Haaveissa merelliset häät? Tässä 5 uniikkia hääpaikka

Jos vesi on teidän elementti, häät tanssitaan tietysti meren äärellä. Upeita, merellisiä juhlatiloja löytyy pitkin rantaviivaa, joten valinnanvaraa riittää! Tähän artikkeliin on koottu merellisten häätilojan parhaimmisto.

Villa Kataya Helsinki

Villa Kataya

Sijainti: Lauttasaari, Helsinki
Kapasiteetti: Maksimissaan 65 hlöä
Catering: Pitopalvelu tilalta. Omat juomat sallittu.

Tyylikäs, moderni ja skandinaavinen, mutta silti kodikas ja lämminhenkinen Villa Kataya on unelmien hääpaikka hieman pienempiin häihin. Kesällä iso patio ja piha tuo lisätilaa. Päätilan ikkunoista avautuu esteetön näköala merelle. Ammattitaitoinen henkilökunta räätälöi tilaisuuden juuri teille sopivaksi.


Lue lisää Villa Katayasta Venuusta

Villa Frosterus Espoo

Villa Frosterus

Sijainti: Espoo
Kapasiteetti: Istuen 40 hlö, seisten 70 hlö
Catering: Omat ruoat ja juomat sallittu

Kaunis huvila luonnonläheisessä ympäristössä Espoon Soukanniemessä. Iso pihapiiri ja meren läheisyys tekee paikasta uniikin. Sisätilojen suuret ikkunat tuovat luonnon lähelle ja historialliset puitteet tekevät häistä tunnelmalliset ja romanttiset.


Lue lisää Villa Frosteruksesta Venuusta

Pirunkirkon juhlasali Suomenlinna

Suomenlinna / Pirunkirkon juhlasali

Sijainti: Suomenlinna, Helsinki
Kapasiteetti: Istuen 120 hlö, seisten 150 hlö
Catering: Omat ruoat ja juomat sallittu

Suomenlinnan pitkä ja monivaiheinen historia tekee siitä uniikin kohteen hääjuhlille mihin aikaan vuodesta tahansa. Pirunkirkon juhlasali sijaitsee vanhan luterilaisen kirkon yläkerrassa ja ihastuttaa kauneudellaan. Vanha lankkulattia, seinämaalaukset ja kauniit holvikaaret eivät enää juuri koristeluja kaipaa.


Lue lisää Pirunkirkon juhlasalista Venuusta

Villa Meri Salo

Villa Meri

Sijainti: Salo
Kapasiteetti: Maksimissaan 100 hlö
Catering: Tilan kautta. Myös omat tarjoilut ja juomat sallittu

Seesteisen tyylikäs Villa Meri on täydellinen juhlatila näyttäviin hääjuhliin. Huvila sijaitsee omalla saarella vain 100 metrin päässä rannasta. Olipa suunnitteilla tunnelmalliset talvihäät tai merituulen tuoksuiset kesähäät, Villa Meri sopii molempiin. Huvilan yläkerrassa on myös hulppea merinäköalasauna!

Lue lisää Villa Merestä Venuusta

Ravintola Paven Espoo

Ravintola Paven

Sijainti: Espoo
Kapasiteetti: Istuen 150 hlö, seisten 250 hlö
Catering: Pitopalvelu tilalta

Viehättävä paviljonki, täydelliset merimaisemat, aito saaristolaistunnelma, hyvä ruoka – voiko hääpaikalta toivoa enempää? Luonnonkauniissa Suvisaaristossa sijaitseva Ravintola Paven kestitsee jopa 150 vieraan häät. Lisätilaa antaa iso terassi, josta avautuu näkymät suoraan merelle.


Lue lisää Ravintola Pavenista Venuusta


Eikö vielä löytynyt täydellistä hääpaikkaa teille? Tutustu kaikkiin Venuun uniikkeihin häätiloihin! Löydät siletä hääpaikat, hääpaikat Helsinki, merelliset hääpaikat.

Venuu.fi on elämäsi tapahtumien koti. Venuusta löydät hääpaikat, cateringit, kuvaajat, bändit ja esiintyjät sekä tapahtumatuottajat – kaikki samasta paikasta. Aloita unelmahäidesi suunnittelu ja löydä sekä kilpailuta kaikki toimijat näppärästi venuu.fi:ssä.


ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä VENUU

 

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Hääpaikan valinta