Kiikarissa unelmien hääpaikka? Löydä Helsingin parhaat häätilat joka tyylille

Miltä näyttäisi unelmiesi häätila? Etsitpä modernia juhlatilaa, tyylikästä ravintolaa tai maalaisromanttista kartanoa, pääkaupunkiseudulta ja Helsingin ympäristöstä vaihtoehtoja löytyy. Juuri omannäköinen hääpaikka luo tunnelman unelmiesi hääpäivälle. Kokosimme yhteen Helsingin seudun parhaat hää- ja juhlapaikat, valitse alta oma unohtumattoman hääpäiväsi näyttämö.

Urbaanit hääpaikat Helsingin seudulla

hääpaikka ravintola Happy Friends Espoo

Ravintola Happy Friends, Espoo

Avara ja valoisa tila, jossa vallitsevat harmoniset ja freesit harmaan sävyt. Trendikkäällä vaalealla puulla sisustettu tila muuntautuu omannäköiseksi koristelemalla. Tässä on Espoon piilotettu häätilojen helmi! Max. 120 hlöä.

Lue lisää Ravintola Happy Friendsistä Venuusta

venuu hääpaikka galleria forum box Sipoo

Galleria Forum Box, Helsinki

Unelmoitko häistä trendikkäässä taidegalleriassa? Tässä tilaisuutesi! Uniikin ja rouhean tilan katot nousevat parhaimmillaan kuuten metriin, ja vaihtuvat taidenäyttelyt luovat oman ilmeensä hääpäivään. Avaran pelkistetty ilme kutsuu koristelemaan luovasti! Max. 80 hlö.

Lue lisää Galleria Forum Boxista Venuusta

venuu hääpaikka starter helsinki

Starter Helsinki, Helsinki

Entisen Marian sairaalan tiloissa oleva urbaani, värikäs keidas. Kokeileva ja freesi tunnelma näkyy mutkattomana sisustuksena. Upea viherseinä kuvausseinäksi, muunneltava kalustus ja keskeinen sijainti Helsingin sydämessä. Max. 110 hlö.


Lue lisää Starter Helsingistä Venuusta

venuu hääpaikka delicatessen_klondyke

Delicatessen / Klondyke, Kerava

Ennen tehdas, nyt freesi hääpaikka! Punatiiliseinien ja suurten ikkunoiden takaa avautuvan maiseman äärellä häät ovat unohtumattomat. Parvet ja korkeat värikkäät pylväät jakavat tilaa, ja tekevät koristelusta helppoa. Max. 160 hlö.


Lue lisää Delicatessen / Klondykesta Venuusta

venuu hääpaikka ravintola tammisto ballroom

Ravintola Tammisto / Ballroom, Vantaa

Jos kuitenkin jotain erilaista: näyttävä loft-tyylinen, loputtomasti muunneltava tila Vantaalla. Hääväki mahtuu pitkien pöytien ääreen yhdessä, tilasta riittää myös tanssilattiaksi ja oleskeluun. Trendikäs sisustus, ihana diskopallo ja huikea valaistus! Max. 200 hlö.

Lue lisää Ravintola Tammiston Ballroomista Venuusta

Maalaisromanttiset hääpaikat Helsingin seudulla

venuu hääpaikka rauhanaseman sali

Rauhanaseman sali, Helsinki

Pala maalaisasemaa keskellä Helsinkiä! Komea, vaalea sali ei turhia krumeluureja kaipaa. Vanhat, upeat ruutuikkunat, liikuteltava kalustus ja kahtia jaettavissa oleva tila. Ihana piano esityksiä ja eleganttia taustamusiikkia varten. Max. 60 hlö.


Lue lisää Rauhanaseman salista Venuusta

venuu hääpaikka ravintola särkänlinna

Ravintola Särkänlinna / Yläsali, Helsinki

Miten upealta kuulostavat merelliset kesähäät vanhassa merilinnakkeessa? Kaivopuiston edustalla oleva jykevä ravintola, jonka yläsalin kaarevien kattojen alla kelpaa katsella ohi lipuvia laivoja. Upea tunnelma, ihana miljöö hääkuville. Max. 150 hlö.

Lue lisää Ravintola Särkänlinnan Yläsalista Venuusta

venuu hääpaikka hämeenkylän kartano

Hämeenkylän kartano / Juhlasali, Vantaa

Kartanömiljöössä jättimäisten ikkunoiden äärellä tunnelma on kuin upeassa tanssiaissalissa. Parkettilattialla tanssi sujuu, avara tila ja upea luonnonvalo säilyvät mielessä häiden jälkeenkin. Intiimille sisäpihalle voi järjestää keidasmaisen istuskelualueen. Max. 130 hlö.

