Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Mainos: Venuu

Viisi Etelä-Suomen juhlavinta häätilaa

Häät ovat ikimuistoinen juhlapäivä, ja mikä hurmaisikaan vieraat paremmin kuin näyttävä juhlatila. Etelä-Suomen alueelta löytyy paljon upeita juhlatiloja jokaiseen makuun. Kartanohäät esimerkiksi on ylelliset. Näitä poimintoja yhdistää näyttävyys, juhlavuus ja tilan tuntu.

Espoon kartano - juhlava hääpaikka

Espoon Kartano

Sijainti: Espoo
Kapasiteetti: Istuen ja seisten 120
Catering: Kyllä. Myös omat ruoat ja juomat sallittu

1700-luvun lopulla rakennettu kaunis kartano tuo hääjuhliin ripauksen historiaa. Täydellinen ympäristö sekä juhlaville kesähäille että tunnelmllisille syys- tai talvihäille. Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa hääparia unohtumattomien häiden suunnittelussa ja palvelut on mahdollista räätälöidä juuri oman maun mukaan.

Etelä-Suomen juhlavimmat juhlatilat – Tenalji von Fersen

Suomenlinna / Tenalji von Fersen

Sijainti: Suomenlinna, Helsinki
Kapasiteetti: Istuen 200, seisten 240
Catering: Ei. Omat ruoat ja juomat sallittu

Suomenlinnan historialliset rakennukset ja merellinen ympäristö tekevät siitä yhden suosituimmista hääpaikoista. Tenalji von Fersen on kunnostettu entiseen leipomon viljavarastoon ja tästä juhlatilasta ei luonnetta puutu! Upea, tiiliholvattu juhlatila on varmasti yksi Suomen uniikeimmistä hääpaikoista.

hääpaikka Karkkilan Työväentalo Juhlasali Venuu

Karkkilan Työväentalo / Juhlasali

Sijainti: Karkkila
Kapasiteetti: Istuen 200, seisten 350
Catering: Kyllä, mutta omat juomat sallittu

Perinteikästä juhlatunnelmaa Karkkilassa! Kaupungin työväentalo kätkee sisäänsä upean, puisella lattialla ja korkealla katolla varustetun juhlasalin, joka on todellinen löytö hääjuhliin. Suureen saliin sopii jopa 200 hengen voimin istumaan, joten täällä tilan kapasiteetti ei tule nopeasti vastaan. Salin puitteisiin kuuluu muun muassa laadukas äänentoisto ja valkokangas!

Etelä-Suomen juhlavimmat juhlatilat – Kilta-sali

Kilta-sali / Juhlasali

Sijainti: Helsinki
Kapasiteetti: Istuen 180, seisten 250
Catering: Kyllä

Tyylikäs, ajaton, linjakas. Kilta-salin Juhlasali henkii puhdasta suomalaista arkkitehtuuria ja funktionalismia. Tämä tila, jos mikä, on näyttäviä ja juhlavia häitä varten! Tarjoiluista vastaa ammattitaitoinen Share Catering. Moderni varustelutaso, loistava palvelu ja tasokas ruoka tekevät näistä hääjuhlista unohtumattomat.

hääpaikka Wohls Stall Venuu

Wohls Stall

Sijainti: Kirkkonummi
Kapasiteetti: Istuen 150, seisten 200
Catering: Kyllä, mutta omat juomat sallittu

Järjestä häät ihanassa maalaismiljöössä lähellä kaikkea! Noin 35 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä sijaitseva Wohls Stall hurmaa vieraan kuin vieraan upealla tunnelmallaan ja jylhillä kiviseinillään. Näissä hulppeissa puitteissa juhlii suurempikin hääseurue. Catering järjestyy tilan kautta, mutta paikalle voi halutessaan tuoda omat juomatarjoilut!

 

Venuu.fi on elämäsi tapahtumien koti. Venuusta löydät hääpaikat, cateringit, kuvaajat, bändit ja esiintyjät sekä tapahtumatuottajat – kaikki samasta paikasta. Aloita unelmahäidesi suunnittelu ja löydä sekä kilpailuta kaikki toimijat näppärästi venuu.fi:ssä.

