Noormarkun Klubi

Juhlat upeassa ruukkimiljöössä Ahlströmin ruukki Porin Noormarkussa tarjoaa kauniin ympäristön juhlillesi.

Porin alue

Juhlatilat ja catering

A. Ahlström Kiinteistöt Oy

Laviantie 14
29600 Noormarkku

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Kustavilaishenkisen Noormarkun Klubin kauniit tilat, idyllinen miljöö ja tyylikkäät majoitusmahdollisuudet yhdessä huippukeittiön kanssa tekevät ruukista suositun häiden viettopaikan. Yhteistyökumppaneidemme kautta hoituvat myös kaikki juhlavalmisteluiden vaatimat oheispalvelut tilakoristeluista ohjelmatuotantoon.

Missä?

Ahlströmin Noormarkun ruukkialue on yksi Suomen suurimmista ja näyttävimmistä ruukkialueista. Se on ollut vuodesta 1870 alkaen Ahlströmin omistuksessa, ja juuri tänä aikana se on rakentunut nykyiseen loistoonsa.

Mikä on parasta?

Noormarkun Klubin keittiö vaalii vuosisatoja vanhoja perinnereseptejä ja luo uusia makuelämyksiä. Suosimme lähituottajia ja käytämme sesongin parhaita raaka-aineita sekä omien metsien ja vesistöjen antimia, kuten kaloja, riistaa, sieniä ja marjoja. Myös villiruoka on vahvasti esillä. Keittiömestareilta löytyvät reseptit niin satakuntalaiseen perinneruokaan kuin kansainväliseen korkeatasoiseen illalliseen. Klubin parhaat reseptit ovat kulkeneen perintönä sukupolvesta toiseen. Klassikkolistalla ovat muun muassa Ahlströmin keittiömestarien bravuurit, kuten vorschmack, hirviwellington ja haukifärssi. Noormarkun Klubi on Rôtisseurs -kilpiravintola. Arvostettu kansainvälinen Chaîne des Rôtisseurs – Paistinkääntäjät on kansainvälinen gastronominen järjestö, joka edistää ruokakulttuuria.