Viisi Etelä-Suomen juhlavinta häätilaa

Häät ovat ikimuistoinen juhlapäivä, ja mikä hurmaisikaan vieraat paremmin kuin näyttävä juhlatila. Etelä-Suomen alueelta löytyy paljon upeita juhlatiloja jokaiseen makuun. Kartanohäät esimerkiksi on ylelliset. Näitä poimintoja yhdistää näyttävyys, juhlavuus ja tilan tuntu.

Espoon kartano - juhlava hääpaikka

Espoon Kartano

Sijainti: Espoo
Kapasiteetti: Istuen ja seisten 120
Catering: Kyllä. Myös omat ruoat ja juomat sallittu

1700-luvun lopulla rakennettu kaunis kartano tuo hääjuhliin ripauksen historiaa. Täydellinen ympäristö sekä juhlaville kesähäille että tunnelmllisille syys- tai talvihäille. Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa hääparia unohtumattomien häiden suunnittelussa ja palvelut on mahdollista räätälöidä juuri oman maun mukaan.

Lue lisää  Espoon Kartanosta Venuusta

Etelä-Suomen juhlavimmat juhlatilat – Tenalji von Fersen

Suomenlinna / Tenalji von Fersen

Sijainti: Suomenlinna, Helsinki
Kapasiteetti: Istuen 200, seisten 240
Catering: Ei. Omat ruoat ja juomat sallittu

Suomenlinnan historialliset rakennukset ja merellinen ympäristö tekevät siitä yhden suosituimmista hääpaikoista. Tenalji von Fersen on kunnostettu entiseen leipomon viljavarastoon ja tästä juhlatilasta ei luonnetta puutu! Upea, tiiliholvattu juhlatila on varmasti yksi Suomen uniikeimmistä hääpaikoista.

Lue lisää  Tenalji von Fersenistä Venuusta

hääpaikka Karkkilan Työväentalo Juhlasali Venuu

Karkkilan Työväentalo / Juhlasali

Sijainti: Karkkila
Kapasiteetti: Istuen 200, seisten 350
Catering: Kyllä, mutta omat juomat sallittu

Perinteikästä juhlatunnelmaa Karkkilassa! Kaupungin työväentalo kätkee sisäänsä upean, puisella lattialla ja korkealla katolla varustetun juhlasalin, joka on todellinen löytö hääjuhliin. Suureen saliin sopii jopa 200 hengen voimin istumaan, joten täällä tilan kapasiteetti ei tule nopeasti vastaan. Salin puitteisiin kuuluu muun muassa laadukas äänentoisto ja valkokangas!

Lue lisää Karkkilan Työväentalosta Venuusta

Etelä-Suomen juhlavimmat juhlatilat – Kilta-sali

Kilta-sali / Juhlasali

Sijainti: Helsinki
Kapasiteetti: Istuen 180, seisten 250
Catering: Kyllä

Tyylikäs, ajaton, linjakas. Kilta-salin Juhlasali henkii puhdasta suomalaista arkkitehtuuria ja funktionalismia. Tämä tila, jos mikä, on näyttäviä ja juhlavia häitä varten! Tarjoiluista vastaa ammattitaitoinen Share Catering. Moderni varustelutaso, loistava palvelu ja tasokas ruoka tekevät näistä hääjuhlista unohtumattomat.

Lue lisää  Kilta-salista Venuusta

hääpaikka Wohls Stall Venuu

Wohls Stall

Sijainti: Kirkkonummi
Kapasiteetti: Istuen 150, seisten 200
Catering: Kyllä, mutta omat juomat sallittu

Järjestä häät ihanassa maalaismiljöössä lähellä kaikkea! Noin 35 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä sijaitseva Wohls Stall hurmaa vieraan kuin vieraan upealla tunnelmallaan ja jylhillä kiviseinillään. Näissä hulppeissa puitteissa juhlii suurempikin hääseurue. Catering järjestyy tilan kautta, mutta paikalle voi halutessaan tuoda omat juomatarjoilut!

Lue lisää Wohls Stallista Venuusta

 

Venuu.fi on elämäsi tapahtumien koti. Venuusta löydät hääpaikat, cateringit, kuvaajat, bändit ja esiintyjät sekä tapahtumatuottajat – kaikki samasta paikasta. Aloita unelmahäidesi suunnittelu ja löydä sekä kilpailuta kaikki toimijat näppärästi venuu.fi:ssä.

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä VENUU

 

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Hääpaikan valinta