Haaveissa merelliset häät? Tässä 5 uniikkia hääpaikkaa

Jos vesi on teidän elementti, häät tanssitaan tietysti meren äärellä. Upeita, merellisiä juhlatiloja löytyy pitkin rantaviivaa, joten valinnanvaraa riittää! Tähän artikkeliin on koottu merellisten häätilojan parhaimmisto.

Ravintola Blue Peter Merisali Venuu.jpg

Ravintola Blue Peter / Merisali


Sijainti: Lauttasaari, Helsinki
Kapasiteetti: Istuen 250 hlö, seisten 280 hlö
Catering: Pitopalvelu tilalta

Lauttasaaren legendaarisessa Blue Peterissä on vietetty unohtumattomia hääjuhlia jo vuosikymmeniä. Kaunis näköala Jätkäsaaren suuntaan hurmaa niin juhlavieraat kuin hääparinkin. Vinkki: tämä on upea paikka merellisille häille myös talvella!

Lue lisää Ravintola Blue Peterin Merisalista Venuusta

Villa Frosterus Espoo

Villa Frosterus

Sijainti: Espoo
Kapasiteetti: Istuen 40 hlö, seisten 70 hlö
Catering: Omat ruoat ja juomat sallittu

Kaunis huvila luonnonläheisessä ympäristössä Espoon Soukanniemessä. Iso pihapiiri ja meren läheisyys tekee paikasta uniikin. Sisätilojen suuret ikkunat tuovat luonnon lähelle ja historialliset puitteet tekevät häistä tunnelmalliset ja romanttiset.


Lue lisää Villa Frosteruksesta Venuusta

Pirunkirkon juhlasali Suomenlinna

Suomenlinna / Pirunkirkon juhlasali

Sijainti: Suomenlinna, Helsinki
Kapasiteetti: Istuen 120 hlö, seisten 150 hlö
Catering: Omat ruoat ja juomat sallittu

Suomenlinnan pitkä ja monivaiheinen historia tekee siitä uniikin kohteen hääjuhlille mihin aikaan vuodesta tahansa. Pirunkirkon juhlasali sijaitsee vanhan luterilaisen kirkon yläkerrassa ja ihastuttaa kauneudellaan. Vanha lankkulattia, seinämaalaukset ja kauniit holvikaaret eivät enää juuri koristeluja kaipaa.


Lue lisää Pirunkirkon juhlasalista Venuusta

Villa Meri Salo

Villa Meri

Sijainti: Salo
Kapasiteetti: Maksimissaan 100 hlö
Catering: Tilan kautta. Myös omat tarjoilut ja juomat sallittu

Seesteisen tyylikäs Villa Meri on täydellinen juhlatila näyttäviin hääjuhliin. Huvila sijaitsee omalla saarella vain 100 metrin päässä rannasta. Olipa suunnitteilla tunnelmalliset talvihäät tai merituulen tuoksuiset kesähäät, Villa Meri sopii molempiin. Huvilan yläkerrassa on myös hulppea merinäköalasauna!

Lue lisää Villa Merestä Venuusta

Paratiisisaari Aurinko Venuu

Paratiisisaari / Aurinko

Sijainti: Röölä, Rymättylä
Kapasiteetti: Istuen 80 hlö, seisten 120 hlö
Catering: Pitopalvelu tilalta

Sano tahdon Airiston aaltojen huuhtoessa rantaa! Hulppea huvila Turun saaristossa sijaitsee vain puolen tunnin automatkan ja tunnin venematkan päässä Turun keskustasta ja vierasvenesatamasta. Täällä voi juhlia vaikka koko yön, sillä myös majoitustilaa löytyy!

Lue lisää Paratiisisaaresta Venuusta


Eikö vielä löytynyt täydellistä hääpaikkaa teille? Tutustu kaikkiin Venuun uniikkeihin häätiloihin! Löydät siletä hääpaikat, hääpaikat Helsinki, merelliset hääpaikat.

Venuu.fi on elämäsi tapahtumien koti. Venuusta löydät hääpaikat, cateringit, kuvaajat, bändit ja esiintyjät sekä tapahtumatuottajat – kaikki samasta paikasta. Aloita unelmahäidesi suunnittelu ja löydä sekä kilpailuta kaikki toimijat näppärästi venuu.fi:ssä.


ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä VENUU

 

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Hääpaikan valinta