Uniikki hääpaikka haussa? Katso Tampereen parhaat häätilat joka tyylille

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Uniikki hääpaikka haussa? Katso Tampereen parhaat häätilat joka tyylille

Mainos

Unelmien häätila on avain unohtumattomaan päivään. Tampereen seudun hääpaikkojen parhaimmistosta löytyy juhlatila jokaisen hääparin mieleen, aina modernista maalaisromanttiseen. Katso Tampereen parhaat hääpaikat alta, ja löydä täydellinen juhlatila juuri teidän unohtumattomaan päiväänne!

Modernit hääpaikat Tampereen seudulla

Venuu hääpaikka Pyynikin Panimo

Pyynikin Panimo, Tampere

Tämä näyttävä tila huokuu rentoa luksustunnelmaa. Uniikki loft on omaa luokkaansa: upeat, jättimäiset kuparipannut, rajattomasti valoa ja erillinen parvi kruunaavat tyylin. Täällä onnistuu myös näyttävä vihkiminen. Max 60 hlö.

Lue lisää Pyynikin Panimosta Venuusta

Tila Lounge Tampere Venuu

Tila Lounge, Tampere

Vogue soitti ja kysyi juhlatilaansa takaisin! Kun suunnitteilla on supertyylikkäät häät pienellä porukalla, kannattaa katseet suunnata Tila Loungeen päin. Design-kalusteilla sisustetusta monitoimitilasta löytyy tunnelmallinen takkahuone, lounge, sauna ja uima-allas. Täydellinen intiimeihin häihin!

Lue lisää Tila Loungesta Venuusta

Hääpaikka ravintola Periscope Tampere Venuu

Ravintola Periscope / Ravintolasali, Tampere

Mielettömilla maisemilla varustettu Periscope säväyttää vaativammankin häävieraan! Moderni ja trendikkäästi sisustettu ravintolan sijainnissa ei myöskään ole valittamista – aivan Tampereen ydinkeskustassa sijaitsevaan Periscopeen on helppo saapua monesta suunnasta. Myös kattoterassin näkymät kannattaa käydä kurkkaamassa! Max 100 henkeä.

Lue lisää Periscopen ravintolasalista Venuusta

Työväenmuseo Werstas Galleria Bertel Venuu

Työväenmuseo Werstas / Galleria Bertel, Tampere

Vietä persoonalliset häät historiallisissa puitteissa museossa! Entisen lankavärjäämön suurista ruutuikkunoista avautuu näkymät Finlaysonin alueelle. Korkea ja kaunis sali taipuu monenlaisiin tilamuotoihin, esimerkiksi istuva juhlaillallinen onnistuu noin 70 hengelle. Takuulla omintakeinen valinta!

Lue lisää Galleria Bertelistä Venuusta

hääpaikka tampere saunaravintola Kuuma Venuu

Saunaravintola Kuuma / Yläkerta, Tampere

Nimensä mukaan Tampereen kuumin ja rennoin saunaravintola Kuuma toimii erinomaisesti myös häihin. Privaatissa yläkerrassa ihastelet huimia panoraamajärvinäkymiä ja juhlit auringonlaskussa hääseurueesi rinnalla. Urbaani, mutta samalla kotoisa VIP-tunnelma on täällä taattu.


Lue lisää Saunaravintola Kuuman yläkerrasta Venuusta

Maalaisromanttiset hääpaikat Tampereen seudulla

Venuu hääpaikka Vaihmalan hovi Lempäälä

Vaihmalan Hovi / Juhlasali, Lempäälä

Elegantti jugendkartano hulppeissa luonnonläheisissä maisemissa. Arvokkaat puitteet, tarjoilut omaan makuun hovin keittiöstä. Komealla pihalla upea puutarha ja lumoavan näyttävä paviljonki hääkuville! Max 90 hlö.


