Löydä täydellinen häiden tervetuliaismalja – järjestä kuohuviinitastingin kotona

kuohuviini tasting kotona

Kuva Zan / Unsplash.com

Oman tervetuliaismaljan valinta häihin voi olla erittäin hauskaa ohjelmaa illanviettoon. Kerää yhteen pieni häätiimi maistelemaan yhdessä. Hauskan tastingin voi järjestää helposti myös isommalle porukalle etäyhteyksien avulla!

Onnistunutta maistelutilaisuutta varten tarvitset vain viinit ja viinilasit. Ja pientä ennakkovalmistelua viinien valinnan ja kylmentämisen muodossa.

Katso videolta ammattilaisen suositukset kuohuviineistä, joita kesän 2021 häihin kannattaa maistella

Lähde mukaan kuohuviinitastingiin, jossa Viinisuosituksen viiniasiantuntija Elina Turunen opastaa kuplivien maailmaan. Ohjelma on ensiesitetty keväällä 2021 Häämessut netissä -messujen HäämessuTV:ssä.

Ohjelmassa on luvassa tietenkin kuohuviinien maistelua, mutta myös paljon kuohuviini- ja samppanjaetikettiä, käyttövinkkejä ja ammattilaisen suosituksia häitä ajatellen. Elina ja messuemäntä Elli maistavat neljää eri tuotetta, joista jokainen sopii erilaisiin juhliin tai juhlan eri hetkiin. Ohjelman lopussa Elina antaa 4 tärkeää vinkkiä kuohuviinien käyttöön häissä.

Jos tuntuu, että kaipaat lisätietoa viinitastingin järjestämiseen, lue Häät.fistä ohjeita tastingin järjestämiseen.

Näitä kuohuvia videon kuohuviinitastingissä maistellaan!

Kaikki kuohuvat löytyvät Alkon valikoimasta. Jokaisen tuotteen saatavuuden omasta lähi-Alkosta, voit varmistaa halutessasi Alko.fi-sivuilta.

Undurraga Brut kuohuviini Chilestä

Alkon tuotenumero 584907

Erinomaisen hinta-laatusuhteen raikas ja laadukas kuohuviini, jossa persoonallisuutta tuo kuohuviineissä harvemmin käytetty rypäle Sauvignon Blanc.

Bottega Gold Piccolo prosecco Italiasta

Alkon tuotenumero 955792

Palkittu ja näyttävään kultapulloon pullotettu aromaattinen Prosecco. Hinta-laatusuhde on erinomainen. Kaada kuohuviini lasiin tai nauti pillin kanssa suoraan pullosta. Piccolopullo on kätevä kuljetettava ja nautittavaksi yhdelle-kahdelle hengelle.

Bottega Rose Gold Piccolo rosekuohuviini Italiasta

Alkon tuotenumero 929051

Useita palkintoja voittanut, Pinot Noir -rypäleistä valmistettu, raikas ja herkkä kuohuviini Po-joen varrelta, Lombardian alueelta Italiasta. Hinta-laatusuhde on erinomainen. Kaada kuohuviini lasiin tai nauti pillin kanssa suoraan pullosta. Piccolopullo on kätevä kuljetettava ja nautittavaksi yhdelle-kahdelle hengelle.

Nämä molemmat upean näköiset ja makuiset Bottega-kuohuviinit löydät Alkosta myös 0,75 l pulloissa, Gold-proseccoa myös 1,5 l Magnum-pullossa.

Laurent-Perrier Cuveé Rosé samppanja Ranskasta

Alkon tuotenumero 937738

Madonnan hääsamppanjana tunnettu, ensimmäinen laatuaan Pinot Noir -samppanjana. Samppanjan ”metal jacket” eli koristeellinen ja irrotettava metallitakki on vuosittain vaihtuva keräilykappale, joka tekee tästä samppanjasta aivan erityisen hienon lahjaidean. Mainio vaihtoehto myös ruoan kanssa tarjottavaksi.

André Delorme Crémant de Bourgogne Brut Magnum kuohuviini Ranskasta

Alkon tuotenumero 934001

Elegantti, klassinen ja raikas kuohuviini alkumaljaksi tai alkuruokien kanssa. Valmistettu samalla menetelmällä kuin samppanja mutta edullisempi vaihtoehto. Suuri ja näyttävä magnum-pullo luo wow-efektin!

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä VIINISUOSITUS

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häämenu