Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Löydä täydellinen häiden tervetuliaismalja – järjestä kuohuviinitastingin kotona

kuohuviini tasting kotona

Kuva Zan / Unsplash.com

Oman tervetuliaismaljan valinta häihin voi olla erittäin hauskaa ohjelmaa illanviettoon. Kerää yhteen pieni häätiimi maistelemaan yhdessä. Hauskan tastingin voi järjestää helposti myös isommalle porukalle etäyhteyksien avulla!

Onnistunutta maistelutilaisuutta varten tarvitset vain viinit ja viinilasit. Ja pientä ennakkovalmistelua viinien valinnan ja kylmentämisen muodossa.

Katso videolta ammattilaisen suositukset kuohuviineistä, joita kesän 2021 häihin kannattaa maistella

Lähde mukaan kuohuviinitastingiin, jossa Viinisuosituksen viiniasiantuntija Elina Turunen opastaa kuplivien maailmaan. Ohjelma on ensiesitetty keväällä 2021 Häämessut netissä -messujen HäämessuTV:ssä.

Ohjelmassa on luvassa tietenkin kuohuviinien maistelua, mutta myös paljon kuohuviini- ja samppanjaetikettiä, käyttövinkkejä ja ammattilaisen suosituksia häitä ajatellen. Elina ja messuemäntä Elli maistavat neljää eri tuotetta, joista jokainen sopii erilaisiin juhliin tai juhlan eri hetkiin. Ohjelman lopussa Elina antaa 4 tärkeää vinkkiä kuohuviinien käyttöön häissä.

Jos tuntuu, että kaipaat lisätietoa viinitastingin järjestämiseen, lue Häät.fistä ohjeita tastingin järjestämiseen.

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä VIINISUOSITUS

Muokattu: 23.4.2021