. Majvik on kuuluisa hyvästä ruuastaan ja vieraanvaraisuudestaan. Hotellissamme on 106 laadukasta huonetta - 6 näistä sijaitsee upeassa Jugendlinnassa, esim.hääsviittimme. Keväällä 2023 valmistuu käyttöönne hotellin upouusi, hieno Spa- osasto.

Missä?

Majvik sijaitsee pääkaupunkiseudulla, Kirkkonummen Masalassa Espoonlahden rannalla - vain 25 kilometriä Helsingin keskustasta, Kehä III:n varrella. Voisi sanoa, että olemme Länsiväylän päässä. Meille on helppo tulla ja alueellamme on reilusti ilmaista pysäköintitilaa.

Mikä on parasta?

Historiallisen upea Jugendlinna ylhäällä mäellä on ainutlaatuinen paikka häätilaisuuteen. Linna varataan sinulle yksityiskäyttöön kaikilla palveluilla. Myös itse vihkimisen voi järjestää esim.linnan hienolla piha-alueella. On ihan parasta, kun voit varata vain hääpaketin, ja se sisältää jo tärkeimmät. Siinä säästyy paljon aikaa muihin järjestelyihin. Meillä on pitkä kokemus hääjuhlien järjestäjänä, voitte luottavaisin mielin viettää suuren juhlapäivänne Majvikissa.

Meidän tyyli

Asiakaslähtöinen, laadukas, henkilökohtainen, vieraanvarainen, luotettava

Palkinnot

Omassa asiakastyytyväisyysmittauksessa keskiarvomme v. 2022 on 4,9/ 5. Mittauksessa arvioidaan ruoka, palvelu ja tilat. Majvik on ylpeä kauniista luonnostaan ja sen vaalimisesta. Kestävä kehitys kaikessa toiminnassamme on meille sydämen asia. Tunnustuksena tästä työstä olemme saaneet Green Key - sertifikaatin sekä STF (Sustainable Travel Finland) -merkin.

Vinkki!

Valmiista hääpaketista on helppo valita ja siihen kuuluu kaikki!