Lue lisää Hämeenkylän kartanon Juhlasalista Venuusta

venuu hääpaikka härmän rati

Härmän Rati / Juhlatila, Järvenpää

Ihastuttava, trendikkääksi modernisoitu hirsihuvila istuu maalaispihapiiriin ja -tunnelmaan täydellisesti. Perinteikäs miljöö yhdistyy vaaleisiin sävyihin, täällä tunnelma on rauhallisen lempeä. Tilan ravintolasta herkulliset luomutarjoilut. Max. 100 hlö.

Lue lisää Härmän Ratin Juhlatilasta Venuusta

venuu haapaikka vanha navetta Porvoo

Vanha Navetta / Juhlatila, Porvoo

Ainutlaatuisen elämyksellinen, vanhaan navettaan entisöity hääpaikka. Kauniit, vanhat kattoparrut, tiiliseinät ja uniikit vintagekalusteet kehystävät tilaa. Navetta kylpee kauniissa valossa, ja ihanat ikkunalaudat ovat täydelliset kynttilöille tai kukille. Max. 120 hlö.

Lue lisää Vanhan Navetan Juhlatilasta Venuusta

Edulliset hääpaikat Helsingin seudulla

venuu hääpaikka pakin talo

Pakin talo, Helsinki

Sympaattinen punainen puutalo suojaisassa pihapiirissä. Komea hirsitalo puu-uuneineen. Ihanan idyllinen miljöö puiden suojassa toimii kodikkaana juhlatilan jatkeena. Max 60 hlö.


Lue lisää Pakin talosta Venuusta

venuu hääpaikka seutulan vpk

Seutulan VPK, Vantaa

Perinteikäs juhlatila, jossa vanhan ajan yhteisöllistä juhlatunnelmaa. Esiintymislava, kaartuva katto ja avara juhlasali muotoutuvat juuri oman näköiseksi häätilaksi. Helppo jakaa ruokailu-, tanssi- ja oleskelutiloiksi. Max. 100 hlö.

Lue lisää Seutulan VPK:sta Venuusta

venuu hääpaikka fagerlund Vantaa

Fagerlund, Vantaa

Vastikään remontoitu nuorisoseurantalo perinteistä häätunnelmaa rakastavalle. Rempseä juhlasali kotoisan maalaismaiseman keskellä. Komea esiintymislava, puulattiat ja monipuoliset puitteet oman näköisiin hääjuhliin. Max 120 hlö.

Lue lisää Fagerlundista Venuusta

venuu hääpaikka huvitupa

Huvitupa, Vantaa

Nimensä mukainen, rento juhlatila. Täällä on kaikki mitä häihisi tarvitset ja enemmänkin: avara sali, baaritiski, takkanurkkaus ja terassi. Klassiset pinnat leikkisillä yksityiskohdilla piristettynä. Max. 120 hlö.

Lue lisää Huvituvasta Venuusta

Venuu hääpaikka kerkkoon havulinna

Kerkkoon Havulinna, Porvoo

Perinteikäs hirsilinna Porvoon upean luonnon keskellä. Hulppean valkoisen takan äärellä tunnelma on lämmin. Helposti muokattava kalustus, idyllinen piha ja yksityinen sijainti takaavat rennon lämpimät maalaishäät. Max. 80 hlö.

Lue lisää Kerkkoon Havulinnasta Venuusta

Uniikit hääpaikat Helsingin seudulla

venuu hääpaikka teatteri toivo

Teatteri Toivo, Helsinki

Industriaalista meininkiä tihkuva indieteatteri Hermannissa takaa vuosikymmenen rouheimmat hääkuvat. Kiinteää lavaa ei ole, joten voit toteuttaa visiosi avoimessa esitys- ja juhlatilassa sekä persoonallisella parvella. Max. 100 hlö.

Lue lisää Teatteri Toivosta Venuusta

venuu hääpaikka hotel katajanokka

Hotel Katajanokka / Juhlasali, Helsinki

Katajanokan vanhan vankilan tiloissa ei ole kolkkoudesta tietoakaan. Tilassa mm. lumoavat vanhat ikkunat ja jykevät ikkunalaudat näyttäville koristeluille vanhassa kirkkosalissa. Vintagetunnelma on taattu, ja kalustuksella tila taipuu moneksi. Max. 130 hlö.