Lue lisää Vaihmalan Hovista Venuusta

Venuu hääpaikka Villa Hakkari

Ravintola Villa Hakkari, Lempäälä

Romanttista kartanotunnelmaa: vanhat lankkulattiat, kattokruunut ja useita saleja. Erillinen, kookas kesäterassi ja arvokas, mutta lämmin tunnelma. Näyttävä sisäänkäynti kutsuu saapumaan paikalle tyylillä. Max 120 hlö.

Lue lisää Ravintola Villa Hakkarista Venuusta

Villa Royal Venuu

Villa Royal, Sastamala

Autenttista maaseudun tunnelmaa komean maatalon pihapiirissä. Hulppea päätalo. Unelmien hääjuhla majesteettisin menoin! Kuninkaallisesta huvilasta ei kimallusta ja runsaita yksityiskohtia puutu. Salit ovat sisustettu eri tyylikausien mukaan ja täällä onkin mahdollista tehdä visuaalinen aikamatka barokista jugendiin. Nappivalinta teille, joille enemmän on enemmän! 

Lue lisää Villa Royalista Venuusta

Venuu hääpaikka Ala-Marttilan ruusutila

Ali-Marttilan Ruusutila / Juhlatalli, Kangasala

Näyttävästi modernisoitu talli romanttisten ruusuviljelmien kupeessa. Korkeiden kattojen puuparrut ovat omiaan koristeille tai ihanille valoketjuille. Lattialämmitys talvihäihin, äänentoisto ja kaunis maalaispihapiiri tekevät vaikutuksen vuoden ympäri. Max 150 hlö.

Lue lisää Ali-Marttilan Ruusutilan Juhlatallista Venuusta

Edulliset hääpaikat Tampereen seudulla

Venuu hääpaikka Pirkan Pirtti

Pirkan Pirtti, Pirkkala

Ihanaa maalaiskoulutunnelmaa huokuva häätila. Avoin sali on helppo jakaa istuma-alueeksi ja tanssilattiaksi. Erillinen esiintymislava, kotoisalla pihalla hyvin tilaa ulkoteltalle. Täällä järjestät intiimit häät, jotka eivät varmasti unohdu! Max. 100 hlö.

Lue lisää Pirkan Pirtistä Venuusta

Venuu hääpaikka Mahnavan lava

Mahnalan Lava, Hämeenkyrö

Nostalginen tanssilava korkealla kallion päällä takaa tunnelmalliset häät. Pyöreä, avoin tila mahduttaa kaikki juhlijat samaan tilaan. Täydellinen valinta valoisien kesäiltojen tanssintäyteisiin häihin! Max. 150 hlö.

Lue lisää Mahnalan Lavasta Venuusta

Venuu hääpaikka Jyvä Pirtti

Juhlatalo Jyväpirtti, Hämeenkyrö

Maalaistunnelman rakastajien unelmahääpaikka! Sympaattisessa maalaistalossa erilliset aula, sali ja ruokailuhuone. Ilta-aurinko luo tilaan lumoavan kuvausvalon. Huomaa ihanat puulattiat! Max. 80 hlö.


Lue lisää Juhlatalo Jyväpirtistä Venuusta

Hääpaikka Aitoon Honkala Tampereen seutu Venuu

Aitoon Honkala, Aitoo

Entisestä kansakoulusta kuoriutuu tunnelmallinen hääpaikka. Pitkä, avoin tila kokoaa vieraat yhteen, ja esiintymislava, tanssilattia sekä baari takaavat vuosisadan juhlat. Hillityn värikäs juhlasali henkii perinteikkyyttä. Max 250 hlö.

Lue lisää Aitoon Honkalasta Venuusta

Venuu hääpaikka Tervahovi

Tervahovi / Juhlatila, Sastamala

Charmikasta hirsihuvilan tunnelmaa aivan järven rannalla. Juhlatilan kupeessa vuokrattavissa erillinen saunakabinetti, suuri katettu terassi ja lämmin tunnelma. Maalaisromanttista tunnelmaa kauneimmillaan! Max. 200 hlö.

