Viisi Etelä-Suomen juhlavinta häätilaa

Häät ovat ikimuistoinen juhlapäivä, ja mikä hurmaisikaan vieraat paremmin kuin näyttävä juhlatila. Etelä-Suomen alueelta löytyy paljon upeita juhlatiloja jokaiseen makuun. Kartanohäät esimerkiksi on ylelliset. Näitä poimintoja yhdistää näyttävyys, juhlavuus ja tilan tuntu.

Espoon kartano - juhlava hääpaikka

Espoon Kartano

Sijainti: Espoo
Kapasiteetti: Istuen ja seisten 120
Catering: Kyllä. Myös omat ruoat ja juomat sallittu

1700-luvun lopulla rakennettu kaunis kartano tuo hääjuhliin ripauksen historiaa. Täydellinen ympäristö sekä juhlaville kesähäille että tunnelmllisille syys- tai talvihäille. Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa hääparia unohtumattomien häiden suunnittelussa ja palvelut on mahdollista räätälöidä juuri oman maun mukaan.

Lue lisää  Espoon Kartanosta Venuusta

Etelä-Suomen juhlavimmat juhlatilat – Tenalji von Fersen

Suomenlinna / Tenalji von Fersen

Sijainti: Suomenlinna, Helsinki
Kapasiteetti: Istuen 200, seisten 240
Catering: Ei. Omat ruoat ja juomat sallittu

Suomenlinnan historialliset rakennukset ja merellinen ympäristö tekevät siitä yhden suosituimmista hääpaikoista. Tenalji von Fersen on kunnostettu entiseen leipomon viljavarastoon ja tästä juhlatilasta ei luonnetta puutu! Upea, tiiliholvattu juhlatila on varmasti yksi Suomen uniikeimmistä hääpaikoista.

Lue lisää  Tenalji von Fersenistä Venuusta

Etelä-Suomen juhlavimmat juhlatilat – Kupittaan paviljonki

Kupittaan Paviljonki

Sijainti: Turku
Kapasiteetti: Istuen 155, seisten 170
Catering: Kyllä

Uniikki tila, joka kylpee luonnonvalossa. Helppo koristella häiden teemaan sopivaksi, vaikka tämä tila ei juurikaan koristeluja kaipaa. Soveltuu täydellisesti hieman isompiin, noin 100 vieraan hääpaikaksi.

Lue lisää Kupittaan Paviljongista Venuusta

Etelä-Suomen juhlavimmat juhlatilat – Kilta-sali

Kilta-sali / Juhlasali

Sijainti: Helsinki
Kapasiteetti: Istuen 180, seisten 250
Catering: Kyllä

Tyylikäs, ajaton, linjakas. Kilta-salin Juhlasali henkii puhdasta suomalaista arkkitehtuuria ja funktionalismia. Tämä tila, jos mikä, on näyttäviä ja juhlavia häitä varten! Tarjoiluista vastaa ammattitaitoinen Share Catering. Moderni varustelutaso, loistava palvelu ja tasokas ruoka tekevät näistä hääjuhlista unohtumattomat.

Lue lisää  Kilta-salista Venuusta

Etelä-Suomen juhlavimmat juhlatilat – Astoria

Top Lounges Astoria-sali

Sijainti: Helsinki
Kapasiteetti: Istuen 250, seisten 500
Catering: Kyllä

Astoria-sali on alunperin elokuvateatteriksi rakennettu upea juhlatila, jonka ikä lähestyy jo 100 vuotta. Koristellut, yli 8 metriä korkeat huoneet luovat upeat puitteet unohtumattomalle hääjuhlalle. Henkilökunta auttaa tarvittaessa koko juhlien järjestelyissä. Keskeinen sijainti Helsingin keskustassa takaa sen, että juhlavieraiden on helppo saapua paikalle.

Lue lisää Astoria-salista Venuusta

 

Venuu.fi on elämäsi tapahtumien koti. Venuusta löydät hääpaikat, cateringit, kuvaajat, bändit ja esiintyjät sekä tapahtumatuottajat – kaikki samasta paikasta. Aloita unelmahäidesi suunnittelu ja löydä sekä kilpailuta kaikki toimijat näppärästi venuu.fi:ssä.

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä VENUU

 

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Hääpaikan valinta