Kuva Lotta Polviander Photography
Heidin ja Tomin häät vietettiin rustiikkisissa maalaismaisemissa, joihin noutopöytä sopi täydellisesti.
– Valitsimme cateringin arvostelujen perusteella. Heillä oli valmiina menu, johon teimme muutaman pienen muokkauksen. Halusimme kaksi pääruokaa sekä yhden vegaanisen vaihtoehdon. Ruokaisat salaatit olivat meille myös tärkeitä.
Kaikki ruoat olivat laktoosittomia ja gluteenittomia. Vegaanit otettiin huomioon myös kaikessa aina pääruoasta iltapalaan. Pääruokana heille oli falafelpihvejä tomaattikastikkeella, omat muokatut jälkiruoat sekä iltapalapizzat.
Ennen juhlan alkua, kun paria odotettiin saapuvaksi, paikalle kaarsi jäätelöauto, josta vieraat saivat noutaa herkkuja. Kahvin aikana avautui myös suolainen herkkubuffet perinteisen karkkiversion sijasta.
Jälkiruokapöydässä oli myös Subwayn keksejä, tuoreita mansikoita sekä paljon erilaisia kakkuja. Tarjolla oli ainakin minttukrokanttijuustokakkua sekä mansikkakermakakku.
Häiden jälkeen pariskunta on tyytyväinen oikeastaan kaikkiin ruokavalintoihin.
– Erittäin toimivaa olivat erilaiset salaatit ja vegaanit vaihtoehdot, jotka olivat todella hyviä muidenkin mielestä.
Kuva Lotta Polviander Photography
Heidi ja Tomi vinkkaavat, että tarjous kannattaa pyytää useasta eri paikasta hintaerojen vuoksi. Tarjoukseen kannattaa myös pyytää astioiden pois hakeminen, mahdolliset alkumaljat ja liinat tarpeen mukaan.
– Kannattaa myös lukea arvosteluja yrityksestä ja käydä paikan päällä syömässä, jos mahdollista. On myös ok pyytää kuvia aikaisemmista tarjoiluista, mikäli visuaalinen ilme on teille tärkeää. Ja ajoissa on hyvä olla, parhaimmat varataan todella aikaisin. Ja meidän mielestämme häiden ruokaan kannattaa ehdottomasti panostaa.
Kuva Lotta Polviander Photography
Vierasmäärä 102
Menun tyyli buffet
Juhlien sijainti Laineperin Ruukki, Ulvila, Satakunta
Catering Lounasravintola Gomee
Kakut Gomee ja Meidan Café
Iltapala Pressan Pizza
Hinta 5 726 €
Graavattu lohi
Kikherne-avokadosalaatti
Marinoituja artisokansydämiä
Broiler-ceasarsalaattia, meloni-basilikasalaattia
Chorizo-pastasalaatti
Vihersalaatti, neitsytoliiviöljy, balsamico
Mozzarella-tomaattisalaatti
Chilipaahtopaisti, rucolaa, parmesaania
Ylikypsää nautaa,
pippurikastike
Smetanalohi
Falafelpihvit tomaattikastikkeessa
Hunajaisia uunijuureksia
ja kermaperunat
Gomeen saaristolais-
ja artesaanileipää
Alkoholit
A. Le Coq olut
Lapin Kulta gluteeniton
Lonkero
Somersby päärynäsiideri
Happy Joe kuiva omenasiideri
Alkoholittomat
San Pellegrinot eri mauissa
Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 2/2022.
Häät-lehden voi lukea ja tutustua sisältöön kätevästi näköislehtenä Issuu.comissa.
Jaa juttu