Lue lisää Hotel Katajanokan Juhlasalista Venuusta

venuu hääpaikka ml relandersgrund

ML / Relandersgrund, ravintolalaiva, Helsinki

Tervehdi ravintolalaivan kannelta meren tyrskyjä, ja vietä elämäsi häät! Skandinaavisen valkoinen ja sympaattinen laiva yhdistää tunnelmalliset sisätilat ja komean kannen. Merellisen fiiliksen ystävien ykköshääpaikka aidosti oman näköiseen hääpäivään. Max. 50 hlö.

Lue lisää ML / Relandersgrundista Venuusta

venuu hääpaikka hirvihaaran kartano lasipaviljonki mäntsälä

Hirvihaaran Kartano / Lasipaviljonki, Mäntsälä

Rautakehikkoiset lasiseinät, kaartuvat katot ja kattokruunut tekevät upeasta lasipaviljongista hengästyttävän vaikuttavan hääpaikan. Tilasta löytyy siro sisustus ja lämmitetty käytävä päätaloon. Hulppeaa kartanotunnelmaa aivan omassa kastissaan! Max. 170 hlö.

Lue lisää Hirvihaaran Kartanon Lasipaviljongista Venuusta

venuu hääpaikka krapin paja

Krapin Paja, Tuusula

Täällä on tilaa isoille ideoille ja unelmiesi häille! Muunneltavaa, raakaa, mutta trendikästä tilaa isoille visioille. Esiintymislava ja huipputekniikka takaavat päräyttävät esitykset. Tummien pintojen keskellä koristelut ja ihmiset pääsevät esille. Max. 250 hlö.

Lue lisää Krapin Pajasta Venuusta

Tyylikkäät hääpaikat Helsingin seudulla

venuu hääpaikka myllysali

Suomenlinna / Myllysali, Helsinki

Ikoninen juhlatila, eikä syyttä. Suomenlinnan merellisessä rauhassa jykevien kiviseinien sisäpuolelle eivät ulkomaailman häiriöt kantaudu. Upea ikkuna kutsuu koristelemaan näyttävästi. Erillinen esiintymislava ja parvi ovat hääesitysten ja -kuvaajien unelma. Max. 72 hlö.

Lue lisää Myllysalista Venuusta

venuu hääpaikka karkkilan työväentsalo juhlasali

Karkkilan Työväentalo / Juhlasali, Karkkila

Näyttävään funkkistaloon laadukkaasti restauroitu juhlasali. Vaaleat seinät, puulattiat, esiintymislava orkesterille ja upean arvokas tunnelma. Perinteikkään tunnelmallinen ja arvokas juhlapaikka vaativaankin makuun. Max. 120 hlö.


Lue lisää Karkkilan Työväentalon Juhlasalista Venuusta

venuu hääpaikka g18 juhlasali

G18 juhlasali, Helsinki

Arvokkuutta, tyyliä ja eleetöntä charmia Helsingin ydinkeskustassa. Tyylikäs, kookas juhlasali ja erillinen aulatila vaikkapa alkumaljoille. Täällä selviää vähäisellä koristelulla, sillä tila on itsessään kuin taideteos. Max. 150 hlö.

Lue lisää G18 Juhlasalista Venuusta

venuu hääpaikka tarvaspää cafe zoceria

Tarvaspää Cafe Zoceria, Espoo

Pitsihuvilamaisen kartanon kahvila on omiaan tyylikkäille häille meren äärellä. Kompakti kartano on näyttävä, mutta intiimin kotoisa. Hurmaavalla pihalla ja patiolla tilaa istuskeluun ja tunnelmointiin. Max. 60 hlö. 


Lue lisää Tarvaspää Cafe Zoceriasta Venuusta

venuu haapaikka kulttuuritalo grand porvoo

Kulttuuritalo Grand / Kabinetit, Porvoo

Kabinetti henkii uljautta keskellä Porvoota. Rutkasti tilaa pitkille illallispöydille. Jykevät klassikkokalusteet, selkeät linjat ja arvorakennuksen charmi pitävät hääpäivän laatukertoimen korkealla. Monipuolinen tila. Max. 140 hlö.

Lue lisää Kulttuuritalo Grandin Kabineteista Venuusta


Eikö näistä löytynyt teidän unelmien hääpaikkaa? Katso kaikki Helsingin seudun hääpaikat Venuu.fi:stä:

Hääpaikat Helsinki

Venuu.fi on elämäsi tapahtumien koti. Venuusta löydät hääpaikat, cateringit, kuvaajat, bändit ja esiintyjät sekä tapahtumatuottajat – kaikki samasta paikasta. Aloita unelmahäidesi suunnittelu ja löydä sekä kilpailuta kaikki toimijat näppärästi venuu.fi:ssä.

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä VENUU

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Hääpaikan valinta