Lue lisää Tervahovin Juhlatilasta Venuusta

Tyylikkäät hääpaikat Tampereen seudulla

Venuu hääpaikka ravintola Piha

Ravintola Piha, Tampere

Viehättävän uniikki hääpaikka urbaanien, kauniiden tilojen ystäville. Korkeat ikkunat, vaaleat pinnat ja pelkistetyn kaunis sisustus. Jykeville ikkunalaudoille saat koristeet tai kukat näyttävästi esille. Huippucatering tilan kautta! Max 80 hlö.

Lue lisää Ravintola Pihasta Venuusta

Venuu hääpaikka Villa Sofia

Villa Sofia, Tampere

Upean vaaleanpunaisen kivitalon kätköistä paljastuu elegantti häätila. Useita viehättäviä salonkeja voi yhdistää, tai käyttää jakamaan häiden eri toiminnot omiin tiloihinsa. Arvokasta vintage-tunnelmaa ja maalauksellisen kaunis sisustus. Max 75 hlö.


Lue lisää Villa Sofiasta Venuusta

Hatanpään kartano Venuu

Hatanpään Kartano, Tampere

Historiallinen kartano Pyhäjärven rannalla on hääparien kestosuosikki, eikä suotta. Englantilaistyylinen puisto puutarhoineen ja näyttävä pylväsportaikko hurmaavat heti kättelyssä, ja itse hääjuhla kimaltavan kattokruunun alla huokuu eleganttia tunnelmaa. Useasta salista koostuvasta juhlakartanosta löytyy varmasti sopiva tila kaiken kokoisille häille!

Lue lisää Hatanpään Kartanosta Venuusta

Venuu hääpaikka Aalto Saha

AaltoSaha / Kokous- ja juhlahuvila, Orivesi

Miltä kuulostaisi häät omassa huvilassa järven rannalla? Hulppea, moderni huvila, jonka tyylikäs sisustus ei jätä kylmäksi. Ikkunoista lumoavat näkymät järvelle. Tilassa erillinen, moderni sauna ja rentoa oleskelutilaa sekä sisällä että terassilla. Max. 90 hlö.

Lue lisää AaltoSahan Kokous- ja juhlahuvilasta Venuusta

hääpaikka Walleniuksen Wapriikko Tampere Venuu

Walleniuksen Wapriikin / Juhlatilat , Juupajoki

WAU! Tästä ei häätila juuri ikimuistoisemmaksi muutu. Vanhassa tehdasrakennuksessa sijaitseva Walleniuksen Wapriikki yhdistää ihanasti linnamaisen rakennuksen, vehreän ympäristön sekä industrial-tunnelman. Huoneita on mahdollista yhdistellä, jolloin tila muuntuu monen kokoiseen hääjuhlaan – parhaimmillaan paikalle mahtuu jopa 500 henkeä!

Lue lisää Walleniuksen Wapriikista Venuusta

varaa hääpaikaksi Ravintola Frenckell & Piha Venuusta

Ravintola Frenckell & Piha

Tunnelmallisessa teollisuushistoriaa huokuvassa miljöössä sijaitseva Ravintola Franckell on loistava valinta 20-150 hengen tilaisuuksiin. Keskeisen sijaintinsa lisäksi Frenckell tarjoaa laadukkaat ruoka- ja juomatarjoilut. Linnamainen sisäpiha ja ravintolatilan kaariholvit luovat upean tunnelman tilaisuuteen.

Lue lisää Ravintola Frenckell & Pihasta Venuusta
Eikö listalta löytynyt unelmienne häätilaa? Katso kaikki Tampereen seudun hääpaikat Venuu.fi:stä:

Hääpaikat Tampere

Venuu.fi on elämäsi tapahtumien koti. Venuusta löydät hääpaikat, cateringit, kuvaajat, bändit ja esiintyjät sekä tapahtumatuottajat – kaikki samasta paikasta. Aloita unelmahäidesi suunnittelu ja löydä sekä kilpailuta kaikki toimijat näppärästi venuu.fi:ssä.

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä VENUU

Muokattu: 11.9.2023