Kuva NXM Foto
Minnan ja Eetun häissä oli kokonaan vegaaninen menu viinejä myöten. Visuaalisuus oli parille erittäin tärkeä ominaisuus.
– Farang on lempiravintolamme, joten halusimme ehdottomasti tätä makumaailmaa myös häihin.
Laadukas ja hyvänmakuinen ruoka oli tietysti pariskunnalle oleellinen osa onnistunutta hääjuhlaa. Vieraat kehuivat vuolaasti makuja ja cateringyritys hoiti kaiken ammattitaidolla.
– Olimme täysin tyytyväisiä ihan kaikkeen, eikä meidän tarvinnut päivän aikana huolehtia mistään, Minna ja Eetu iloitsevat.
Kuva NXM Foto
Täysin vegaaninen menu aiheutti positiivisena puolena myös sen, että erityisruokavalioita oli vähemmän huomioitavana. Samat ruoat sopivat niin kasvissyöjille kuin laktoosittomille. Minna ja Eetu haluavat rohkaista pareja rikkomaan rohkeasti perinteitä ja tarjoamaan juuri sellaisen menun, mikä sopii omaan arvomaailmaan.
Häämenun suunnittelu saattaa käydä raskaaksi, jos yrittää vain miellyttää muita. Silloin kannattaa pohtia, mikä on juuri oman näköistä, ja tehdä päätökset näin. Minnan ja Eetun häissä herkuteltiin täysin vegaanisen menun äärellä. Vieraille on suuri elämys päästä sellaisen ruoan äärelle, jota ei normaalisti tule syötyä.
Kuva NXM Foto
Vierasmäärä 60
Menun tyyli pöytiin tarjoiltu illallinen
Juhlien sijainti Suomenlinna, Helsinki
Catering Premium Catering / BW-Restaurants
Kakku Konditoria Pink Lemon
Iltapala Loving Hut
Hinta noin 7 000 €
Farangin maistelumenu
Cha Plu, Tempeh & Mustard Leaf
Grillattua tempehiä, pikkelöityä sinapinlehteä, tamarindia, korianteria, kookospähkinää
Tofu & Daikon Vietnamese
Marinoitua kotimaista tofua, pikkelöityä retikkaa, aasialaisia yrttejä, mustariisietikkadressing
Som Tam Farang Style
Salaatti vihreästä papaijasta, vihreää pitkäpapua, chiliä, tomaattia, tamarindia,
rapeaa sipulia
Roasted Cauliflower Krapao
Paahdettua kukkakaalia, villi-inkivääriä, valkosipulia, thaimunakoisoa, chiliä, ’holy basil’
Green Curry & Grilled
Asparagus
Vihreä curry, grillattua parsaa, sokerihernettä, minimaissia, thaibasilikaa, kookoskermaa
Thai Jasmin Rice
Teksti Tanja Hakala
Kuvat Lotta Polviander Photography
Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 2/2022.
Häät-lehden voi lukea ja tutustua sisältöön kätevästi näköislehtenä Issuu.comissa.
Jaa juttu