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä VENUU

 

Muokattu: 19.6.2024

Lue lisää samasta aiheesta

Häät ulkona - kahdeksan vinkkiä telttahäihin

Ulkona juhlittavissa häissä on monta erityispiirrettä, joita ei sisätiloissa juhliessa tarvitse edes...

Tytyri – Kaikkea muuta kuin tavallinen hääpaikka!

Onko Tytyrin Elämyskaivos Suomen uniikein hääpaikka? Miltä kuulostaisi hääjuhla 100 metrin syvyydess...

Järjestetään yhdessä unohtumattomat häät Kalastajatorpalla

Suunnittelet sitten isoja hääjuhlia tai intiimimpää tilaisuutta läheistesi kesken, tiedämme, kuinka ...

Ylläsjärven maagisten hääunelmien toteuttajat – anna Lapin taikojen tehdä tehtävänsä

Ystävysten omistama boutique-hotelli Aurora Estate hemmottelee vieraansa päästä varpaisiin. Täa...

Miten valita täydellinen juhlatila häihin? Kysy nämä kysymykset häätilalta!

Sopivaa häätilaa etsiessä kannattaa jo heti alussa ottaa tiettyjä asioita huomioon. Näin helpotat mu...

Krapi tekee hääunelmista totta – timanttinen valttikortti takaa stressittömät juhlat

Juhlahovimestari Karoliina Helenius tiimeineen tietää mitä tekee. Lukuisia häitä järjestäneellä Karo...

Mainos: Visit Lohja

Tytyri – Kaikkea muuta kuin tavallinen hääpaikka!

Tytyrin Elämyskaivos juhlapöytä

Onko Tytyrin Elämyskaivos Suomen uniikein hääpaikka? Miltä kuulostaisi hääjuhla 100 metrin syvyydessä maan alla?

Hääjuhlien järjestäminen on yksi elämän suurimmista tapahtumista, ja monilla hääpareilla on visio unelmahäistään jo pitkään ennen suuren päivän saapumista. Haluaisitko kuitenkin ravistella hieman tätä visiota?

Tytyrin Elämyskaivos sali

Kaikkea muuta kuin tavalliset ja helposti unohdettavat häät

Hääjuhlien avainelementti on kiistatta ainutlaatuinen ja mieleenpainuva ympäristö. Lähes 100 metrin syvyydessä maan alla sijaitseva Tytyrin Elämyskaivos tarjoaa kaikkea muuta kuin tavallisen ja helposti unohdettavan miljöön.

Maanalaiset tilat luovat tunnelmallisen ja mystisen ilmapiirin, joka erottuu varmuudella perinteisistä juhlapaikoista. Kaivos symboloi vahvasti kestävää rakkautta tehden siitä myös symbolisesti täydellisen paikan hääjuhlille.

Lisäksi, hääjuhlien vieraat voivat hyödyntää kaivoksen kokonaistarjontaa sillä kaivoksessa on juhlatilan ohella upea taidegalleria, kaivoshistoriallinen näyttely sekä jännittävä lapsiperheille suunnattu teemaluola.

Upea kuvauksellinen miljöö

Kuvittele siis kuinka hääpari sanoo tahdon erittäin kuvauksellisen ja jylhän kallioseinämän tai tippukivien edessä samalla kun häävieraista pienemmät seikkailevat jännittävässä peikkoluolassa.

Tunnelmallinen valaistus varmistaa, että kuvat onnistuvat ja miljöö ei varmasti unohdu yhdeltäkään häävieraalta. Juhlatilaan pääsee järjestelyiden helpottamiseksi kätevästi autolla ja muutoin lämmitetyssä juhlatilassa on kaikki juhlaan tarvittava valmiina.

Tunnelmallisesti valaistu Tytyri-Sali vanhassa kalkkikaivoksessa vain 30 minuuttia Helsingistä voisi siis olla jotain hyvin uniikkia ainutlaatuisen hääjuhlan järjestämiseksi enintään 100 hengelle.

Tytyri Elämyskaivos

Kuilukatu 42, LOHJA
044 369 1309
tourist@lohja.fi
 
Tytyri.fi

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä VISIT LOHJA

Muokattu: 7.6.2024